Konu: Nonrp driving - Vidarr Ryuzark  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2023 02:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vidarr Ryuzark - @Bestheborges

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dean Foster - Noah Lawson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Non rp driving
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görünüyor kardeşimiz ortamızdan gayet normal bir şekilde geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8g04nb

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını alsın.

#1 - 08.02.2023 04:21
24 saat içinde savunmanızı iletin. @Bestheborges

#2 - 08.02.2023 15:43
Videoda nonrp bir olay bulunmamaktadır, eğer çarpmış olsam veya pıt vb olayla karşılaşsaniz doğrudur fakat orada ben bilerek oradan geçiyorum, bu yolda drift atmakla aynı kategoride. Zevk meselesi zira gerçek hayatta da böyle sıradışı manevralar ile tehlike seven yarışçılar mümkün. Bkz tırın altindan geçen drift sürücüleri vs.  Yapabileceğiniz şu var, rolsel olarak beni emniyete rapor edersiniz işte kamerama böyle yakalandı gibisinden

#3 - 08.02.2023 16:43
Arkadaşımız kendisi bilerek yaptığını kendisi söyledi ve sen gerçekte kaç tane aracın böyle motorların orasından sıfıra sıfır geçtiğini gördünde burda yapıyorsun? Drift atmak ile aynı kategoride falan değil.

#4 - 08.02.2023 17:48
Merhaba genel olarak bu sürüşlerde yaşanan bir sorun artık kendinizi havalı yada ne olarak adlandırıyorsanız sürüşü mahvederek rol zevkimizi mahvettiğinizin umarım farkınızdasınızdır tek bu arkadaş için değil bu konuşma genel olarak nerede bir sürüş görse çoğu arkadaş ilk defa görüyormuşcasına ya içinden geçiyor yada bilerek çarpıyor rolümüzü baltalıyor. Yani yaptığının hata olduğunu gerçekte sen bunu yapsan cidden seni bulurlar, karşında illegal bir motor kulübü var burada Fear-Rp'ye bile girebilir orada 7-8 motorcunun arasına nitro açarak giriyorsun ne kadar realistik bunu açıklar mısın?

#5 - 08.02.2023 18:13
Öncelikle şunu söyleyeyim, eğer rol zevkinizi kaçırdıysam özür dileyeyim, fakat söylediklerimin arkasındayım, çünkü şöyle bir olay var, Non-Rp olarak sizi oyundan rolsel olarak rolün dışına çıkarttığım bir olay yok, size çarpmamışım, pit atmamışım, araç dm atmamışım, sadece ters yoldan geçmişim, Bunu da söyledim zaten gidin bunu rolsel olarak polise aktarın, ehliyetime rolsel olarak el konulur,ceza verilir, gerekirse rolsel dava açılır gibi gibi, ama Ben sizi non-rp 'e itecek bir temasta bulunmamışım ki, Bu benim sürüş tarzım diyorum (bkz makas atan driftçiler, tırın altından geçmeye çalışan yarışçılar), çarpsam gene haklısınız dersiniz rolden kaçma, e öyle bir durum da yok. Sonuç olarak;
Ters şeritten geçtiğim ve tehlikeli sürüş  yaptığım için IC ihlaldir, OOC ihlal değildir,  Savunmam bu  şekildedir, yönetici kararını bekleyebiliriz, teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 08.02.2023 18:26 Bestheborges »

#6 - 08.02.2023 18:29
Yaptığınız INGAME'i kapsıyor fakat bunu sürekli tekrarlayıp sürüş yapan birliği rahatsız etmeye devam ederseniz bu kısımda iş ceza verilebilecek bir noktaya geliyor.

Tekrarında daha dikkatli olun ve bunu sürekli bir hale getirmemeye özen gösterin. Şuan için sadece uyarıyoruz, tekrarı durumunda ceza alabilirsiniz.