Konu: Gennadi_Kirillovich - Üniversite bugu  (Okunma sayısı 544 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2023 23:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gennadi_Kirillovich @Killjoy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Kullanımı.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmada iken Üniversite bugunu kullanıyor ve nedenini bilmiyorum diyor. Eğer bugu yapmadıysa orada spawnlanması imkansız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İtiraf ediyor, Üniversitede spawnlandığına dair.

« Son Düzenleme: 08.02.2023 23:35 Beta44 »

#1 - 08.02.2023 23:23
Hiçbir şekilde bug yapmadan Üniversiteye gelemez.

#2 - 08.02.2023 23:27
Orada dışarıda düştü, daha sonra /me sürünür diyip kaçtı. Daha sonrasında içeri geldi ve içeride düştü. PD kapıda olunca /q çekti.

#3 - 08.02.2023 23:30
Evet, hatalı emote da var. /me sürünerek yürür.

Sansürlenen yer arkadaşın OOC tel no var, eğer ki admin özelden atmamı isterse atarım, hiç sıkıntı değil.

#4 - 08.02.2023 23:37
Sonrasında atılan ss'ler bana ait, Gennadi adlı arkadaş pm de üniversite bugu yaptığını kabul ediyor. Oluşum şikayeti de açacağım başka ihallerde var zaten. Arkadaş polisleri espden görüp /me sürünür diye emote veriyor, sorsak hard rp ci  :-\ :garip: :manifdog

#5 - 08.02.2023 23:47
Öncelikle hatalı emote dediğin yerde /dene atmışım ve başarılı olmuşum, altta gördüğün sste de arabaya binip gidiyorum bug falan yaptığım yok.

Evet bu olaydan 30 dakika sonra üniversitede doğdum çünkü buga girdim ve relog attım, herhangi çatışma durumu vesaire yoktu. Kanıtsız sslerle şikayet açıyorsun. Bug yapacak olsam olay zamanı yaparım, neden 30 dakika geçtikten sonra kaçmışken yapayım?

30 dakika sonra konuştuğumuza dair ss:

#6 - 08.02.2023 23:48
Sonrasında atılan ss'ler bana ait, Gennadi adlı arkadaş pm de üniversite bugu yaptığını kabul ediyor. Oluşum şikayeti de açacağım başka ihallerde var zaten. Arkadaş polisleri espden görüp /me sürünür diye emote veriyor, sorsak hard rp ci  :-\ :garip: :manifdog
Tam kaçtığım esnada polisin geldiğine dair ss atar mısın? Neden kanıtsız bir şekilde laf atıyorsunuz anlamış değilim.

#7 - 08.02.2023 23:51
Dostum yaptın mı yaptın, gerisi yok. 500mblik oyunda falan deme çünkü çok iyi biliyorum, oraya (Üniversiteye) bug yapmadan gidemezsin. Biliyoruz ama yapmıyoruz, çünkü ihlale giriyor :manifdog: Hatalı emote /dene atman hiç bir şeyi değiştirmez /me sürünerek yürür. diye bir emote yok.

#8 - 08.02.2023 23:51
100 kere aynı şeyi söylemekten yoruldum, kendi ağzınla orada doğdum dedin ve bende sana, orada bug yapmadan spawnlanamazsın diyorum.

#9 - 08.02.2023 23:53
Savunmamı yaptım, ortada bir şey yokken neden bug yapayım? Lütfen daha fazla ileti atılıp şikayet uzatılmasın.