Konu: [01.02.2023] Maske_35578  (Okunma sayısı 141 defa)

#0 - 01.02.2023 04:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_35578 ((Forum ismi bulamadım rica etsem admin etiket atabilir mi?))

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tek başıma kasabada bulunan bir evde soygun gerçekleştirdim. İlerleyen dakikalarda soygunumu bitirdikten sonra Bluebery kasabasından ayrılırken polis ekiplerince bir grubun durdurulduğunu fark ettim yanlarından geçmek yerine yolumu uzatıp Montogomery bölgesine hareketlendim o esnada arkamdan 2 aracın önümü kesmeye çalışıp uyarı vermeleriyle durakladım. Şikayet ettiğim kişi aracından iner inmez ss'tede görüldüğü gibi DM'sini yapıp bölgeden ayrıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin evi soyduğuma dair "IC olarak"  bir kanıtları bulunuyor mu? Yoldan aracıyla geçen rastgele birisini evi sen mi soydun diyip indirmek.  :garip:

« Son Düzenleme: 01.02.2023 04:54 DracDonix »

#1 - 01.02.2023 09:10
@Sandrake 24 saat içerisinde savunmanızı iletin lütfen.

#2 - 01.02.2023 11:27
Soygun yaptığını kendin söylüyorsun, biz de kapı alarmına istinaden oraya geçtik. Polis iki blok ötede 8-10 kişi ile ilgileniyorken seni evin yakınında gördüm, yolu uzatarak Blueberry tarlasına sürdün, U çekip Montgomery'e doğru ilerledin. Bunun şüphesi bile yeter. Gecenin o saatinde orada soygun oluyor, eli silah tutan tehlikeli adamlarız. "Dur" ihtarına da uymadın, kaçamayacağını anladığın için ve önüne kırıldığı için durmak zorunda kaldın. Gördüğünüz gibi de şahıs kendi kanıtında da maske takıyor, bu da şüphelerimi doğruluyor çünkü evden çıkarken elinde çuvalla çıktı, kendi kanıtında da chate emotesi düşmüş görüyorsunuz.
« Son Düzenleme: 01.02.2023 11:36 Sandrake »

#3 - 01.02.2023 11:32
Mesele "Kanıt yok, kanıt yeterli değil, kanıtsız oynadınız." diye cambazlık etmekse, hasarlar kaydını SS alıp da atmamışsın, benim vurduğumun tek kanıtı chate düşen emote ve bir iki cümle mi? Böyle ince hesapları tutacaksak nerelere gireriz. Maskeli şekilde evin civarında yakalandın, kovaladık ve sen kaçtın, sonrası da rol dahilinde ilerledi işte. Tamamen spontane işleyişte neyin DM'i olabilir bu? O bölgede şüpheli hareket etmeyecek, evin önünden geçmeyecek, maskeli şekilde dolaşmayacaksın o zaman.

#4 - 01.02.2023 12:27
Mesele "Kanıt yok, kanıt yeterli değil, kanıtsız oynadınız." diye cambazlık etmekse, hasarlar kaydını SS alıp da atmamışsın, benim vurduğumun tek kanıtı chate düşen emote ve bir iki cümle mi? Böyle ince hesapları tutacaksak nerelere gireriz. Maskeli şekilde evin civarında yakalandın, kovaladık ve sen kaçtın, sonrası da rol dahilinde ilerledi işte. Tamamen spontane işleyişte neyin DM'i olabilir bu? O bölgede şüpheli hareket etmeyecek, evin önünden geçmeyecek, maskeli şekilde dolaşmayacaksın o zaman.

Hasarlar kaydını ss almaktansa bunuda admin takımından rica eder loglardan çıkartırız. Ek olarak, düşürüldüğüm bölge Montogomery seyir halindeydim ve arkamdan motorla geldiniz. Montoda olduğumu minimap tan anlayabiliriz. SS'imi dikkate alırsanız neden durdurulduğum için soru soruyorum akabinde sorgusuz düşüyorum. Ortada bir rol bulunmamakta. Zaman çizelgeli chat loglarımı paylaşadabilirim.

#5 - 01.02.2023 12:36

Hasarlar kaydını ss almaktansa bunuda admin takımından rica eder loglardan çıkartırız. Ek olarak, düşürüldüğüm bölge Montogomery seyir halindeydim ve arkamdan motorla geldiniz. Montoda olduğumu minimap tan anlayabiliriz. SS'imi dikkate alırsanız neden durdurulduğum için soru soruyorum akabinde sorgusuz düşüyorum. Ortada bir rol bulunmamakta. Zaman çizelgeli chat loglarımı paylaşadabilirim.
Zaman çizelgeli ekran görüntünde bir dakika boyunca kaçtığın da gözüküyor. Blueberry tarlasından U çek, Montgomery'de düştüğün yere Greenwood ile git. Hemen hemen aynı zaman diliminde (bir dakika) orada olacaksın. İşleyiş bariz: Maskelisin, bahsettiğim doğrultuda aracınla ilerliyorsun ve biz kapı alarmı için o bölgeye gelmişiz. Bir dahakine oradan daha erken tüyersin, biter.

#6 - 01.02.2023 22:58
Şikayetim devam etmekte. Cevaplayacak bir şey yok.  ::)
« Son Düzenleme: 01.02.2023 23:10 DracDonix »

#7 - 02.02.2023 00:13
Tekrar incelemede.

#8 - 02.02.2023 00:45
Sorun görülmedi. K&A.