Konu: Make Vice Great Again  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 05.02.2023 18:38
8 Ayın ardından tekrar Vice'a girdim, pek bir değişiklik yok, RP Kalitesinin düştüğü kesin fakat galiba artık içim RP yapmak geçmiyor, çok eğlendiğim anılarım vardı burada, hiç birini unutmayacağım ve keşke anılarımı devam ettirebilseydim, V4'e kadar büyük ihtimalle girmem, Gerek OOC hayattaki sıkışıklığım olsun, gerekte RP dışındaki sayısız etkinlik olsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.02.2023 21:41
Kötü deneyimin için üzgünüz. Valachi Corporation reklamlarını takip ederek güzel bir role ortamı yakalayabilirsin. Uzun vadede güzel işler başarıyoruz.

Pilot oluşumları da takip etmeyi unutma. Şu sıralar şehir hareketli, pes etme derim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.02.2023 22:50
Rol kalitesi değişmedi jenerasyon değişti. Günümüzde daha fazla araştırma ve daha iyi öğrenme imkanın var. Elbet troller ve kötüler olacak. Onlar her daim olacak. Trollsüz, kötü oyuncusuz samp mı olur. Ama dediğim gibi jenerasyon değişikliği var, yoksa rol kalitesinde değişen bir şey yok. Ben önceden sampta bu kadar çeşitli konseptin yapıldığını, yapılmaya çalışıldığını görmemiştim.

Genelde RP yapmak istemeyenler "rol kalitesi düştü." "eskisi gibi değil artık" diyor. Normal... Çünkü eskiden vaktin boldu, sorumluluğun yoktu, 4-5 saat sıkılmadan meslek yapabiliyordun. Ama şimdi bunları yapacak durumda değilsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.02.2023 01:47
8 Ayın ardından tekrar Vice'a girdim, pek bir değişiklik yok, RP Kalitesinin düştüğü kesin fakat galiba artık içim RP yapmak geçmiyor, çok eğlendiğim anılarım vardı burada, hiç birini unutmayacağım ve keşke anılarımı devam ettirebilseydim, V4'e kadar büyük ihtimalle girmem, Gerek OOC hayattaki sıkışıklığım olsun, gerekte RP dışındaki sayısız etkinlik olsun.

Eskiler eskiden güzeldi  :sampanya:
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
BatuhanC the Emperor, OZJAN, Mirmanu, bossofbosses, trickstertrick,
Tepki yok