Konu: Hans Herzberg - Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:       Hans Herzberg @ResorchRipper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2023  17.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik motor mesleğini yaparken ben gişeyi açıp geçtikten sonra arkadaş benim açtığım gişeden kendisi açmadan ücretsiz bir şekilde geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/nsaxi2j          https://www.hizliresim.com/e9ibicp

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın ceza almasını istiyorum bunun gibi daha birçok kişi var ama ceza almıyorlar gereğinin yapılmasını arz ederim.

"

#1 - 09.02.2023 18:45
Gün içinde savunmanızı iletin. @ResorchRipper

#2 - 10.02.2023 00:11
Dost foto ile kanıt yolladığı için pek belli olmamış ama ilk fotoda görüldüğü üzre gişenin tam ağzında durdum /gise yazdım ve gişe açık olmasına rağmen benden de para kesti. GKİ İhlali yapmamak için gişenin ağzında durdum, /gise yazarak devam ettim. Yani harici olarak ben de $50 ödedim. [Durduğumun kanıtı fotoğrafta da görüldüğü gibi lastik izleri.]

:-XYanlış anlaşılma olmuş olabilir, kendimi iza ettiğimi düşünüyorum. Olayı olduğu gibi anlattım. Kanâati size bırakıyorum. İyi günler/akşamlar.. :) :-X

#3 - 10.02.2023 00:16
Dostum chatbox'umda gözüktüğü gibi sen gişeye para ödeseydin oraya emote düşerdi şuan da ya yalan söylüyorsun ya da doğru chatboxuma emote düşmemiş bu durumda ödememiş oluyorsun eğer ödediysen ve chatbox ss'in varsa atabilirsin teşekkürler iyi geceler.

#4 - 10.02.2023 00:22
Benden gayet uzak olduğun için Emote belli olmamış olabilir. Olayın üstünden saatler geçmiş ben olduğu kadarını savunmama yazdım.

[Bana ss atmamı söylemişsin şayet ben böyle bir durum yüzünden şikayet yiyeceğimi bilmediğim için elim F8 tuşunda olmuyor genelde.]

[Ayrıca Chatlog'umu oyunu kapattığım süre zarfları boyunca resetlerim, bunun dolayısı ile yanlış anlaşılma olması muhtemel.]
« Son Düzenleme: 10.02.2023 00:25 ResorchRipper »

#5 - 10.02.2023 01:25
Şuanda yalan söylediğin besbelli bana o kadar uzakda değilsin bu uzaklıktaki emoteler chatbox'a düşüyor ss almaman beni ilgilendirmez sslerimde ihlal yaptığın apaçık belli.

#6 - 10.02.2023 01:48
Ceza verilecek.