Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2023 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @jigolomert34  Aziel_Hermosa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lucas_Baker Vladyslav_Protsenko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2023 2:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket , Retarted RP , FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi Fear rp yapması gerek rolde yapmadığı için onu /do kanalından uyarıyorum ve bana "Kanka" hitamı ile cevap veriyor ve yapmayacağını belirtiyor. Durduk yere şarkı çalan birkaç adamın yanına neden gelirsin ve neden onları baltalarsın? Retarted olduğunu düşnüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bu denli toksik birisi olması biraz bezdirici bir durum, gerekinin yapılmasını istiyorum. Durduk yere rol ortamına bu şekilde giren insan hiçbir şey bilmiyordur. Zaten kişi ikide bir "q ve e" tuşlarına basarak silahını gösteriyormuş, sadece DM için oynadığını varsayıyorum.
« Son Düzenleme: 28.01.2023 03:05 Kartilkisi »

#1 - 28.01.2023 03:43
Parkta sopa sallayan arkadaşını görüp geliyorum ve role dahil oluyorum. RP sunucusunda başkasını görüp role girmek saçma değil mi?  :garip:

DM için oynadığımı söylemişsin ve sürekli q-e yaptığımı belirtmişsin birde. DM arasaydım orada sizin saldırmanızı beklemeden silahımı çekip vururdum zaten. İkiye bir kişiyim ve yine silahımı çekmiyorum size yumrukla saldırıyorum birinizi bayıyorum diğeri ise hiçbir izin olmadan bana geçici hasar veriyor.

Rolde verdiğim /do'dan başka bir hata göremiyorum. İzin gerektiren rolleri sormadan yaptığınızı tekrardan belirtiyorum.  :palmiye:

#2 - 28.01.2023 05:10
Parkta sopa sallayan arkadaşını görüp geliyorum ve role dahil oluyorum. RP sunucusunda başkasını görüp role girmek saçma değil mi?  :garip:

DM için oynadığımı söylemişsin ve sürekli q-e yaptığımı belirtmişsin birde. DM arasaydım orada sizin saldırmanızı beklemeden silahımı çekip vururdum zaten. İkiye bir kişiyim ve yine silahımı çekmiyorum size yumrukla saldırıyorum birinizi bayıyorum diğeri ise hiçbir izin olmadan bana geçici hasar veriyor.

Rolde verdiğim /do'dan başka bir hata göremiyorum. İzin gerektiren rolleri sormadan yaptığınızı tekrardan belirtiyorum.  :palmiye:

Biraz mantıksal düşünürsek eğer kendi kendine sopa sallayan birisinin yanına yaklaşmak ne kadar doğru? Karakterinin korkusuz birisi olması gerekiyor. Bir diğer şey ise role girdiğinden bahsetmişsin ki olay da şu tam olarak, rolün başından beridir agresif bir tavır ile role devam ediyorsun. Belli olduğu gibi baltalama amacı ile oraya geldin. Bir diğer konuya gelirsek eğer silah gösterme olayı, dostum emin ol "q ve e" yaparak kesinlikle silahının olduğunu belli etmek istemedin, canı gönülden sana inanıyorum. Sanırım gerekli açıklaman bu kadarsa eğer şikayet sonuçlanabilir. RK düştükten sonra halen daha agresif rol sergilemen Fear rp yapmadığını gösterir, söylemek istedim. İyi forumlar.

#3 - 28.01.2023 12:51
Parkta sopa sallayan adam adamda bizim karakter madam mı kanka bakamıcak miyim ::). Hala diyosun q-e yaptın silahını gösterdin. Siz bana saldırmaya gelirken ben zaten geri çekilip silahımı çekmedim ÜZERİNİZE KOŞTUM ve BRAWL attık. Kafanda çok şey kurmuşsun.

#4 - 28.01.2023 15:37
İnceleniyor.

#5 - 28.01.2023 15:51
Arsen Eskandarian karakteri Retarted RP sebebi ile cezalandırılacak.