Konu: OOC kışkırtma + Admin kandırma + Spawnkill.  (Okunma sayısı 732 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.01.2023 23:21
Savunmayı ben yaparım ki gerek de duymuyorum. Orada size sıkan arkadaşımız RONIN birliğindendi, YUCA'nın üzerinde AK bulunmadığını bütün videolardan görebilirsiniz bizzat benim birlik oyuncumdu. Zaten ilk agresif hamleyi elinizde "silahlarla" mekan basarak yapıyorsunuz, o dakikadan sonra ilk kim sıkmış önemli değil ama ilk sıkan @YUCA THE GREAT değildi o da bu videodan AK-47 model silahı olmamasından dolayı anlaşılır. https://streamable.com/prxp3p

Spawn-kill mevzusuna gelecek olursak videoyu çeken şahıs en son çıkıyor /s kanalından yazdığı için yani burada net bir delil oluşmuyor videodaki kamera açısından önce dışarı çıkan şahıslara ateş ederken pek tabii sonradan çıkanlara da atış gelmiş olabilir bu da kimsenin problemi ya da dikkat etmesi gereken bir unsuru değil. Kimse müneccim değil içeriden kaç kişi çıkar bilemez.

Admin kandırma ve Spawnkill durumunu elediğimize göre OOC kışkırtma durumunu admin inisiyatifine bırakabiliriz, açık aramaktansa orta yollu olmayı tercih edin. Arkadaşın adına susturması olduğu için ben savunma yapmak istedim.
Arkadaşınızın yaptığı açıklamaya bakılırsa kendisinin sıktığını söylüyor. Ben hooda bastım diyor. Hiç bir şekilde bir RONİN üyesi olduğu belirtmiyor. Ek olarak RONİN ile POSCHEVO olan savaşı bitmişti, nasıl bir adamını yollayıp sıkma emri veriyorsun? Spawnkill mevzusuna gelirsek, video'da görünüyor zaten çıkan kişilere sıkılıyor. Belirli bir süresi var direk sıkılması yanlış. Bunun yüzünden çoğu kişinin canı azalıyor. İlk sıkma mevzusuna gelirsek zaten video'da etrafa bakıyor önden çıkan kişi ortada yok. Önden çıkan kişi bendim AK ile taranınca direk arkaya kaçtım, video'nun sonlarında gözüküyorum zaten. Saniye 34'ü izlerseniz göreceksiniz Maske_39438 benim.

Vurma emri verdim diye 1500 dakika DM'den cezalandırıldım zaten. İlk çıkan kişi çıktıktan 2 saniye sonra Connor karakteri çıkıyor, iki saniye beklemek de gayet yeterli bir süre, net bir kanıt değil zaten.

#11 - 19.01.2023 12:34
OOC Kışkırtma, yok.

Admin kandırma gibi bir durumda yok, eğer olsaydı Manifesto o gün beni zaten dondurup sorardı hayırdır niye sıkıyorsun diye? Siz sıktığınız için zaten ceza aldınız.

Spawn kill felanda yok,

Görüşürüz.

@lencarst Zaten gereken savunmayıda yapmış benim susturmam varken, her şey ortada savaş bitmişken mekanıma soyguna gelen üç sultan koşarak foruma geliyor neden mi ? 6 kişi bastıkları yeri 2 kişiye vurulunca içerleyip şikayetten belki bir ihtimal ceza aldırırız kafasıyla hareket ediyorlar sadece olay bu şikayet sonuçlanabilir

#12 - 19.01.2023 13:54
OOC Kışkırtma, yok.

Admin kandırma gibi bir durumda yok, eğer olsaydı Manifesto o gün beni zaten dondurup sorardı hayırdır niye sıkıyorsun diye? Siz sıktığınız için zaten ceza aldınız.

Spawn kill felanda yok,

Görüşürüz.

@lencarst Zaten gereken savunmayıda yapmış benim susturmam varken, her şey ortada savaş bitmişken mekanıma soyguna gelen üç sultan koşarak foruma geliyor neden mi ? 6 kişi bastıkları yeri 2 kişiye vurulunca içerleyip şikayetten belki bir ihtimal ceza aldırırız kafasıyla hareket ediyorlar sadece olay bu şikayet sonuçlanabilir
Tamam dostum 7v2'de en iyi sensin keyfine bak. Mekana gelip sıktığını söylüyorsun ve yanında kimse yoktu. Sıktığın zaman mermini bitmiş olabilir. İnfernus ile geldiğin zaman video varsa buraya atsan güzel olur. Senin yanında birisi var mı, sen mi sıktın, o mu sıktı belli olur. Her yerin videosunu almışsınız oranında mevcuttur herhalde.
« Son Düzenleme: 19.01.2023 13:58 zThyke »

#13 - 19.01.2023 20:36
OOC Kışkırtma, yok.

Spawn kill felanda yok,

Görüşürüz.

Tamam dostum 7v2'de en iyi sensin keyfine bak. Mekana gelip sıktığını söylüyorsun ve yanında kimse yoktu. Sıktığın zaman mermini bitmiş olabilir. İnfernus ile geldiğin zaman video varsa buraya atsan güzel olur. Senin yanında birisi var mı, sen mi sıktın, o mu sıktı belli olur. Her yerin videosunu almışsınız oranında mevcuttur herhalde.
Sana video atma gibi bir derdim yok manifesto zaten gereken cezayı verdi hala kurcalıyorsun bak kaçırdığın bir şey var sen ceza yedin ben yemedim ? Acaba neden sorguladın mı hayır çünkü sizin o dükkanı soyma girişimisiniz bile hataydı diğer konuya gelicek olursak ilk onlar sıktı diyorsun kapıdan en son çıkan sensin ilk çıkan arkadaşın infernusa sıkıp bozdu zaten ondan sonra hatta savaşın bitmesine rağmen sıktığınız için gelip sizi vurdum uzatma daha fazla sonuçlansın bu kadar içerliyecekseniz savaşa girmeyin bak yazık birlikten ayrılanlarda olmuş dm atmayı bilmiyorsunuz diye birlik içinde tartışmalarda olmuş yazık yapmayın kendinize bunu oyun altı üstü 40/50 kişiyle rol yapın devam hadi görüşürüz

#14 - 19.01.2023 21:27
Ekstra olarak bilgi, siz dükkanı soyduğunuz zaman Louis karakteri benim karakterime sms attı. Bizde oraya hızlı bir şekilde geldik. Buna loglardan bakılabilir. Kimse kafasına göre sizin yanınıza gelmedi. Sadece eklemek istedim şikayet ile alakam yok, amacım toxiclemek de değil. İyi forumlar :)

#15 - 17.02.2023 05:00
Konu neden incelenmiyor? 1 ay oldu.

#16 - 21.02.2023 15:18
Videoya ulaşılmıyor, ayrıca şikayeti oyuncu şikayetleri açmalısınız. Videoyu düzenleyip şikayeti oyuncu şikayetlerine oluşturun.