Konu: Daphne Fyre - Yetersiz rol bilgisi / DM atma çabası  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2023 21:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Özlem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kimse.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda bulunan sslerde saat dilimi gözüküyor.
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM-Yetersiz rol bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayıAn: Arkadaşımın evine giriyorum ve arkadaşı görüyorum. Daha sonra sslerde gözüken roller gerçekleşiyor. Arkadaş nedense basic bir rolden dolayı bana silah çekiyor ve benim tarafımdan düşüyor. Bu rolün sonunda neden silah çektiğini öğrenmek için bu şikayeti açıyorum. Umarım tarafımda toksiklik vb. gibi şeyler yapılmaz, savunma cevap şeklinde ilerlesin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi günler.

[]

#1 - 19.01.2023 22:42
Merhabalar. Olaya birde şu yönden bakalım o halde;
Idlewood birliğiile bir alakası olmayan bir karakter. Hood içinde bulunan bir eve giriyor. Ev sahibi, R19. Karakterimin sevgilisi ve sokak yöneticisi. Eve giriyor, evden benim karakterimi kovmaya çalışıyor. Bu hareketini düzgünce yapmıyor, direkt olarak agrasif rol yaparak yapıyor. Hakaret ve küfürler ediyor. O eve girecek kadar tanınıyorsa ki böyle bir şey bile yok, Daphne karakterinin kim olduğunu bilirdi.  R19 bir karakterin sevgilisine küfür edip, namusu ile ilgili laflar ediyorsa bu muameleye maruz kalması kaçınılmaz. Ek olarak yine diyorum, hood bölgesinde ki R19'un evi ve bu davranışları sergilediği hem ev sahibi, hemde Lady rolü yapan bir karakter.

#2 - 19.01.2023 22:46
Evin kime ait olduğunun bir kanıtı ve hood alanı.

#3 - 19.01.2023 22:49
1 gün önce benim daha önce roller ile desteklediğim bir birliğe girip, forum adın ile de övünerek girmişsin ki bunu discord chatinden görebiliyorum. Neyse, bu konuya girmeyeceğim. Amerika'nın Florida eyaletinde rol yapıyorsak, namus olayına pek girmemen gerek, böyle müstehçen şeyler belki de her dakika orada geçiyordur. Sistemsel ev sahibi olduğunu göremiyorum. Ev senin olduğunu da göremiyorum, zaten bir set birliğinde Lady diye perm oluşturulmasına ayrı güldüm. Savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Bu arada, bunu herkese diyorum. Lütfen ama lütfen şu silahlı rollere hemen girişmeyin, her gün dm atmayı seven birisiyim. Çevremde herkes bilir ama böyle değil. Role rol ile cevap verin, günlerce para kasıp aldığınız silah ile değil.
« Son Düzenleme: 19.01.2023 22:59 meet ur maker »

#4 - 19.01.2023 23:05
  Idlewood sokağına geliyorsun, hood içersindeki kapısı açık bir eve giriyorsun hiç de temkinli olmadan. Sistemsel 75 kişilik olan bir birlik köklü bir birliğin r19'un evine giriyorsun, hiç de fear-rp yapmadan buradaki herkes ghetto içinde yaşıyor, ben de r19'un evinde duruyorum diye içeriye pat diye girip rol yapamazsın, yapsan da fear-rp yapmalısın çünkü bu bölgedeki herkes çete içersinde yaşıyor, temkinli davranman gerekiyor, bunu hiç yapmıyorsun. Idlewood gibi bir köklü bir sokakta bunu yapman ne kadar doğal? Normal hayatta böyle yapsan ölürsün diye tahmin ediyorum.

#5 - 19.01.2023 23:07
2 yıldır Idlewood'un eski ve yeni birliğinde rol yaptım. Yüksek rütbelere geldim, tanınan çarlarım oldu. Hatta aktif olarak sevgili rolü yaptğın kişi, Dareion Porter midir nedir benim çarımın rolünü sürdürüyor. Beyaz bir kadın karakter ile Idlewood'da ki bir kadına fear yapmamı bekliyorsan, yanılıyorsun. Sslerde var, kiliti açıp kapatıyorum. Gerisini sen düşün Abdülaziz. Adana değil burası Amerika Amerika.
« Son Düzenleme: 19.01.2023 23:11 meet ur maker »

#6 - 19.01.2023 23:14
Demek ki NC attıktan sonra eski karakterinde olan anahtar ile girmişsin. Bu da yine bir kural ihlali. İstediğin gibi eve giremezsin, girsen bile içerideki yaşayabn insanlara karşı yaptığın role dikkat etmelisin. O eve kafana göre girip çıkarken iki kez düşünmelisin. Amerika olsa bile kimse çete mahallesinde ki bir eve böyle girmiyor. İyi akşamlar.

#7 - 19.01.2023 23:16
Bro, şu şikayetlerde ilk defa imlalı konuşuyorum ama yine karşımda aynı insan tipi var. Neden dediğimi anlamıyorsun? Almanya kökenli beyaz bir karakter yönetiyorsun. Brim setinin peşkeş çektiği yerde sana ne diye fear yapacağım, ne özelliğin var? Şunu da anlatırsan sevinirim.

#8 - 19.01.2023 23:22
Bro, şu şikayetlerde ilk defa imlalı konuşuyorum ama yine karşımda aynı insan tipi var. Neden dediğimi anlamıyorsun? Almanya kökenli beyaz bir karakter yönetiyorsun. Brim setinin peşkeş çektiği yerde sana ne diye fear yapacağım, ne özelliğin var? Şunu da anlatırsan sevinirim.
Bana yapmıyorsan bile evde bir siyahi karakter daha var. Ona yapmak zorundasın, kendi ekran görüntünde görünüyor zaten. Ve yine baktığımızda bir /pm üzerine kapı kilidini uzaklardan açıyorsun. İçeriye alıyorsun.

#9 - 19.01.2023 23:31
Senin vururken o geldi, yönetimi kandırmaya çalışma kankam. O en son gelip beraber bana sıktınız ve düştünüz. Arkadaşa yönetimi kandırmaya çalışmaktan dolayı şikayetciyim, eklenirse sevinirim.
Yahir Collier ile beraber vurduk, @Tonyalı o da yazar.