Konu: Chris_Maller 13.01.2022 /q  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2023 02:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris_Maller @MasTin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rol ortamında ./q veya ./sq çekmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sanırım arkadaş 13cü esir olacaktı istemediği için q çektiğini düşünüyorum. Ben onları esir alıp güzelce bakıyorum onlar bize q çekerek cevap veriyor üzülüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/po4zin

Ek açıklamalar(varsa): Kuralına göre oynuyalım bakalım.

#1 - 14.01.2023 15:19
Elektrikler gittiği için zorunlu bağlantım koptu, isterseniz rolü tekrarlayabiliriz.

#2 - 14.01.2023 16:08
Elektrikler gittiği için zorunlu bağlantım koptu, isterseniz rolü tekrarlayabiliriz.
Kasıtlı yaptığını düşünüyorum, çünkü eski birliğindeki arkadaşlara esir düşmek istemedin bu sebepten dolayı samimiyetine inanmıyorum sabah akşam forumda açık arıyorsunuz o yüzden şikayet sonuçlanabilir oyuna girince pm atabilirdin atmadın? Neden çünkü kasıtlı yaptın direk düşer düşmez q çekersen o anda elektrik gittiğine inanmam sevgilerimle görüşürüz

#3 - 14.01.2023 16:30
Kasıtlı yaptığını düşünüyorum, çünkü eski birliğindeki arkadaşlara esir düşmek istemedin bu sebepten dolayı samimiyetine inanmıyorum sabah akşam forumda açık arıyorsunuz o yüzden şikayet sonuçlanabilir oyuna girince pm atabilirdin atmadın? Neden çünkü kasıtlı yaptın direk düşer düşmez q çekersen o anda elektrik gittiğine inanmam sevgilerimle görüşürüz

İstemediğimden değil, bundan önce bir kez daha düşmüştüm role uyum sağladım. Dediğim gibi kasıtlı değil. ileti gelmeyecektir.

#4 - 14.01.2023 23:20
Ceza verilecek.