Konu: Toplu ihlal.  (Okunma sayısı 728 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2023 14:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Sol @tr_ouz (RK İhlali, Refuse RP'ye dolaylı olarak karışmak, MIX) Cesar_Alvarez @lencarst (MIX, Adam kaçırmaya yönelik GBI) Vdekjen_Dervishi @Batman31 (Diego Sol ile aynı) Dustin_Bentley @Loreks (MIX, en masumları ama discordundan haber düşünce rol yapası geliyor güzel arkadaşımın)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chris Maller @MasTin yeterli olacaktır.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2023 13.30 civarı ve sonrası. Kayıtlarda tam saat gözükecek.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
RK İhlaline bağlı GBI, Adam kaçırmaya yönelik GBI, MIX, Refuse RP'ye dolaylı olarak karışmak. (/sq ve relog çakıp mix yapıp haber uçurduğu arkadaşına zaman kazandırmak.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öyle geziyoruz, mix yapmadan vesaire. Kayıtlarımda belli olacak. Hood içinde arkadaşın biri bizi görüp ateşliyor ve baskın ihlalini suistimal etmemek adına orada ateş etmiyoruz. İki kişi bizi peşliyorlar ve indiriyoruz, hoodumuza geçip destek alıp adamları kaldıracağız. Öyle de yapıyoruz. Sonra ne hikmetse Lencarst oyuna girip beni düşürüyor, Vdarkjen RK ihlali yapıyor vesaire. Olayları tüm çıplaklığıyla aktaracak video kayıtlarını bırakacağım. Yeterince de uzun olacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sondan üçüncü ve  dördüncü ssim de oyuna giriş saatlerine ait. Lencarst, sana konuşuyorum kardeşlik: Vakti zamanında Gürcüler'in sana yaptığını, önüne çıkana yapmaya çalışıyorsun. Sen tatlı bir adamdın. Sürekli DM yedin diye tilt olup "Beyler özür dilerim tilt oldum, role sonra devam ederiz. Güzel de rol çıkacaktı aslında." diyen adamdın. Yere düşen adamlarının haberini discorddan alır almaz geliyor ve vuruyorsun kardeşlik. Sana mixinin yanında ESP'ni de yollayacağım. Bunu piyasaya çıkardığıma da pişman olacaksın. Karşımda cambazlık edeceksin yeterince fakat ben gemileri yaktım. Bunların sana pahalıya patlayacağını bildiğin için de sadece DM videosu çıkarmaya oynuyorsun ki; OOC sicilin, yeni karakterin ile Centilmen toplantısında tüm olaylara vakıfmış gibi rol yapman her şeyi açıklıyor. Konu şikayetimden bağımsız yerlere kayıyor bu noktada belki, fakat senin artık bu yüzlerinin görünmesi gerekiyor. Seninle sabaha kadar konuşurum ve birlik üyelerince karşıma çıkan herkes dilimden korktuğunu yeterince belli ediyor. Benimle aşık atabilecek düzeyde olan tek sensin, seninle karşılıklı saygıyı düşürmemeye çalıştım ve iş bu noktalara dayandı. Artık ne mal olduğunu görme vaktin, aynanı yüzüne doğru tut. Castucci savaşından sonra toxiclendin ve toksisiteni etrafa yaymak adına her şeyi deniyorsun ağustos ayından beri. Sana geçmişi hatırlatacağım: Orrel Orlov, canım Ardacığım çok güzel konseptle geldi karşına. İçki teslimatı. Sanz birliğinden Esteban kardeşlik de -onu özlüyorum.- bizzat geldi ve bu konsepte yardımcı olmak adına sürekli teslimat istedi. Aradan 2-3 ay geçti ve sen bu birliği toxicledin, 6v12 savaştık ve düşürdük belki ama, ne denli bir canavar olduğunu o günlerde ve öncesinde gösterdin. Diego Sol, birliğinde hâlâ sevdiğim tek adam, galiba zaafım var, mazimize sayıyorum bunu. Herifi yerden yere gömdün, aylarca birliğinde 4-5 kişi takıldık ve bir tanesi Diego Sol'dü bunların. Dört kişi oradan oraya, davetten davete, savaştan savaşa koştuk. Bu günlerin aklımda güzel günler olarak kalmasını isterdim fakat, senin temmuz ayından beri iki yüzlülük yaptığını bildiğim için bu denli saf yaklaşamıyorum bu günlerimize. Bu konuda bir girizgâh daha yapayım; Eski Fransız gizli servis ajanı rolü yapıp birliğinde her işe koşan, işlevsel ve IC bağlantıları sağlam olan Connor Smith'e kurtlar vadisi mermi raconu kesip onu toksikleyen r19'una -artık r20 olmuş- benden selam söyle. Keşke biraz oyuna girse bu savaş dönemlerinde. Hile muhabbetleri; Dustin Bentley, Volkan Konak kardeşlikle özel hilelerini denemeye devam et. Pardon, artık gerek kalmadı çünkü özel sobeitinde birçok şey var. Seninle sabahlara kadar konuşurum bu konularla. Dilimle aşık atamayacağını bildiğin için de olayları çarpıtacak, manipülasyona oynayacaksın. Fakat eski karakterimle sana daha önce dile getirdiğim gibi: "Manipülasyonu beceriyorsun, ağzın fazlasıyla laf yapıyor." Seni seviyorum kardeşlik, çok azcık ama. Saygı duyuyor muyum? Böyle leşliklerini gördüğüm için son saygı kırıntımı da silip süpürdün. Şunu da sakın unutma; piyasaya çıkardığım bu SSler'de Ryu gibi heriflere karşı savaştığın için bir nebze haklı buluyordum seni. Fakat bunu temiz oynayan bizlere karşı da kullanmayacaktın. 

