Konu: Hajdari Criminal Organization  (Okunma sayısı 9875 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2023 00:49
Manhar ile Qasım'ın arasında geçen telefon mesajlaşması

Përshëndetje Qasım! Bu gönderdiğin tütün bugün fazlasıyla başımı ağrıttı. Ne oldu bana böyle? Hastalığımı unuttuk galiba, eskisi gibi içemiyorun artık değil mi? Ahaaha! Baksana, bu telefonları tuşlarken aklıma eski günler geldi Qasım, sanırsam ölmeye daha çok yakınım. Turhan'dan bir haber aldım, fazlasıyla para kazanıyor ve beni mutlu ediyor. O benim işlerimi iyi yürütüyor Qasım, senin yapamadığın işleri o yürütüyor. Baksana, sen nasılsın? O çatlak sağ ayakların ile benle buluştun ve cigara üfledik. O kadın sana kızdı mı? Bana geri dönüş sağla, senden haber alamadığım için telaşlandım.
Manhar Çevrimiçi

Sana haber veremedim, özür dilerim. Bu kadın kafamın içinde kurt gibi diş gösterdi, sinirlerim bozuldu. İyiyim ben patron, her zaman iyi oldum beni iyi biliyorsun. Turhan'ı.... evet o benden daha iyi patron, bu lafımı göz kırpmadan senin yüzüne bakarak söyleyebiliyorum. Elimden geldiğini yaptım, ölene kadar bir ayak ağrısı ile geziyorum, bu senin için patron sana yaptığım yanlış için. Yapacağım iş kaldı mı? Evet kaldı, kadınım ve çocuklarım ile mutlu bir hayat geçiriyorum hepsi bu. Daha ne yapabilirim? Bence bütün işleri yaptım ve seni mutlu ettim.
Qasım Çevrimiçi

Ahahahaha! İşte sen Qasım, bu yüzden her zaman benden uzak kaldın. Bu oyun artık mantık işi, sen o mantığını kadını ve oğlanlarına harcadın. Elinden geleni bu olduğunu söylüyorsun, işte bu yüzden bir bok beceremedin Qasım. Bir restorantı işletecek kadar mantığın kalmadı, sen artık çürüdün. Bu yüzden artık kendine zaman ayır, benim hakkında ne çok şeyler biliyorsun değil mi? Evet fazlasıyla biliyorsun. Bak ne diyeceğim, yarın bir otobüs bileti alacağım sana, o bileti sana teslim etmek istiyorum. Anlarsın Qasım, artık senin gezme vaktin geldi, bu sana yaptığım son kıyak oğlum unutma bunu, ciddiyim.
Manhar Çevrimdışı

Qasım'ın Manhar'a ölüm mektubu

Fazlasıyla canım yandı Manhar, o son eğlendiğimiz gece aklıma geldi, beni ne kadar yalandan sevdiğini anladım. Öleceğimi bana mesajlarda belirttin, sana dürüst olayım, bunu senden önce hedefledim. Karım ve oğullarıma bakacak mısın? Eminim bakacaksın patron, lütfen onlara iyi bak. Ne kadar, ne kadar fazla iyi kalpli olduğunu biliyorum. Turhan için sana diyeceklerim var, o oğlan çok küçük işler yaptı ve büyüdü. Bizim için çalıştı ve o benim gibi ön plana geçti. Peki ne değişti? Hiç bir bok değişmedi, ben yine hep efsane olarak senin aklının bir ucunda bulundum. Sadece bana güveninin kaybettin, sanki seni öteceğim gibi hareketler yaptın. Fakat emin ol, ben bir bok söylemeyeceğim, zaten buna fırsat kalmayacak. Eeee, ne oldu şimdi? Artık beni kaybediyorsun Manhar, eskiden iş yaptığın adam ölüyor. Bunu unutma patron, her zaman tanrı senin yanında olucak, her zaman karım ve oğullarım senle beraber büyüyecek ve bunu unutma Manhar, Turhan zamanı gelince, senin koltuğuna oturaca.Elveda Manhar, elveda patron, elveda...

Spoiler: GösterGizle

Arnavut Suç Örgütü

Başkent Tiran'da organize olmuş, ülkenin bir çok bölgesinde ticaret bağları oluşturmuş ve çevre ülkelerede bunu aktarmayı başarmış bir örgütlenme. İşledikleri suçların derecesi Arnavutluk polislerini ve çevre ülkenin polislerini hareketliliğe zorlamış; kredi kartı dolandırıcılığı, şantaj, araç kaçakçılığı  ve market soygunları da dahil olmak üzere bir çok suçtan aranan bir örgüt haline gelmiştir. Bu örgütlenmenin başını çekenlerin iki kardeş olduğu biliniyor.

Ülkedeki ve Çevre Ülkedeki İlerleyişler
Turhan ve Sardian kardeşler bağlantılarının çevre ülkelerede yayılmasını istemiş, Tiran'ın yakınında ki Durres'de deniz yolundan ticaret yapan bir kaç iş adamı ile anlaşmış.

