Konu: Jackie Gallofini - Retarted RP  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.01.2023 22:20
Öncelikle dün Traeger karakterini mekanımızda vuruyorum, rolünü yapıyoruz, özür diliyor ve bırakıyorum. Bir kaç adamıma Traeger'i şehir dışına götürüp Traeger karakterini atmalarını söylüyorum, dışarı çıkıyoruz ve Pratham karakteri non-rp bir şekilde bizi izliyordu (hood içinde). İllegal bir rol döndüğü için normal olarak gidip ne yaptığını soruyorum, cevap alamıyorum. Saniyeler sonra Crisberg birliğinden birisi tarafından saldırıya uğruyorum (atılan eski birlik üyemiz). Ertesi gün, yani bugün attığın ssde ki olayda da yine Pratham karakterini hooda çok yakın bir bölgede yine non-rp bir şekilde bisiklet üstünde beklerken görüyorum ve doğal olarak agresif yapıyorum. Agresif yapmamdaki en büyük etken dün yaşananlar, bir diğer etken ise Arturo karakterinin aranıyor olması. Kafanda başka bir soru kalmadıysa sonuçanabilir.

https://streamable.com/pr08t0

Arkadaşın forum üsluptan ceza almasını istiyorum.
Traeger karakteri ile ne yaşadığın umrumda bile değil, onu IC  ne tanıyorum ne ediyorum. OOC de tanımıyorum, gelmiş bir de neden bekliyorsun diyorsun. Neden rol yapıyorsun de de tam olsun . Alnında "SAVAŞTAYIZ, ÇOK STRESLİYİM" gibi bir şey yazmıyor brom. Sadece AFK atmışım o kadar. Crisberg birliği ile ne yaşıyorsan beni bağlamaz. + üslubumun doğru olduğunu düşünüyorum.

Roleplay sunucusunda oynuyoruz, yapılan roller gereği karakterim gergin olabilir, agresif rol sergileyebilir ki Pratham karakteri ile alakalı kanıtı bıraktım. Hatanı kabul etmek yerine nasıl sıyrılabilirim diye düşünürsen gidecek çok yolumuz var. Tarafımca ileti gelmeyecek.

#11 - 30.01.2023 22:21
Hahaha, savunmayı ikinci kez okudum da, bende Kalkınma Partisine oy vermiştim Adalet partisi başkan oldu bende sinirliyim, onu ne yapacaz kanka :D adam gibi çıkıp de ki kabulleniyorum ama sizde o da yok

#12 - 30.01.2023 22:22
daha fazla ileti atma ki sonuçlansın o zaman

#13 - 30.01.2023 22:23
Öncelikle dün Traeger karakterini mekanımızda vuruyorum, rolünü yapıyoruz, özür diliyor ve bırakıyorum. Bir kaç adamıma Traeger'i şehir dışına götürüp Traeger karakterini atmalarını söylüyorum, dışarı çıkıyoruz ve Pratham karakteri non-rp bir şekilde bizi izliyordu (hood içinde). İllegal bir rol döndüğü için normal olarak gidip ne yaptığını soruyorum, cevap alamıyorum. Saniyeler sonra Crisberg birliğinden birisi tarafından saldırıya uğruyorum (atılan eski birlik üyemiz). Ertesi gün, yani bugün attığın ssde ki olayda da yine Pratham karakterini hooda çok yakın bir bölgede yine non-rp bir şekilde bisiklet üstünde beklerken görüyorum ve doğal olarak agresif yapıyorum. Agresif yapmamdaki en büyük etken dün yaşananlar, bir diğer etken ise Arturo karakterinin aranıyor olması. Kafanda başka bir soru kalmadıysa sonuçanabilir.

https://streamable.com/pr08t0

Beni öne sürerek şikayetten sıyrılmaya çalışman ayrı bir şey AliEmmo, öncelikle bir şey diyceğim. Bisikletle duran/uyuyan/afk atan hiçbirine böyle bir tutum sergileyemezsin. Ortada OOC kin yaptığın bariz bir şekilde belli. Ve videonun devamında aimbot açıyorsun, ve Silvano'yu düşürüyorsun. DC'de arkadaşlarına ekran açarken gördüm. Bir arkadaşımın aracılığılya. F12 tuşu kullanıyorsun. Admin'den isteğim, videonun devamını atması ve Jackie'nin banlanması.

Arkadaşın forum üsluptan ceza almasını istiyorum.

Arkadaşı ne ic, ne ooc tanırım bir problemim olsa gider şikayet açardım haksız mıyım? Eğer söylediğin gibi hileysem, arkadaşlarıma ekran açmışsam, f12 kullanıyorsam zaten gerekli kanıtların vardır ve atarsın. Bu şikayete daha ileti atmayacağım.

#14 - 30.01.2023 22:56
Bahsi geçen rolü rapor üzerine izliyordum, olaya hakimim, şikayette bir sorun görülmedi. K&A