Konu: [Callum Lamont-Tariq Winston] - DM  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2023 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Callum Lamont @Johnathan_James Tariq Winston @Jorleion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemde sakince oturuyordum, arkadaşlar gelip sıktı. 2. Attığım görüntü de sıktıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra /Q atmşlar, sanırım PD gelince yakalanmayalım diye, umarım yanılırım.  Dertleri ne acaba?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1 : https://www.hizliresim.com/e0ftiwe
2 : https://www.hizliresim.com/5kpugk5
Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşlarımız sivil olduğu halde silahlı çatışma rollerine giriyor, cezalara eklenmeli.

« Son Düzenleme: 27.01.2023 00:38 UtkuJR »

#1 - 26.01.2023 19:33
Aslında burada savunma yapabilecek bir şey yok ama yine de arkadaşın şikayeti boşa gitmesin. Hatırlıyorsan, Tyzee Nguyen, Callum Lamont, Devajee Terrell ve Tariq Winston karakterleriyle sokağınıza geldik. Senin Tyzee'ye söylediğin laf sonucu. Orada bir brawl rolüne giriştik, sen de silah çekip ateşledin. Senin o sıktığın silahtan sonra biz de şimdi sokağına gelip sana ateş açtık.
Q atma konusuna gelirsek: Ben zaten gizli bir yere saklandım, gate şifreli. PD bulamaz kolay kolay. Bulsa bile gate kapısını açamaz. Sistemim iyi olmadığı için arkada oyunun açık olması bilgisayarımın yavaş çalışmasına sebep oluyor. O yüzden sana sıktıktan sonra oraya saklandım ve q attım. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir. Deathmatch söz konusu değildir. Sebebimiz varken ateş açtık.

#2 - 26.01.2023 19:37
arkadaşımın dediği gibi pek savunma yapılacak bir şey yok
Sokağınıza geldiğimizde bize atarlandınız ve arkadaşımıza yanımızda laf attınız, bizde saldırınca "brawlda" silah çektiniz. Bizde tekrar silahlanıp sokağınıza geldik ve size ateş açtık, olay bu kadar. Q atma konusunda bir şey demeyeceğim zaten, arkada açık kalınca kasma yaratıyor.  Bende aynı şekil arkadaşımın dediği yerde q attım, onun dediği gibi gate şifleri ve bulunması bir tık zor.

#3 - 26.01.2023 19:40
Arkadaşlar sokağımıza gelip bize direk brawl başlattınız atar durumu falanda yok, ayrıca bu brawl rolünün üzerine  sizin arkadaşınız Tyzee Nguyen bana ateş açtı ve DM'den cezasını aldı, sizin kanıtınız varsa sunabilirsiniz onun dışında hala DM üzerinden şikayetim geçerli, ortada bir kanıt yok.
« Son Düzenleme: 26.01.2023 19:45 UtkuJR »

#4 - 26.01.2023 19:43
Şikayetin geçerli olsun, olmasın. Kimin sana ateş ettiği beni gram ilgilendirmiyor. Brawl rolünde silah çektin ve seni yakalayıp sıktık. Olay bu kadar basit.

#5 - 26.01.2023 19:45
Kanıtınız varsa sunabilirsiniz dostum, yakalayıp sıkma durumunu anlamadım zaten kendi hood bölgemdeydim  :D daha fazla ileti  atmayacağım.
« Son Düzenleme: 26.01.2023 19:49 UtkuJR »

#6 - 26.01.2023 19:50
Kanıtınız varsa sunabilirsiniz demen senin sıktığının birebir kanıtı zaten :D

#7 - 26.01.2023 20:58

senin sıktığının kanıtı

#8 - 26.01.2023 21:05

senin sıktığının kanıtı

Kardeşim hiçbiriniz hasar almıyorsunuz, silahın elimde olması size sıktığımı göstermez, hepiniz bana vurmuşsunuz orda itina ile 4-5 defa durdura durdura izledim, hiçbiriniz mermi bile yemiyor,her eline silah alana DM atacaksanız işimiz var. Kaldı ki bu kanıt geçerli olsaydı Tyzee adlı arkadaşınız ceza almazdı, sıkmadığımın kanıtı da budur.
« Son Düzenleme: 26.01.2023 21:09 UtkuJR »

#9 - 26.01.2023 22:08

senin sıktığının kanıtı

Kardeşim hiçbiriniz hasar almıyorsunuz, silahın elimde olması size sıktığımı göstermez, hepiniz bana vurmuşsunuz orda itina ile 4-5 defa durdura durdura izledim, hiçbiriniz mermi bile yemiyor,her eline silah alana DM atacaksanız işimiz var. Kaldı ki bu kanıt geçerli olsaydı Tyzee adlı arkadaşınız ceza almazdı, sıkmadığımın kanıtı da budur.

senin bilegin kotuyse ben ne yapabılırım  >:( >:( >:( orada bıze denk getırseydın o zaman ahbap  ;)