Konu: Stanislav_Zaytsev - Powergame ve Yönetimi kandırmak  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2023 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanislav_Zaytsev @zThyke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @YUCA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yönetimi Kandırmak
Powergame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarlar 00.35 tarihinde İrlandalıların bölgesine baskın düzenliyor, bu arkadaş ise akşamında vurulmuş olmasına rağmen savaşa tekrardan giriyor. Attığım son ekran görüntüsünde @Manifesto bizi çektiğindeki itirafı da önceden vurulduğunu kanıtlar nitelikte. Ardından yere düşmesine rağmen videoda da gözüktüğü gibi Powergame yaparak Y basıp içeriye saklanıyor. Manifesto da arkadaşları çekip olayı anlatmayı istemelerine rağmen "Ben sıkmadım yaralı rolü yaptım." diyor, yalan. Videoda nişan aldığının hatta öncesinde Louis karakterinin arkasından mermi izi geldiğinin kanıtı var. Cesar da zaten ekran görüntüsünde söylediği sözle o mesaja cevap verdiğini belli ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/prxp3p - Arkadaş kapıdan çıkan kişi 0:35'inci saniyede arkadna kurşun yiyor. 0:41'inci saniyede vuruluyor mekan içine kaçıyor Powergame.

Ek açıklamalar(varsa): Olay yerinde zaten Manifesto mevcuttu.

#1 - 14.01.2023 14:41

düştüğüne dair ss

#2 - 14.01.2023 16:03
Mekanımı soyma bildirimi geldiğinde ben direk hooda bastım 3 sultanla gelmişlerdi normalde elimi dahi sürmüyecektim beni gördükleri gibi sıkmaya başladılar bende sinirlendim gittim peşledim bunları daha sonrasında 2 kişi kaçtı zaten 3 kişiyide vurdum bu arkadaşta o mekana direk girdi kovaladığımı gördüğü için bende kendimi riske atmamak için mekana giriş sağlamadan önce dışarıdaki kişileri vurdum zaten içeri girmeye gerek kalmadan arkadaş çıkış sağladı ve vuruldu, videoda var bana sıktığına dair iyi forumlar

#3 - 14.01.2023 20:41
İçeri direk giriyorum karakterim düşmemişti. İçereye girip yerde olduğuma dair bir kanıtınız mevcutsa bekliyorum. Ek olarak ekranımda yaralısın tarzı bir uyarı gelmedi, canım azalmıştı. Ayrıca mekanınıza bakmak için geldiğinizde ilk siz sıktınız.

#4 - 14.01.2023 20:46
Notepad'den atılan ss'ler geçersiz oluyor dostum, değiştirmiş olma ihtimalinden dolayı. Manifesto'ya öyle söyleme sebebim ise GYM içinde beklerken dışarı çıktım kimsenin olmadığını gördüm ve kaçmaya çalıştım. Ardından İnfernus ile direkt gelip sıktınız. Nasıl yerimi bildiniz, gördünüz anlam vermedim. Hile kullandığınızdan şüpheleniyorum.

#5 - 14.01.2023 21:04
İçeri direk giriyorum karakterim düşmemişti. İçereye girip yerde olduğuma dair bir kanıtınız mevcutsa bekliyorum. Ek olarak ekranımda yaralısın tarzı bir uyarı gelmedi, canım azalmıştı. Ayrıca mekanınıza bakmak için geldiğinizde ilk siz sıktınız.
bro hala kandırmaya çalışıyorsun. o üste ki siyah şey çıktığında çarın öldü düştü demektir ne yazık ki kandıramadın  :'(

#6 - 14.01.2023 21:14
https://streamable.com/r2lrmg Burada birini görmüştük ilk quit attı sonra oyuna girip mekana kaçmıştı. Sonra içeri kiliti kırıp giriyoruz, etrafa bakıyoruz kimse yok. dışarı çıktıktan sonra spawnkill atıyorlar. İlk sıkan biziz aynen ;).
Mekanımı soyma bildirimi geldiğinde ben direk hooda bastım 3 sultanla gelmişlerdi normalde elimi dahi sürmüyecektim beni gördükleri gibi sıkmaya başladılar bende sinirlendim gittim peşledim bunları daha sonrasında 2 kişi kaçtı zaten 3 kişiyide vurdum bu arkadaşta o mekana direk girdi kovaladığımı gördüğü için bende kendimi riske atmamak için mekana giriş sağlamadan önce dışarıdaki kişileri vurdum zaten içeri girmeye gerek kalmadan arkadaş çıkış sağladı ve vuruldu, videoda var bana sıktığına dair iyi forumlar

#7 - 14.01.2023 21:22
Şunu alıntılayayımda eve geçince arkadaşın yalan savunma yaptığını kanıtlayacağım telefondan yazıyorum eve geçince düzelticem direk video ile

#8 - 14.01.2023 21:52
bro hala kandırmaya çalışıyorsun. o üste ki siyah şey çıktığında çarın öldü düştü demektir ne yazık ki kandıramadın  :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
https://cdn.discordapp.com/attachments/727183684352081921/1063892692481880134/samp_14_01_2023_00_41_31.png

#9 - 14.01.2023 21:57
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
https://cdn.discordapp.com/attachments/727183684352081921/1063892692481880134/samp_14_01_2023_00_41_31.png

Bak burada 0.56'cı saniyeyi açıyorsun karakterin orada düşüyor ve tekrar spawn oluyor, aslında sen içeriye gir çık yaparak bile ihlal yapmış oluyorsun hala neyin yalan savunmasını yapma peşindesin? Şu 0.56'dan sonra samp ortamında kime izletirsen izlet o karakterin düştüğünü sana söylüyecektir çünkü tekrardan spawn oluyor?