Konu: Milan_Marino emotesiz silah kullanımı, car jack  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2023 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Milan_Marino @xxefeytxx

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2023 14:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs arabadan atarken emote kullanmıyor, silah çekip vuruyor fakat emote yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): son iki sste polis memuru bana adamın troll olduğunu karşı tarafın ona şikayet açacağını söylüyor ve bir diğer rolde ic olarak adamın patron olduğunu öğreniyoruz ve kaçmak için bahane olduğunu anlıyoruz.

#1 - 27.01.2023 16:40
Gün içerisinde savunmanızı iletin lütfen. @xxefeytxx

#2 - 27.01.2023 16:46
Merhabalar. Şikayeti açtığınız kişi patron filan değil.  Arabanızla gelip ve yanınızda bulunan adam 9 kişinin içinde küfür edip kaçınca kapıları kapattık.
Size emote ile silah çekti. Siz hiç fear rp kuralına uymayıp b bölmeye başladınız. Üstelik kaçan adam gidip polisi aradı. Ona rağmen sesimizi çıkartmadık. Emote'yi senin görmemen normal.  Araç içinde oturan kişiye ben emote attım fakat role uymayıp arabada oturdu. Milan'da arabadan mecbur attı. Üstelik arkadaş oluşum şikayeti açacağım diye tehtidler savurdu.

Adamın emotu

Adamı aşşağıya çektiğimin emotesi ve hala b bölmeye devam ediyor.

Burda aklınca rolü stopluyor ve fear rp uymayıp afk atıyor.

Olay sonrası arkadaşları gelip hala küfür etmeye ve dalga geçmeye devam ettiler. Aldırış etmedik.

Arkadaşım gerekli ssleri ben aldığım için almadı. @RECOLT
« Son Düzenleme: 27.01.2023 16:48 IvanRS »

#3 - 27.01.2023 16:50

Adam bir level birlik yerimizin önünde hala sövüyor. :)

Troll adam Jeffrey_Bell

#4 - 27.01.2023 16:59
Merhabalar. Şikayeti açtığınız kişi patron filan değil.  Arabanızla gelip ve yanınızda bulunan adam 9 kişinin içinde küfür edip kaçınca kapıları kapattık.
Size emote ile silah çekti. Siz hiç fear rp kuralına uymayıp b bölmeye başladınız. Üstelik kaçan adam gidip polisi aradı. Ona rağmen sesimizi çıkartmadık. Emote'yi senin görmemen normal.  Araç içinde oturan kişiye ben emote attım fakat role uymayıp arabada oturdu. Milan'da arabadan mecbur attı. Üstelik arkadaş oluşum şikayeti açacağım diye tehtidler savurdu.

Adamın emotu

Adamı aşşağıya çektiğimin emotesi ve hala b bölmeye devam ediyor.

Burda aklınca rolü stopluyor ve fear rp uymayıp afk atıyor.

Olay sonrası arkadaşları gelip hala küfür etmeye ve dalga geçmeye devam ettiler. Aldırış etmedik.

Arkadaşım gerekli ssleri ben aldığım için almadı. @RECOLT

kankacım araçtan alma emoteu silah sıkabileceğin anlamına gelmiyor ayrıca adminde bana pmden izlediğini iletti.

#5 - 27.01.2023 17:00

Adam bir level birlik yerimizin önünde hala sövüyor. :)

Troll adam Jeffrey_Bell

Polis memuruna arkadaşınızın troll olduğunu söylemişsiniz adam bana pmden yazıyor.

#6 - 27.01.2023 17:07
Hayır Jefrrey_Belll'in troll oldugunu söyledik.

Ve ilk SS'i kontrol ederseniz bana küfür edip kaçıyor. Birkaç kez daha yaptı bunu.

#7 - 27.01.2023 17:09

Ve ilk SS'i kontrol ederseniz bana küfür edip kaçıyor. Birkaç kez daha yaptı bunu.

Polis size sıkan adam troll diyor dostum, bir seviye adamda silah olmadığına göre?

#8 - 27.01.2023 17:14
ben sana sıkmadım

#9 - 27.01.2023 17:29

Selam bro, bana troll diyorsun. Fakat herhangi bir trolling yaptığıma dair bir kanıtın vesaire bulunmamakta. Kendi çapımda yapabildiğim kadar rol sergilemeye çalışıyorum, burada adımı kötülüyerek bir yere varamazsın. Ayrıyetten sana neden küfür ettiğimin kanıtlarını atacağım.