Merhabalar,öncelikle şahıs benim hep önümdeydi bir önceki gişede yine önümdeydi buna rağmen tüm gişelerde beş dakika boyunca bekliyor başkasının gelip açmasını ama bu sefer bana denk geldi bende sabırla kendisinin açmasını bekledim açtı gitti daha sonrasında gişe kapandı ben açtım gittim, bu gişede ise farkındaysanız video sonrasında başlatılıyor yine 5 dakika boyunca benim açmamı bekledi bende onu yana çekip bekledim oda arkaya gitti ileri gitti tersten birisinin gelmesini bekledi kimse gelmeyince bende açmayınca gişeyi açtı bende sinirlendim kendisine yapılınca nasıl oluyormuş görmesi için geçtim inatlaştım doğrudur dersini almıştır umarım ve meslek sırasında araca bilerek çarpmalar vs var ama elimde maleseef video yok olay bu şekildedir elimde kanıt ss video vb birşey olmadığı için savunmam bu kadar.
Ama dostum eğer uğraşıyorsan insanları kışkırtıp tatmin edip sonrasında video kaydı alıyorsun belli çünkü bir başkasınada şikayet açmışsın mesleklde karşılaşmayalım tamamen video kaydı açık meslek yapıcam seni gördüğüm gibi bir hatan olmaz umarım dilerim ki karşılaşmayız.