Konu: Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2023 14:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix Wood, @Maksm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elias Rey, Vladimir Romavic, James McCallister.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2023 10:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile daha öncede birkaç rol deneyimiz oldu, her seferinde bağlantısını koparıp tekrar gelmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaklaşık 40 dakika oldu halen oyuna girmedi, daha önceki birkaç rolümüzde daha aynı şeyler yaşandı.

#1 - 27.01.2023 14:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.01.2023 14:49
Gün içinde savunmanızı iletin. @Maksm

Oyuncunun 5 dakika içinde tekrar oyuna girmediğinin ekran görüntüsünü ulaştırmalısınız. @Variant

#3 - 27.01.2023 14:59
Gün içinde savunmanızı iletin. @Maksm

Oyuncunun 5 dakika içinde tekrar oyuna girmediğinin ekran görüntüsünü ulaştırmalısınız. @Variant
Ekran görüntüsünde olayın üzerinden chatde gördüğünüz üzere 17 dakika geçmiş ve hala aktif değil.
Kanıt: https://www.hizliresim.com/cjtnaur

#4 - 27.01.2023 15:14
Önceden böyle birşey olmadı rolde falan elektrikler kesildi ondan dolayı giremedim fakat suçlu sayılırım jail atabilirsiniz

#5 - 27.01.2023 15:27
Felix adlı arkadaş önceden böyle bir şey olmadı diyerek yine olaydan kendini kurtarmaya çalışıyor bizim birlikte rol yaparken bizi defalarca trollemeye çalıştı bunu geçtim başka birliklere giderek ic bizi kötülüyor ve aramızı açmaya çalışıyor birlik liderleri ile bunu ic çözüyoruz fakat arkadaş yine devam ediyor tarafımızdan başka bir yazı gelmeyecek arkadaşın en ağır şekilde cezalanmasını talep ediyoruz.

#6 - 27.01.2023 16:37
Elektrikler tekrar geldiğinde ve oyuna girdiğinizde roldeki oyunculara ulaşıp tekrar role devam edebileceğinizi söyleyebilirdiniz.

Felix Woods "Rolde Q" kapsamında cezalandırılacak.