Konu: Toplu şikayet / GBI  (Okunma sayısı 413 defa)

#0 - 12.01.2023 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler_Bodkin @Rolf0 Cesar_Alvarez @lencarst Louis_Monaghan @YUCA THE GREAT Vincent_Lazzano @Skysurge Vdekjen_Dervishi @Batman31 Maske_30434,Maske_38104

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leon Miller, Ulyana Poschevo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyemizin güvenli bölgede vurulduğunu öğrenip geldik, beklerken kişiler gelip güvenli bölge ihlaline devam ederek bize de ateş açtı.(Daha fazla kişi var fakat bana sıkanlar ve gördüklerim bu kadar)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Orada beklediğimize dair kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Vurulduğumuz an:

Maskelilerin orada olduğuna dair kanıt(her kimse):

Lazzano ve Vdekjen karakterlerinin orada savaştığına dair kanıt:(Lazzano karakteri rklı ona ayrıca şikayet açıldı zaten, üstüne burada rklı olduğu halde gelip gbi yapıp silah kaptırdı üzücü. Vdekjen karakteri ihlaller zinciri oluşturduğu için birlikten atılmış, sonra geri alınır elbet, onun olduğuna dair silah kaptırmamak için attığı qların chat kanıtını da bırakıyorum.)

Ek açıklamalar(varsa): Şikayetle alakası olmayan arkadaşlar yorum yapmasın mümkünse, egolarını başka yerde tatmin etsinler. Zaten Reginald sizin için şekilşukul bir metin hazırlar, e bir zahmet ctrlc+v yapıverin. İhlaller zincirine devam.

« Son Düzenleme: 12.01.2023 18:13 Synyster »

#1 - 12.01.2023 18:12
Şahitliğimi onaylıyorum, diğer şikayetlerde kendimi birçok kez izah ettim eğer ki bildiğim/gördüğüm bir şey olursa ileti gönderilecektir.

#2 - 12.01.2023 19:29
Forum mafyacılığı oynamaya başladınız uğraşmayayım diyorum ama bekleyin eve geçince savunma gelicek

#3 - 12.01.2023 19:39
O yüzden mi önünden motorla geçerken beni takiplemek için döndün kanka.  ::)
Kanıtları birazdan atarım bakalım fren yapıp bana doğru mu dönüyorsun.

#4 - 13.01.2023 01:40
Dün gece saatlerinde Ronin hoodunu basmaya gittik. Bağlantısı kopan arkadaşlarımız oldu,  onları geri almaya giderken bir tanesinin vurulduğunu gördük. Almak için yanaştığımızda arkamızda belirdiniz. Ben artık ruh sağlığınızdan şüphe etmeye başladım. Yok biz size sıkmışızda, siz gelmişsiniz? Ne hikaye anlatıyorsun sen? Video'da görüldüğü gibi sürücüsü olmayan araçta ak47 kullanarak üstünlük sağlıyor. Ben onu düşürmeye çalışırken direkt düşüyorum, bug abuse yapıyorlar. Kurşunlarım isabet etmiyor zaten. Yaptıkları güvenli bölge ihlali ve bug abuse sonucunda düşüyoruz. Silahlarımızada el koyuluyor. Birde utanmadan bunları video haline getirerek, paylaşım sergiliyorsunuz. Gerçekten üzücü bir durum.  :palmiye:
https://cdn.discordapp.com/attachments/1062080273359044638/1063030719439437824/sa-mp-098.png
https://streamable.com/vth1aw

#5 - 13.01.2023 02:10
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141261.0 aynı zamanda bu şikayetten ötürü ve yapılan ihlaller sonucunda Leon Miller, Ulyana Poschevo ve Jacob Godzhell karakterlerimize deagle model silahlarımızın geri verilmesini talep ediyoruz.