Yöneticiye: Video kayıtlarını iyi inceleyin lütfen, oyun saatini de. Oyuna giriş çıkış saatleri ve bizim iki kişiyi düşürdüğümüz saatler uyuşuyor. MIX'in büyük habercisi.

« Son Düzenleme: 12.01.2023 15:06 Hereford »

#1 - 12.01.2023 14:59
@tr_ouz kusura bakmayın boys, karavana?  :D ;)

şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.01.2023 15:29
Oyuncu Şikayetini ilgilendiren konular hakkında savunmamız akşam gelecek. Onun dışında alta birkaç tane SS atmışsın, ben de uzun süredir yönetimden bunları istiyordum "Bir şikayet varsa hakkımda." görmek istiyorum diye zannettiğim gibiymiş. "17 yaşında kız arkadaşım beni aldattı, hayatım SAMP oldu Gökhan abi, karakterimi 3 yıldır yönetiyorum lütfen NC atmadan birlikten çıkmama izin ver." diyenlere izin verdik ve karşılaştığımız manzara bu, editli Discord görüntüleri.

Hiç kimseye birlik içindeki özel mesajlarımı atmak zorunda değilim, Discord üzerinden atılan her şey editlenmeye son derece müsait, oyun için zamanında "evinde kalabilir miyim?" dediği insanı sırf karakteri şurada 3-4 ay yaşasın diye "kimlik sızdırma, adam karalama, iftira" gibi suçları işleyen arkadaşlara da cevabımız başka platformlarda gelecek özellikle Loreks'in fotoğraflarını sızdıran @MasTin arkadaşımıza.

Çıkıp mesajları buldum, sorunlu bir arkadaşımız üzerinden birlik yöneticilerimle hasbihal etmişiz, dedikoducuların hype'ı kırılsın. Diğerlerine de cevabı Hile Şikayeti açılsın, hatta ben kendim açtıracağım bu geceye kadar açmazsanız kendi birlik oyuncuma. R19'um @zebercet siz açmazsanız bizzat o ekran görüntüleriyle bana şikayet açacak, akşamı bekleyelim.

