"Kinci ve Hileci" baya tatsız olmuş, açıkçası internet sorunu yaşadığında dönüp Hannah karakterini takip ettim, bekledim. O bisikleti Dillimore'a doğru sürdü ve bende gazladım. Yapılan car surfing ihlalini gördüm ve şikayetimi açtım. Gel gelelim duyum vesilesiyle "Kinci, Hileci" tabirin çok yanlış ve saçma. Hannah karakteri Dillmiore yokuşunu çıkmadan önce o tarafa gittiğini gördüm, dediğin gibi Gentlemen's Club'ün ordan gelmedim anlayacağın. Oyun için Kinci veya Hileci olsam çoktan şikayet yer, rahatsız olanlar bildirir ve yasaklanırdım. Kimsenin kimseye iftira veya adını lekemeye hakkı yok. Oradan döndüğümde Dillimore yokuşuna çıkmadan bisikletli arkadaşını gördüm ve gazladım. Car Surfing şikayeti yedin diye, şikayet açman veya insanlara sorup Kinci Hileci falan, bence bazı kişiler gerçekten de oyun oynadığını unutuyor. Ben her saniye ekran kaydı alıp, her saniye ekran görüntüsü almak zorunda değilim. Role giderken sizi gördüm ve takipledim, car surfing yaptığınız içinde(ihlal) ss aldım ve şikayetimi açtım, ihlal değilse zaten jail yemezsin bu kadar basit. Tarafımca ileti gelmeyecektir.