#6 - 13.01.2023 02:14
Dün gece saatlerinde Ronin hoodunu basmaya gittik. Bağlantısı kopan arkadaşlarımız oldu,  onları geri almaya giderken bir tanesinin vurulduğunu gördük. Almak için yanaştığımızda arkamızda belirdiniz. Ben artık ruh sağlığınızdan şüphe etmeye başladım. Yok biz size sıkmışızda, siz gelmişsiniz? Ne hikaye anlatıyorsun sen? Video'da görüldüğü gibi sürücüsü olmayan araçta ak47 kullanarak üstünlük sağlıyor. Ben onu düşürmeye çalışırken direkt düşüyorum, bug abuse yapıyorlar. Kurşunlarım isabet etmiyor zaten. Yaptıkları güvenli bölge ihlali ve bug abuse sonucunda düşüyoruz. Silahlarımızada el koyuluyor. Birde utanmadan bunları video haline getirerek, paylaşım sergiliyorsunuz. Gerçekten üzücü bir durum.  :palmiye:
https://cdn.discordapp.com/attachments/1062080273359044638/1063030719439437824/sa-mp-098.png

Neyinden içerlicez acaba? Geldiğin yer bak bakalım Güvenli bölge mi etrafında silahlı insanları görünce hastaneye doğru kaçmaya başlıyorsun? Video yapıyormuşuz utanmadan neyine utanıcam dört kişilik bir ekibe bütün birlik düştünüz? Önce kadın karakterle savaşlarda silahla gezmemen gerektiğinin farkına varmalısın bizler sizleri esir düşürüp ezme rolü yapma meraklısı değiliz emin ol orada seni vurduğumda esir alsam belkide ck olmuyacaktın? amacım zaten sizin birliğinize güç kaybettirmek PD gelip alması hatta orada bizden bir kişide düştü onu kaçırmaya çalışmadık bile 1 uzi verdik 3 deagle kaybettirdik (Örnek verdim) savaş strateji karakterin ck oldu diye bu kadar içerleme kadın rolü yaptığının farkına varıp savaşlara elinde tabancayla harp etmesen böyle olmaz savunma gelicek dedik bekleyin rollerimiz bitsin boş vaktimizde savunma yapıcaz.

Benim çektiğim videoda gayette Ammoshop'un ordan geliyorsunuz buraya arkanızda infernus ve motorlu sizi peşliyor hastaneye doğru kaçıyorsunuz ki vurulduğunuz yerde GB yazısı saliselik bir durum çektiğim videoda orası bazen gb gösteriyor bazen göstermiyor? Flaming yapmaktan vazgeçin artık, keşke oyundada bu kadar aktif ve çaba gösterseniz. Vurulmamak için hood'tan çıkmayıp kaldırım mafyacılığı oynayacağınıza ekibindeki kişilere söylede kadınları sahneye sürmesin kendileri çıksın görelim 40 kişi aktif olunca savaş kazanılıyor mu? 4 kişilik ekibim hepinize bedel hala anlamış değilsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141261.0 aynı zamanda bu şikayetten ötürü ve yapılan ihlaller sonucunda Leon Miller, Ulyana Poschevo ve Jacob Godzhell karakterlerimize deagle model silahlarımızın geri verilmesini talep ediyoruz.
Aynen kanka yanında yağ ile bal olsun mu? Hatta gel ben sana 2 ak 2 deagle vereyim, silah kaybetmekten korkuyorsanız savaşa girmiyeceksiniz. Sabah bilgisayar başına oturup açık arayacağınıza sizlerde vurun bizde yakalanalım memurlara? Şimdi lütfen sessiz olun savunma yapmamız için vakit tanıyın boş vaktimizde savunmamızı yapıcaz diyoruz hala Flaming içerikler göndererek tahriklerde bulunuyorsunuz.
« Son Düzenleme: 13.01.2023 02:16 YUCA THE GREAT »

#7 - 13.01.2023 02:22
Nerede video yapıp yapmıyacağımı sana sormam, istediğim gibi videomu yaparım en azından "Kişisel fotoğrafları ve verilenizi" kasıtlı bir şekilde yayıp, sonra mesajları discord üzerinden silmiyorum.
Üstünlük sağlamanktan kastın ak-47 kullanmaksa, sizde bol bol olmalı getirin sizde sıkın. Videoyu paylaşmak için 24 saatim olduğundan acele etmiyorum yeterli kanıtları yüklemeyi unutmam. :)

#8 - 13.01.2023 02:49
@YUCA THE GREAT Biraz içerlemiş gibisin eruhlu. “Forum mafyacılığı oynamaya başladınız“ yazdıktan sonra bu son attığın yorum cuk oturmuş kendinle güzel çelişmişsin. 500 mblik oyun bu sakin ol abisi. “Kaldırım mafyacılığı” “dört kişilik ekibim hepinize bedel“ falan ne yaşıyorsun sen? Üstelik kadınlar savaşa giremez mantığı mc kültüründe var sen olayı karıştırmışsın, hani şu sizin yelekleri çıkarıp takım elbise ile sultan sürdüğünüz kültür tormboys. Sakin kal savunmanı yap kültür öğrenmek istersen discordtan ulaşabilirsin boş yorumlara gerek yok.
« Son Düzenleme: 13.01.2023 02:57 Synyster »

#9 - 13.01.2023 02:57

Neyinden içerlicez acaba? Geldiğin yer bak bakalım Güvenli bölge mi etrafında silahlı insanları görünce hastaneye doğru kaçmaya başlıyorsun? Video yapıyormuşuz utanmadan neyine utanıcam dört kişilik bir ekibe bütün birlik düştünüz? Önce kadın karakterle savaşlarda silahla gezmemen gerektiğinin farkına varmalısın bizler sizleri esir düşürüp ezme rolü yapma meraklısı değiliz emin ol orada seni vurduğumda esir alsam belkide ck olmuyacaktın? amacım zaten sizin birliğinize güç kaybettirmek PD gelip alması hatta orada bizden bir kişide düştü onu kaçırmaya çalışmadık bile 1 uzi verdik 3 deagle kaybettirdik (Örnek verdim) savaş strateji karakterin ck oldu diye bu kadar içerleme kadın rolü yaptığının farkına varıp savaşlara elinde tabancayla harp etmesen böyle olmaz savunma gelicek dedik bekleyin rollerimiz bitsin boş vaktimizde savunma yapıcaz.

Benim çektiğim videoda gayette Ammoshop'un ordan geliyorsunuz buraya arkanızda infernus ve motorlu sizi peşliyor hastaneye doğru kaçıyorsunuz ki vurulduğunuz yerde GB yazısı saliselik bir durum çektiğim videoda orası bazen gb gösteriyor bazen göstermiyor? Flaming yapmaktan vazgeçin artık, keşke oyundada bu kadar aktif ve çaba gösterseniz. Vurulmamak için hood'tan çıkmayıp kaldırım mafyacılığı oynayacağınıza ekibindeki kişilere söylede kadınları sahneye sürmesin kendileri çıksın görelim 40 kişi aktif olunca savaş kazanılıyor mu? 4 kişilik ekibim hepinize bedel hala anlamış değilsiniz.

Aynen kanka yanında yağ ile bal olsun mu? Hatta gel ben sana 2 ak 2 deagle vereyim, silah kaybetmekten korkuyorsanız savaşa girmiyeceksiniz. Sabah bilgisayar başına oturup açık arayacağınıza sizlerde vurun bizde yakalanalım memurlara? Şimdi lütfen sessiz olun savunma yapmamız için vakit tanıyın boş vaktimizde savunmamızı yapıcaz diyoruz hala Flaming içerikler göndererek tahriklerde bulunuyorsunuz.

Silahlı insanları görünce hastaneye kaçmıyoruz. Hastane çaprazında, kural ihlali yaparak vurduğunuz birlik üyemizi(Guerro Guzman)  araca almaya çalışıyoruz. O sırada kural ihlalleri silsilesine devam ederek bizi de vuruyorsunuz. "4 kişi, 40 kişilik ekibe bedel" şeklindeki masallarınızı başka bir yerde anlatın. Şikayetin konusu belli, açıklamanızı yapın. Kanıtlarınızı paylaşın. Boş söylemlerle ne yetkililer uğraşsın, nede biz uğraşmak zorunda kalalım.

CK olmamın sizinle bir ilgisi yok. Bunu yapabilecek kapasiteniz yok zaten. Manfiesto beni hapishaneden kaçırdı, her olayı üstünüze alıp böbürlenmene gerek yok.
Savaş stratejilerinizden çok bahsediyorsunuz. Kalabalığı gördüğünüzde hoodlarınıza saklanıp /q atıyorsunuz. Kalabalık gidince de tekrar çıkıp, ekibi az kişi yakalıyorsunuz. Bundan aldığınız zevk çok fazla, bende tebrik ederim.   Ek olarak ikidir, kadın karakterle rol yapmama vurgu yapıyorsunuz. Oldu o zaman VCPD'de yetkili/yetkisiz memur rolü yapan kadın karakterler sizin için silahlarını bıraksın. Gereksiz yorumlar yaparak gülünç durumlara düşüyorsunuz.