O kadar sessiz ve hızlı ilerliyorlardı ki kısa bir sürede; Hırvatistan adaları, Sırbistan, Karadağ, Kosova ve Makedonya ile bağlantılarını kurmuşlardı bile.
Hırvat adalarına giden mallar Durres'den kalkardı, ayrıca karayolu güvenli olmayınca buradan dış ülkelerin limanlarına mallar indirilir, oradan devam ettirilirdi.
Sırbistan'a ancak böyle ulaşabiliyorlardı ancak Karadağ, Kosova ve Makedonya'ya ulaşmak onlara zorluk çektiriyor, bu ülkelere ulaşmak için ticaret yollarını sürekli değiştirmek zorunda kalıyorlardı, polislere açık vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar ve bu sayede bir çok Arnavut şehirlerini istila ediyorlardı.

Bağlantıların Çöküşü ve Hapis Hayatı
Örgüt artık hem Arnavutlukta hemde çevre ülkelerde popüler hale gelmişti ve bu bölgelerin polisleri harekete geçmiş, önlemlerini arttırmıştı.
Arnavutluğun polis güçleri Durres'de ki hareketliliği fark etmiş ve buraya bir operasyon düzenlemiş, örgüt beklemedik bir şekilde büyük bir darbe almıştı.
Deniz yolu ile ulaştıkları bölgelerde ticaret artık dönmez oldu ve zamanla karayolu üzerinden dönen ticaret yollarında ki baskınlar, önlemler onları Başkente kadar çekmişti.
Tiran'a geri geldiklerinde burada tekrardan toplanmaya çalıştılar ancak polis tarafından rahat bırakılmıyorlardı ve ülkeyi terk etmek zorunda kaldılar.
Örgüt elemanları kaçak şekilde Yunan kesimine kaçmayı başarmıştı, bir süre burada geçindiler. Arnavutluğun bundan haberi olunca iki devletin anlaşması, onları ele verdi.
Arnavut topraklarına tekrardan adım atmışlar ancak bu sefer ellerinde kelepçeler, haklarında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararı ile.
Bir süre cezalarını çeken örgüt elemanları içeride rahat durmayıp bir çok isyanın başını çekmişler, onlara verilen caydırıcı cezalar ve işkenceler, vazgeçirmemişti.
Sonunda istedikleri olmuştu, hapis yattıkları bölgelerin değiştirilmesi emredildi ve yola koyuldular. Yolda Arnavut polislerinin ölü bedenlerine rastlandı ve örgüt elemanları Amerika'ya uçmak için hazırlandılar. Önlemler arttırılmıştı, Sardian ve Turhan kardeşler kurtulurken etrafındakiler başaramamıştı ve Amerika macerasına geç başladılar.

« Son Düzenleme: 05.02.2023 14:58 Stromae »
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
ORGANIZE,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.02.2023 00:49
Alıntı

Ktolaper'de Bir Adamın Ölümü

26.03.2022
Alex Dlaone

Ktolaper'de yükselen silah sesi bütün ziyaretçileri ayağa kaldırdı! Ne oldu? Orta yaşlarda, sağ ayağında bez olan, ampülleri kırık ve etrafı kadın üstü ile dolu ortamda kendine sıkan D.... adlı kişi, o odada can verdi. Neden kendisini öldürdüğü bilinmediği, bir süredir sorun yaşadığı kimsenin olmadığını ve karısı ve oğulları ile mutlu bir hayat geçirdiği söyleniyor. Otel çalışanları odasını ilk defa öyle gördüğünü belirttikten sonra, ne olduysa bu gece olduğunu söyleniyor.

Otel Sahibi: Ne olduğunu yemin ederim bilmiyoruz. Kendisi uzun bir süredir bizim odamızda kalıyordu. Son günlerde giriş-çıkış saatlerinde bir gariplik hissettmiştim ama bunu kurcalayacak kadar yetkim yok. Bir insanın özel hayatına karışamam, bunu bütün halk bilsin. Yüce İsa ailesinin yanında olsun, umarım durum çözülür ve ailesi durumu anlar.

Garson: Sorun ne bilmiyoruz, gerçekten çok korktu. Bir an ses geldi ve biz oda içinde bir aletin patladığını düşündük. Kapıyı çaldık ama içeride garip bir müzik sesi geliyordu, kapıyı kırdık ve ayakta kanlar içinde göğsünü tutan birini gördük. Ayaklarına, göbek kısmına ateş açmıştı. Ağzında ise ilaç hapları vardı, görünce şok geçirdik ve ekip arkadaşlarımdan biri bayılmıştı. Tanrım! Gerçekten çok korktuk.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.02.2023 00:50

