Konu: Cache Mining - Skin hırsızlığı  (Okunma sayısı 269 defa)

#0 - 06.02.2023 01:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Milena_Fitzpatrick @Flexs-0
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bahsedilen skini eski onaylı skin yapımcısı Tyriss'ten aldım ve 25.11.2022 tarihinde sunucuya gönderdiğim ticket ile eklettim. Bu arkadaş, kendisi her ne kadar onaylı yapımcı olsa da, umursamaz bir tavırla "Katalog skini" falan diyip geçiştirmeye çalıştı ayrıca en sonda da "Satın alan kişiye rengini değiştirir veririm." yazıp bitirdi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bahsi geçen skin ve benim skinim: GösterGizle

Kendisiyle konuşmamız: GösterGizle

Onaylı yapımcıdan aldığıma dair kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Skin kopyalama işi bir yana, birisi skini aldığında o da boş yere mağdur olacak. Özellikle onaylı skin yapımcısının "Skini kopyaladım ama rengini değiştirip satarım." demesini doğru bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 06.02.2023 01:49 OZJAN »

#1 - 06.02.2023 01:48
Öncelikle selam, çoğu skinci gibi bütün kombinlerime teker teker uğraş gösteriyorum. Kombinler ile dolu bir outfit sitesinden buldum bu meshleri, sanırım arkadaş da oradan bulmuş. İsterseniz skinin dosyalarını ulaştırabilirim, vertex ve iskelet yapısından bir mining olayı olmadığını anlarsınız.

Aldığım kataloğun fotoğrafı;

#2 - 06.02.2023 01:51
İmvu ile cache mining’in farkını anladığında tekrar konuşuruz kopyalama falan demişssin ya ayıktırıyım yani hadi hayırlı geceler

#3 - 06.02.2023 01:56
Katalog denen yerden de bulunmuş olsa, sunucuda aynı skinden iki tane olamaz, aynı kombinden de iki tane bulunamaz. Skin oradan kaldırılmalı. Ayrıca @Flexs-0 'ın Vice Roleplay tarafından desteklenen "Onaylı Skin Yapımcısı" yetkisine uygun olmayacak bir üslupta cevaplar verdiğini görüyorum (özel mesaj + bu şikayete verilen ikinci cevap) Kendisinin bu ayrıcalığı gözden geçirilecek.