Videoda da belli zaten Alphonso ve Devante karakteri Bahama merdivenlerinden inip araya girdiklerinde karşılarında sadece Louis karakteri var, videonun çok kısa bir saniyesinde arkadaki kişiler ve araç gözüküyor. Biz oradan da atış alıyoruz sadece seninle çatışmıyoruz orada. Diğer köşede ise Vincent-Dustin-Cesar karakteri var. Sadece bölgede sen varsın diye konuşma kanka. Yaralı karakterin bu tür role girmesi yasak gerisini yetkili kararına bırakıyorum, iyi forumlar.
Şuanda yalan savunma yapıyorsun şöyle alıntılayayım bak sana akşam ne atıcam, benim hood bölgemde AKli bir adam var arkadan sıkıyor videodada gözüküyor hatta gerçekten yalan söylemeyi marifet sanmaya başladınız cesar karakterinin damage gösteren bir ss var mı elinizde? Dört kişiyide ben ve arkamdaki AKli arkadaş vuruyor.
@Manifesto Eğer yönetici kişi videoyu isterse tam halinide atarım savaşı ne güzel bitirmiştik arabayla gezerken chatloguma dükkanın alarmı çalıyor diye bildirim geliyor bir gidiyorum 3 sultan araç var 5-6 kişiler bunlarda videoda gözüküyor bu arada beni ve aracı görür görmez sıkmaya başlıyorlar aracı bozuyorlar sonra benimde kafam attı benim hoodumda dalga geçer gibi mekanıma soygun girişiminde bulunuyorlar birde mekanımda taranıyorum mecbur olarak vurdum arkadaşları eğer olayların başlangıcını görmek isterse yönetim onuda atarım
@lencarst Cesar karakteri savaşa dahi girmedi zaten ATTARDİ bizi aradıktan sonra bitti bizde her şey sıkan tek kişi bendim ondada hooduma kadar giriyoruz benim sokağımda ilk ateşi sizden yiyip size su fırlatamazdım o yüzden vuruldunuz.
Şimdi yalan şikayet ve savunma yaptığınız için paylaşılmayan görüntülerde buraya gelicek beklemede kalın flaming yapmaktan kaçının