Desteğini esirgemeyen herkese oluşum adına teşekkürlerimi sunuyorum, birkaç konuya açıklık getirmek için bu duyuruyu geçmek istedim.
Tamamıyla realistik bir arnavut mafya kültürü canlandırmak istiyoruz. Hedefimiz bu yönde.
Kimseyi rol konusunda sınırlamıyoruz ancak yaklaşımların ve yapılan rollerin gerçekçi olmasını istiyoruz.
Genel bağlamda herkesin oluşuma verdiği önemi, bireysel karakter gelişimlerine de vermesini bekliyoruz. Eğer ortaya yaratıcı şeyler koyarsanız, bundan çok memnun oluruz.
Oluşumda yer alan herkesin sunucu kurallarını gözetmesini ve buna göre hareket etmesini bekliyoruz. Sunucu kurallarını ihlal edenler için ikinci bir şans tanımayacağız.
Oluşuma katılan herkes CK haklarını bize vermiş sayılıyor.
Albanian Criminal Organization bir parçası olmak istiyorsanız ve merak ettiğiniz herhangi konu için @Fidelity   ulaşabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 03.02.2023 06:48 Stromae »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.02.2023 00:50
  Bölge
Sardian, Turhan ve çevrelerinde ki kandaşları sonunda Amerika'nın popüler şehirleri arasında yerini alan Vice şehrine gelmeyi başarmıştı.
İndikleri gibi kardeşleri ile mesken tutabilecekleri yerlere göz gezdirdiler ve sonunda Green Park ve BMX Park arasında kalan bir dükkanı aktif etmeyi başardılar.
Adını Arnavutluk Yöresel Lezzetler koyup burada Arnavut'luğun lezzetlerini tanıtıp şehre sundular. Kısa süre sonra ise ruhsat işleriyle sorun yaşadılar ve işletmeyi kısa bir-
-süreliğine kapattılar. Bu arada cepleri boş kalınca bir çok suçlara imza atmışlar, şehrinbir çok yerinde vurgun yapıp kendilerini de test etmiş olmuşlar. Adları kısa sürede-
-bir çok suçlarda geçer olmuş, hırsızlık, gasp ve diğer suçlardan aranan isimler haline gelmişlerdi ancak işlerini o kadar temiz hallediyorlardı ki yakalanmaları olağan dışı idi.
Ruhsat işi hallolduktan sonra kendilerini legal işlerle meşgul etmişler, koca caddede sadece Arnavut türküleri ve Ciğer kokuları yayılır hale gelmiş.

« Son Düzenleme: 05.02.2023 14:47 Stromae »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.02.2023 00:51
Hajdari Criminial Organization nasıl rol yapar? Hajdari Criminal Organizatin'da nasıl roller yapabilirim?

1-Arnavut yöresini benimsediğimizden tüm oluşum karakterlerinin Arnavut olmasına özen gösteriyoruz.
2-Arnavut-Yunanistan anlaşmasından kaçıp Vice'a geldiğimiz için bir göçmen olduğumuz için, cebimizde bir kuruş paramızın olmadığını, gerekirse iki yüz dolar için adam bile öldüreceğimiz'i aklımızdan çıkarmıyoruz.
3-Uyuşturucu satıcılığı, parayla adam öldürme, kara para aklama gibi bir çok işlerin büyük mafya işlerinin olduğunu biliyor, bu yüzden basit bir hırsızlıklar yaparak para kazanıyoruz. Ev soyma, araba çalma, adam gasp etme, gerekirse bile arabanın aküsünü bile, tamirciler iyi para veriyor.:)
4-Arnavutlukta aslında tüm mafyalar'ın geneli aşiretlerden oluştuğu için, akraba olmaya yapmaya özen gösteriyoruz. Mafya olmaktan ziyade aşiret olduğumuzu biliyoruz.Bu sebepten dolayı da soyadlarımız ya aynı, ya da bu soyadlarından birinde bir akrabalığın olmuş oluyor.
5-Bizler kesinlikle meslek yaparak para kazanmıyoruz. Trucker, taksicilik veya balık tutma gibi. Bizler tamamen rolsel olarak paramızı kazanıyoruz.
6-Paramız olmadığından takım elbise giymek yerine, ucuz bir gömlek ve ucuz bir pantalon giyiyoruz. Tabiki de eşorfman'da giymiyoruz ama.
7-Akraba olduğumuzdan dolayı birbirlerimize çok düşkünlük gösteriyoruz. Birbirimiz için herşeyi yapıyoruz, hiyerarşi düzenine kesinlikle karşı gelmiyoruz.Bizim ki patron-çalışan ilişkisi değil. Tamamen ağabey-kardeş ilişkisi.
8-Kesinlikle ve kesinlike kimselere karışmıyoruz, haksız olabileceğimiz hiç bir şey yapmıyoruz. Bunun dışında illegal bir şey sergilerken çok dikkatli oluyoruz. Göçmen olduğumuzdan tekrardan anavatan'a sürülme ihtimalimizin olduğunu biliyoruz. Kimse oraya gitmek istemez.
9-Gün içerisin de mutlaka ama mutlaka birden fazla bir şekilde Arnavut Yöresel Lezzetler dükkanımızı açıyoruz ve şehire legal olan yüzümüzü göstermeyi ihmal etmiyoruz.
10-Evet! Sende bizimle nasıl rol yapacağını kısa da olsa anladın. Ama anlamak değil tadını almak ve yaşamak istiyorsun sende bunları yaparak bölgemize gelebilirsin.
« Son Düzenleme: 06.02.2023 00:05 Fidelity »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok