Konu: [29.01.2023 - Fiora Florincia  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 29.01.2023 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fiora Florincia @Xairon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01 / 00:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gözüktüğü üzere sabit hızla giden bir araca çarpıp, kaza rolü sürdürmeden uzaklaşıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/n6j3q2

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 29.01.2023 01:10
Kısa süre içerisinde savunmanızı iletin lütfen.

#2 - 29.01.2023 22:57
Reis ne söyleyeyim, haklısın. Sen orada yavaş bir şekilde gidip sakin sakin giderken ben birden giriyorum sana fakat dikkat edersen arabada toplam 5 player var, Sultan'da hızlı gittiği için ani map yüklemeleriyle karşı karşıya kalıyorum. Çarpıştığımız esnada sanki etki almamış gibi fark ettiysen, burada sen haklısın tabiikide benim de pc iyi değil maalesef

#3 - 29.01.2023 23:06
Fiora Florincia karakteri cezalandırılacak.

Evet videoyu incelediğimde orada bir bilgisayar sorunu olduğunu görebiliyorum ancak, siz de orada bir kaza olduğunun bilincindesiniz ve rolü sürdürmeniz gerekirdi.
« Son Düzenleme: 30.01.2023 21:05 RECOLT »