Konu: yuca - hile kullanımı  (Okunma sayısı 535 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2023 14:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YUCA THE GREAT  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu şikayeti normalde açmazdım, arkadaşın sağlık sorunları olduğunu düşünüp, bütün her yere sallamasından dolayı uzaklaştırmak açısından açıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): mal varlığı kontrol edilsin

#1 - 25.01.2023 15:56
Öncelikle iyi günler. Zamanında yanımda takılan, dost olarak gördüğüm bir isimsin ve aramızda oyunsal nedenlerden ötürü problemler yaşadığımız "KASPAROV" oluşumuna girdiğin vakit sahte, düzenlenmiş ve yetersiz bir kanıt ile bana suçlamada bulunuyorsun. Bunu üzgünlükle karşılıyorum ve ben dostlarıma karşı değişmeyeceğim için aynı tavırdan ilerlemeyeceğim. Kanıt olarak sunduğun ekran görüntüsünü daha önce de bana atmıştın, Orjinal görüntünün üstüne kendince shop yapmışsın ki ekran görüntüsü kalitesiz olduğu için belli olmayacağını düşünüyorsun, gülünç. yetersiz ve gerçek dışı kanıtlar ile açtığın şikayetten ötürü de keyfimi hiç bozmadım. İyi günler.

Arkadaşımızın platforma bakış açısını ve ne amaç ile şikayet oluşturduğunu anlamanız için bunu bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

Daha öncede hiç hile şikayeti adı altında bir şikayette yemedim, görüntünün kalitesizliği başlı başına kendini belli ediyor şikayet sonuçlanabilir arkadaşın iletilerine cevap dahi vermiyeceğim iyi forumlar. (SS'te 14'ünde alınmış nedense şimdi açıyor eğer böyle bir şey varsa neden en başında şikayeti oluşturmadın derler adama? Eğer ortada bir hile varsa göz mü yumdun bu duruma? Kendi kendine çelişiyorsun üzgünüm ama basit oyunlarına gelmez kimse.

« Son Düzenleme: 25.01.2023 15:59 YUCA THE GREAT »

#2 - 25.01.2023 16:00
takıldığın arkadaşlarının yanından alınmış bir ss, poschevo savaş zamanı seninle sohbet etmem seninle dost olduğum anlamına gelmez. ssi alan ben değilim, herkesin yanında hileli bir şekilde yayın açıp, bir de editlenmiş diyerek diğer arkadaşın @insankasabı63 gibi rezil duruma düşme bro. sonuçlanabilir

#3 - 25.01.2023 16:12
ayrıca şundan da bahsedeyim, yanında takılan değil de benimle aynı araca binmek için kendini yırtan birisisin. ya da vurulunca koooooooooş, beni vuruyorlar, annemi bir şeyler yaptılar gibi konuştuğunun da ses kayıtları var. kendi kendine rezil etmek yerine suçunu kabül edip susman gerekiyor. olması gereken de bu

#4 - 25.01.2023 16:21
ileti kirliliğine gerek yok, arkadaş daha yazmayacağını söylemiş. kilitliyorum.

#5 - 23.02.2023 22:52
Yetersiz kanıt.