Konu: 09.02.2023 Maske_49795/slient-aimbot  (Okunma sayısı 777 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 19:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_49795
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher_Sacramoni
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2023 - 18.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: slient-aimbot
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri arkadaşım Christopher_Sacramoni ile kovalıyorduk, kişi araçtan indi çatışma başladı. Ben kişilerin sağ tarafında yer aldım arkadaşım Christopher_Sacramoni düz ilerledi. Hedeflerinde Christopher_Sacramoni vardı ama hilesi beni hedef aldı baktığı yönün aksine mermi bana geldi. Kanıtlarda gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-[spoiler]

Spoiler: GösterGizle

6. saniyede mevcut.

Ek açıklamalar(varsa): Bu şikayet açıldıktan sonra kişinin mal varlığı aktarımı yapma ihtimali var, bu şikayet açıldıktan sonra yapacağı işlemlerin takip edilmesini talep ediyorum.

#1 - 09.02.2023 19:43
Arabadan inip hemen sıktıktan sonra böyle bir bug olabiliyor, oyundan kaynaklı. Zaten 2 hit kaçırıyorum hile olsa kaçırabileceğimi sanmıyorum.

#2 - 09.02.2023 19:46
Arabadan inip hemen sıktıktan sonra böyle bir bug olabiliyor, oyundan kaynaklı. Zaten 2 hit kaçırıyorum hile olsa kaçırabileceğimi sanmıyorum.

Video kaydın olmadan ihtimaller hakkında konuşman saçmalık. Ortaya kanıt koy, iki tarafta görsün.

#3 - 09.02.2023 20:01

Kişi savunmasını yaptı, başka yapmayacak büyük ihtimalle.

Saniye 2 de arabadan indiği gözüküyor, saniye 11 de sıktığı gözüküyor.  Arabadan indikten hemen sonra diyor ama arada 9 saniye var. Az değil, yönetimi kandırmaya çalışmamalısın. Şikayet hızlı sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.02.2023 20:36 Yusuf41 »

#4 - 09.02.2023 22:59
Videolu savunma atacağım

#5 - 09.02.2023 23:48
Selamlar, öncelikle arkadaşın şikayet açarken kullandığı videoya bakarsak karakterimin eğil-kalk, eğil-kalk yaptığını görüyoruz ona sıkmadan önce. Eğil-kalk yapıldığı zaman ise oluşan bir bug var, onu freeroam sunucusunda yaparak gösterdim, umarım yeterli olur. Daha fazlada toxiclemezseniz sevinirim.

#6 - 09.02.2023 23:52
Selamlar, öncelikle arkadaşın şikayet açarken kullandığı videoya bakarsak karakterimin eğil-kalk, eğil-kalk yaptığını görüyoruz ona sıkmadan önce. Eğil-kalk yapıldığı zaman ise oluşan bir bug var, onu freeroam sunucusunda yaparak gösterdim, umarım yeterli olur. Daha fazlada toxiclemezseniz sevinirim.

Yaptığın C-BUG, eğil kalk değil. Ve senden olaya dair görüntü istiyoruz, başka sunuculara girip yaptığın videolar değil.

#7 - 09.02.2023 23:53

Aynı savunmayı bizde yaptık, maalesef ki geçerli olmadı. Buda olmayacak Gennadi, ek olarakta C Roll yapsan, diz kapağının altı ve tamamıyla heryeri yerin içine giriyor. Vice Roleplay'da C-Roll engelleniyor, yapsan bile sıkamıyorsun. Orada seni dondurmuyor da, kısacası yalan savunma yapma.

#8 - 10.02.2023 11:13

Güzel kardeşim DM serverine girmişsin, orada C-BUG açık olduğundan dolayı c-bug kullanarak sıkmışsın, sonrasında karşıya bakarken sağa mermi atılacağını göstermişsin, güzel. Ancak VİCE RP sunucusunda C-BUG yasak, eğer yasak olmasaydı eyvallah der şikayeti kapatırdık. Yasak olup yapılamayan C-bugu nasıl yapıyorsun? Ekrana direk C-bug yaptığına dair yazı geliyor, karakterin duraksıyor. Sende neden böyle bir şey olmadı?

--- Açık bir şekilde hile kullanıyorsunda ondan olmadı. ---
« Son Düzenleme: 10.02.2023 11:15 qus_furqan »

#9 - 10.02.2023 11:37
C-bug için hızlı eğil-kalk yaparsın o yüzden sunucuda c-bug uyarısı verir fakat ateş ettikten sonra biraz daha geç eğilip kalkarsan hem uyarı vermiyor hem de bu bug ister istemez oluyor, c-bug'da sayılmıyor çünkü bir fayda sağlamıyor.