Konu: Deathmatching + Trolling  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2023 14:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: jigolomert34/Aziel_Hermosa ve Jaidel Love i lived i got old

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pratham Romanov Felix Wood Zakhar Romanov Karolek Romanov Vladimir Romavic Yeis Konstanza Oliver Stewart

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:50 22.01.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
İki şahıs bulunduğumuz yere direk dalıyor ve ev almak istiyorlar. Ben burasının bize ait olduğunu belirttim. Onlar sana mı soracağız dediler. Bende çıkmalarını istedim.  Adamlar oranın onlara ait olduğunu söyleyip dalga geçtiler. Gülüp geçtik. Hoodda bulunan çocuklar yanımıza geldi ve adama dalar diye emote atıp bize saldırdılar.  Düşürdüklerinde direk fotoğraf makineleriyle fotoğraf çekmeye başladılar. Bir süre geçti polise baskına geldi. Çatıya çıkıp polislere random sıktılar. Gerekli ssler ve videolar ektedir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Kayıplarımız 15 gram eroin silmek zorunda kaldık.

#1 - 22.01.2023 16:47
24 Saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

@jigolomert34 - @i lived i got old

#2 - 22.01.2023 17:10
kanıtlar gecersiz bence kanka

#3 - 22.01.2023 17:21
adam bize küfür ediyor chatte fark ettiiyseniz diğeride kapıyı kapat diyor kapıyı kapatıp bizi döveceklerdi biz onlardan önce davrandık ve onları dövdük
« Son Düzenleme: 22.01.2023 17:26 i lived i got old »

#4 - 22.01.2023 20:38
Rolde herhangi bir problem yok, @jigolomert34 Forum üzerinizdeki üslubunuz sebebiyle uyarıldınız. Lütfen tekrarlamayın.

K&A