Ek olarak Buğra fotoğraf editlerken saatleri atlama, sen detaylara dikkat eden adamsın, saatleri unutmuşsun. Yönetimi kandırırken geri çekinme diye SS'ini ben aşağıya koyayım.

« Son Düzenleme: 12.01.2023 16:23 lencarst »

#3 - 12.01.2023 15:33
Ben senin ne mal olduğunu yeterince gösterdim brom. "Discord mesajları kanıt niteliği taşımıyor." klişesine sığınacağını gayet iyi biliyorum. Hatta MIX yapacağınızı da gayet iyi biliyordum XD. Hakkınıza açılan hile şikayeti ortada. Ben burada seninle şahsi konuşuyormuşum gibi attım o hile muhabbetlerini, diğer ihlallerin kabak gibi ortaya çıkıyor da bir güzel patlatıyoruz kabağı.

Loreks'in fotoğrafı: Tr Oğuzum'un gülüşü hâlâ aklımda Gökhan Usta. Böyle bir şey yapacak olsaydık size karşı da yapardık. Asılsız iddialarınızı kendinize saklayın.
« Son Düzenleme: 12.01.2023 17:03 Hereford »

#4 - 12.01.2023 15:44
Alıntı
Ek olarak Buğra fotoğraf editlerken saatleri atlama, sen detaylara dikkat eden adamsın, saatleri unutmuşsun. Yönetimi kandırırken geri çekinme diye SS'ini ben aşağıya koyayım.

Fotoğraf editleseydim Rahadin Zarovich hesabına girip Multi Account ile God açıp Khambatta'yı Burnout garajı içinde indirdiğin anı da yollardım sana brom. Algı yapmayın hiç.

#5 - 12.01.2023 15:52
Ben senin ne mal olduğunu yeterince gösterdim brom. "Discord mesajları kanıt niteliği taşımıyor." klişesine sığınacağını gayet iyi biliyorum. Hatta MIX yapacağınızı da gayet iyi biliyordum XD. Hakkınıza açılan hile şikayeti ortada. Ben burada seninle şahsi konuşuyormuşum gibi attım o hile muhabbetlerini, diğer ihlallerin kabak gibi ortaya çıkıyor da bir güzel patlatıyoruz kabağı.

Loreks'in fotoğrafı: Tr Oğuzum'un gülüşü hâlâ aklımda Gökhan Usta. Böyle bir şey yapacak olsaydık size karşı da yapardık. Asılsız iddilarınızı kendinize saklayın.

sizden başka kimseye atmadım zaten :D

#6 - 12.01.2023 15:54

Loreks'in fotoğrafı: Tr Oğuzum'un gülüşü hâlâ aklımda Gökhan Usta. Böyle bir şey yapacak olsaydık size karşı da yapardık. Asılsız iddilarınızı kendinize saklayın.

sizden başka kimseye atmadım zaten :D

Gökhan Usta fotoğrafı o Volkan Konak. Sen 19-20 yaşında değildin ya 2-3 sene önce

#7 - 12.01.2023 17:27
Merhabalar, savunmayı ben yapacağım.

1.SPOILER

Bölgede anlattığın gibi iki kişi düşürüyorsunuz ve kaçırmak için başlarında bekliyorsunuz. Buraya baskın gelip düşünce de MIX yapıyorlar algısına giriyorsunuz. MIX'lik hiçbir şey yok. Sadece oyun giriş çıkışlarına bakarak bir yere varamazsınız. Oyundan relog atması gerekebilir, bağlantısı kopabilir, herhangi bir şey olabilir anlayacağınız. Ayrıca oyunda bulunan diğer birlik üyelerinin diğer birlik üyelerine haber verebileceği ihtimalini de gözden çıkarmış gibisiniz. MIX için daha geçerli bir kanıtınız varsa buyrun atın. Eğer  "öldünüz mü, çıkalım mı dışarı?" diye bir PM sizin chatinize düştüyse zaten ihlaldir, cezasını çekeriz. Diego'ya yapılacak bir savunma yok bu videoda zaten (Bağlantısı koptu.) yazıyor, elbette siz bunu ./sq muhabbeti olarak şikayete yansıttınız, arkadaş oyundan düştüğü gibi giriyor. Diğer karakter için de oyundan "relog" yazarak çıkıp hemen ardından oyuna bağlanıyor, bunu da zaman kazandırma olarak algılamışsınız. Relog atan arkadaş sebepsiz bir relog atmamışdır, Samp gibi bir oyunda bugların, hataların, takılmaların ve değişik problemlerin görüldüğü bu platformda arkadaşın ekranında bir şey olmuş olabilir ki hemen ardından oyuna giriş yapmakta. Öyle süsleyip püsleyip anlatmışsınız ki sanki çıkıp on dakika sonra oyuna bağlantı sağlıyor. Böyle bir şey yok.

3,4 ve 7.SPOILER

Rolün akışı belli, zaten bugün içinde atacağım diğer iletide bu konu hakkında detaylı bir savunma olacak. Yine de boş geçmeyip şunları dile getireyim. Videoda da belli olduğu gibi arkadaşlar RK süreleri dolmadan, dolmayı geçin üstünden on dakika geçmeden çatır çutur koşup ceylan gibi sekip bölgelerine dönme çabalarındalar. Rolü GBİ'ye taşıyan karakterler sizlersiniz. Oradaki RONIN birliği üyeleri sizin bu ihlalinize karşı bile Sürekli-RP kavramında rolü devam ettirmeye çalışmış ve GBİ'ye girince size dur denmesine rağmen hiçbir şekilde role tepki vermemişsiniz. Bunlar adına dediğim gibi başka bir iletide daha detaylı savunmayı göreceksiniz. "Ceylan misali"

5 ve 6.SPOILER

MIX olarak kasıt edip haber uçurdu dediğinden sonra foruma girip aldığın ekran görüntüleri olmaları gerekiyor. Açıklanması yapıldı yine de ufak olarak şunu ekliyeyim. Bölgemiz etrafında çokça yeni yapı ve üstüne birlik exteriorları olduğunu herkes biliyor ki bu laglanmaya yol açabiliyor. Gate arasına sıkışmak bile bu buglar ve laglar arasına giriyor. Bu bug ve laglarla karşılaşan oyuncular "relog" atıp tekrardan oyuna bağlanıyor. Açıklanacak fazla bir şey yok, sebebi iste savunma yapılacak bir kanıt olmaması. Bunu da boş bırakmak istemedim, daha net kanıt varsa buyrun atınız.

8 ve 9.SPOILER

Diego karakterinin RK'sına yönelik sanırsam bu SS'ler. Kişi vurulmuş olabilir, orada esir olan karakter Diego değil .Diego oranın ortaklarından, kardeşlerinden birisi ve yaralı rolünün ardından tedavi rolünü yaparak gelip orda konuşma hakkına sahiptir. Yanında Dustin gibi bir adam kafasına silah dayamışken bunu yapması gayet normal. Dediğin şey bire bir olsaydı geçerli olacaktı. Herhangi bir RK ihlali yoktur, kendi bölgesinde yanında silahlı adamlarıyla seninle konuşup çok çok ileriye gitmeyerek agresif yapması gayet doğaldır, karakterdeki intikam duyusudur, sözleri ile intikam almak istenebilir.

