Konu: Poschevo Üyesinden bir kaçının ihlalleri  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2023 17:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sandrake  Devante_McKenzie, Maske_16265, Maske_35578

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: + Olarak yaralı durumda olan birini sürüklemeye çalışmak. x2

Alıntı
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar dün beni durduk yere vurdu, sebebi Mazzi'nin oralarda takılmam. Orayı geçelim, dün Artyom ile düzgünce konuştuk, yaptığınızın yanlış olduğunu gibi sözler söyledim. Durduk yere vuruluyorum ve R20'yim her ne kadar birliğim onaysız olsa da, bu ezilebileceğim anlamına gelmez. Herkes gibi bende kan parası istedim. İstediğim 100-200k bir şey değil. 50k gibi bir fiyat istedim. Daha sonrasında oyundan çıktım ve o gün olay orada bitti. Bu gün uyanıp konuşmaya geliyorum, aramızda bir sorun olmasın diye. Savaş yanlısı biri değilim fakat gelir gelmez adamların hepsinde silahlar ve maskeler var. Dünkü olaydan bile saf tutmaya başlamışlar bile. Ne kadar DM meraklısı birlik olduğunu buradan anlayabiliriz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SS https://resmim.net/cdn/2023/02/09/cb0b8.png https://resmim.net/cdn/2023/02/09/cb162.png
https://resmim.net/cdn/2023/02/09/cb5vx.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar kendileri admin birliği diye her şeyi yapabileceğini sanıyorlar. Hiçbir şekilde benden/adamlarımdan/tanıdıklarımdan bir saygısızlık görüp/IC olarak ateş/küfür/hakaret gördülerse buraya sunsunlar. Bu tamamen birlik şikayeti açtım diye gelen karşı ataklar. IC'ye dökmenize gerek yok, yönetim cezanızı zaten verir.

#1 - 09.02.2023 17:05
Ek olarak yaralıykan Toma arkadaşımızda sürüklemeye çalışmış. Son ss'te göreceksiniz zaten. Gereği yapılsın, az ileti gelsin.

#2 - 09.02.2023 17:08
Ek olarak yaralıykan Toma arkadaşımızda sürüklemeye çalışmış. Son ss'te göreceksiniz zaten. Gereği yapılsın, az ileti gelsin.
Boş şikayet açmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Onaylı hoodumuzda düşürüldün ve seni sürüklüyorum emote ile iki kişi olarak veriyoruz, burada bir sorun yok.

#3 - 09.02.2023 17:53
Dostum, yaralı zamanı varken sürükleme yapamazsın. Boş şikayet felan yazma da, savunmanı yap.  :)

#4 - 09.02.2023 18:56
Bu sabah dönen rolde r20miz den sizin için gördüğümüz yerde ateş etme emri alıyoruz. Mazzini'nin şehirde yaşama hakkı kalmamışken ve sizin birliğiniz de onların yanında saf almış/ticaret yapmışken ben senin hooda ne için geldiğini bilemem. Dün ki Mazzini çatısında dönen muhabbette ise senin Crisberg adına çalıştığını bildiğimiz için seni görünce sıkıyorum, bu kadar basit.

#5 - 09.02.2023 19:01
Rolde problem yok.
« Son Düzenleme: 09.02.2023 21:16 Anomaly »