Konu: Angelina Laverty - Fear RP İhlali, Sürekli Role Play ihlali, Non-RP  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.01.2023 01:01
Şikayet ile bir alakanız yok, lütfen ileti atıp ileti kalabalığı yaratmayın. @Un Dolce Copperleaf

Şahsımın rolle bir alakası mevcut, Elmira James karakteri ile bana bildirdi fakat sizin savunmanızdaki hataları detaylandırıyorum. Oluşan diğer sorunlara karşılaşmıyorum. Seninde gördüğün gibi. Dediğim gibi iyi geceler dilerim. Gerekli savunmayı yaptık, adminlerin bileceği iş.

Sizden detay veya başka bir şey isteyen olmadı, tekrar söylüyorum şikayet ile bir alakanız yok. Lütfen daha fazla ileti atıp ileti kirliliği yaratmayın. Teşekkürler.

Ek olarak; "Şahsımın rolle bir alakası mevcut", son saniye dışarı çıkan bir karakterin var, video sonunda gözükebiliyor. Lütfen dahil olma, kaç defa söylenecek? Yaptığın şey bir ihlal. IC olarak kapsamlı bir bilgin yok, karışma lütfen.

Düzenlemeye ait bir savunma gerçekleştirmem gerekiyor, sizin tarafınızca yok. Fakat rolün devamlılığında benim ön plana geçtiğim görülebilirdi kesmeseydiniz. Telsizden polis çağırmamı söylüyor, bende olaya dahil oluyorum.  Bu yeterli olacaktır. Tarafımca mesajlar bu kadar. İyi forumlar.  :-\

Kaç kere daha söylemem gerekiyor, fikrim yok. Sanırım okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. ŞİKAYET İLE BİR ALAKANIZ BULUNMUYOR. Bir daha ileti atmayacağınızı belirtmişsiniz, teşekkürler.

#21 - 23.01.2023 01:04
Şikayet İncelendi.

Video'ya bakıldığında çarpışma lagdan kaynaklandığı görülebiliyor. Kişi zaten özür dilemiş PM üzerinden ve fark etmediğini belirtmiş. Bu konuda bir problem yok. Bu rol üzerinde iki tarafında hataları var, bu sebepten ötürü ceza verilmeyecek. Ajansın önünde bir Medya çalışanına bu şekilde agresif rol sergilemeyezsiniz, Güvenli bölge olarak geçiyor, üstelik her para istediğiniz kişi Onaylı Hood diye size para vermek zorunda değil. Şikayet Kapatıldı.

Ayrıca şikayet üzerinde ki üsluplarınıza dikkat etmelisiniz, uyarı her iki taraf içinde geçerli.