Konu: Mostad Eledov - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2023 11:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mostad_Eledov @haram
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pratham_Romanov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2023 09:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 31.01.2023 09:59 sularında Mostav Eledov, sabahları aktif yetkili olmamasından da faydalanarak checkpointlere ışınlanarak meslek kasıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Forumda Hileci/Bugger Şikayet kısmına baktığınızda şahısla ilgili birkaç şikayet daha bulacaksınız, diğer şikayetler tam olarak sonuçlanmamış ancak bu şikayet ile bir sonuca varacağına inanıyorum.
Zamanım olmadığından dolayı bir kısa kanıt bırakacağım yeterli ve gayet açık gözüken bir kanıt ancak daha fazla kanıt istenilirse gün içinde yükleyebilirim.
« Son Düzenleme: 31.01.2023 11:45 Variant »

#1 - 31.01.2023 11:42
Merhaba, arkadaşlar discord hesabımdan yazdı. Birlik kasasına para gelsin diye beni aldılar, parayı da çekiyorlar zaten. İyi forumlar, şimdiden geçmiş olsun.

#2 - 31.01.2023 11:45
Hem suçlu hem güçlü. Kimseyi birlik kasasına para gelsin diye almıyoruz. Hooda bir defa bile uğramayan adamımız yok. Olanları sorgulayıp birlikten uzaklaştırıyoruz. Şuanda oyuna girebilsem atardım. Paraya tabii etsek bu başvuruyu atmazdık. Teşekkürler #Sürüdehileyeyeryok

#3 - 31.01.2023 12:00
Arkadaş ban yiyeceğini anlayınca, suçu üstümüze yıkıp birliği karalamaya çalışmış.
Öncelikle Discord üzerinden kimseyle konuştuğu yok bunu kanıtlayamaz da çünkü öyle bir olay yaşanmadı.
Birliğimize yeni oyuncular alıp rol eğitimi veriyoruz, şehire ve servera uyum sağlamlarında yardımcı oluyoruz ancak iyi niyetimiz kötüye kullanılıyor ve bu tarz olaylar yaşanıyor.

Şahısın hile açtığını fark etdiğim anda oyunda üst yetkili bir birlik üyesi olmadığı için çıkmasını da söyledim bknz:

PM yolu ile ne yapmaya çalıştığını ne yaptığını da sordum ve sen Manifesto musun? gibi bir cevap aldım
bknz: https://www.hizliresim.com/12sffsz

Özetle birliğimizi karalama çabaları boş uğraştan başka bir şey değildir, bu senin suçunu aklamaz ve bizimle herhangi bir işbirliği yaptığını da göstermez. Tarafımızdan başka bir yanıt gelmeyecektir, sorunun çözüme kavuşturulmasını arz ederim
« Son Düzenleme: 31.01.2023 12:02 Variant »

#4 - 31.01.2023 12:05
Ek olarak arkadaşların birliğinde dün 10 kişi banlandı, kararı yönetime bırakıyorum. Kasadan para çekme legit olduğu için oradan alıyorlar, savunmam bu kadar.

#5 - 31.01.2023 12:05
Arkadaş ban yiyeceğini anlayınca, suçu üstümüze yıkıp birliği karalamaya çalışmış.
Öncelikle Discord üzerinden kimseyle konuştuğu yok bunu kanıtlayamaz da çünkü öyle bir olay yaşanmadı.
Birliğimize yeni oyuncular alıp rol eğitimi veriyoruz, şehire ve servera uyum sağlamlarında yardımcı oluyoruz ancak iyi niyetimiz kötüye kullanılıyor ve bu tarz olaylar yaşanıyor.

Şahısın hile açtığını fark etdiğim anda oyunda üst yetkili bir birlik üyesi olmadığı için çıkmasını da söyledim bknz:

PM yolu ile ne yapmaya çalıştığını ne yaptığını da sordum ve sen Manifesto musun? gibi bir cevap aldım
bknz: https://www.hizliresim.com/12sffsz

Özetle birliğimizi karalama çabaları boş uğraştan başka bir şey değildir, bu senin suçunu aklamaz ve bizimle herhangi bir işbirliği yaptığını da göstermez. Tarafımızdan başka bir yanıt gelmeyecektir, sorunun çözüme kavuşturulmasını arz ederim
HEADMOVE KAPAT QWŞLKWQKŞLQRKŞLQWKLŞWRQLKŞWRQKLŞWRJWQ

#6 - 31.01.2023 13:54
Yasaklandı.