Savunmayı ben yaparım ki gerek de duymuyorum. Orada size sıkan arkadaşımız RONIN birliğindendi, YUCA'nın üzerinde AK bulunmadığını bütün videolardan görebilirsiniz bizzat benim birlik oyuncumdu. Zaten ilk agresif hamleyi elinizde "silahlarla" mekan basarak yapıyorsunuz, o dakikadan sonra ilk kim sıkmış önemli değil ama ilk sıkan
@YUCA THE GREAT değildi o da bu videodan AK-47 model silahı olmamasından dolayı anlaşılır.
https://streamable.com/prxp3pSpawn-kill mevzusuna gelecek olursak videoyu çeken şahıs en son çıkıyor /s kanalından yazdığı için yani burada net bir delil oluşmuyor videodaki kamera açısından önce dışarı çıkan şahıslara ateş ederken pek tabii sonradan çıkanlara da atış gelmiş olabilir bu da kimsenin problemi ya da dikkat etmesi gereken bir unsuru değil. Kimse müneccim değil içeriden kaç kişi çıkar bilemez.
Admin kandırma ve Spawnkill durumunu elediğimize göre OOC kışkırtma durumunu admin inisiyatifine bırakabiliriz, açık aramaktansa orta yollu olmayı tercih edin. Arkadaşın adına susturması olduğu için ben savunma yapmak istedim.