AYRICA

Şimdi gelelim arada attığın tamamen "boş" kısmına. Lencarst'a atıp tutmuşsun, böyleydin böyle olmuşsun demişsin. Bizde değişen bir şey yok ahbap, olaya en kolay açıdan bakarsan bu birlikteyken bir kere bile şikayet yemeyen adamlar, ihlalsiz oynayan adamlar, "TEMİZ" oynayan adamlar farklı bir yerde kendilerini bozmuş ve bu sözleri etme cüretinde bulunmuştur. Yok MIX yok ESP, varsa bir şikayetin kanıtı atar ve "MIX-ESP" der susarsın, savunmalar yapılır ve karar verilir. O zaman haklı ve haksızlık söz konusu olur. Şimdiden gelip burada "palyaçoluk" yapmaya gerek yoktur. Varsa bir karın ağrınız şikayeti açıp susmanızı tavsiye ederim, asılsız şeylerle, buradaki gibi boş tehditlerle bir yere varılmaz. Lencarst ve RONIN birliğinin en ufak pişmanlığı bulunmamakta, pişman olacağımızı da sanmıyoruz. Geç alınmış fakat doğru kararlar üzerindeyiz. Karşında cambazlık eden birileride yok, her şeyi doğrusu ve yanlışıyla konuşuyoruz, gemileri yakabilirsin bu senin sorunundur. Gemileri yakmandaki sebep herhangi düzgün bir sebep olmayıp kişilerin prensipleri kendine yedirememesidir.
Kendini çok büyük bir üstad, yenilmez bir kahraman, sırtı yere gelmez bir pehlivan olarak da tanıtmana gerek yoktu. Esas sen aşık atabilecek düzeyde misin onu sorgulamalısın, insan her şeyden önce aynaya bakmalı, kendine çeki düzen vermeli değil mi?  Herhangi bir toksiklikte bulunmamaktadır, bu işi bu noktaya süren tüm şey yaptığınız "absürt , akıl dışı" rollerdir. Absürt rolleri sergileyip ardından birilerine yapışıp "Böyle böyle oldu, şöyle yaptılar, şöyle yaptık, yardım edin" tarzında bir rol sergiledikten sonra bu rolün akıbeti elbette bu tarz roller ve savaş olacaktır. Görünürde iyi rolcüler, istediği olmadığı zaman Low-RP derecesinin de altına düşen oyuncular olduğunuzu düşünmeye başladım. Bu oyun "WİN" oyunu değil "ROLEPLAY" oyunudur.
Ekipteki bulunan kişiler hakkında kendi yorumunu yapmışsın, yapabilirsin. "Yerden yere gömdüğün" dediğin adam ise burada olmaktan razı, gerçekleri biliyor, haklıyı haksızı ayırabilecek bir kapasiteye sahiptir. Eğer o da sizin gibi birisi olsaydı şuan zaten bizim safımızda değil sizin safınızda bulunuyordu. Dustin adınada "Hileci" sıfatında bulunmuşsun, kanıtın varsa buyur şikayet aç. Burada olayları manipüle edecek biriside bulunmuyor. Yaklaşık 2 hafta önce falan o tarz insanları fark edip uzaklaştırmış bulunuyoruz. Ayrıca bununla birlikte birliğimiz "leşliklerden" arınmış durumda, bu durumdan birlikteki herkes memnun şekildedir.

Alt tarafa attığın SS'ler içinde aynı cevabı vereceğim. Vice platformu altında hile kullanıldığına dair bir kanıtın bulunuyorsa şikayet açabilirsin, gerekli savunmalar yapılır.

Gereğince tekrar ileti atılacaktır, iyi forumlar dilerim.

#8 - 12.01.2023 17:32

Yolunu gözledim kardeşlik. Kanıtlarımda her şey net. Ek iletiye gerek yok. MIX yapmadığınızı ima ediyorsanız RKlı olmayan ve oyunda olan tek kişi Yua'nın SMS kaydını bırakırsınız. İhlaller gayet net. Ve evet, kesinlikle cambazlık ediyorsunuz. Cevap vermediğin birçok unsur var burada. Ad hominemlerle bir yerlere varamıyoruz beyler, varsaydık savunmasını yaptığın birliğin bir üyesi olmazdın şu anda. Öpüyorum.
« Son Düzenleme: 12.01.2023 17:35 Hereford »

#9 - 12.01.2023 17:55
Bir cambazlık bulunmuyor, tamamen dalga algısıyla yapılan videolarıda buraya yansıtacak kadar düştüğünüz görmek beni üzdü. Sana da SMS SS'i vesaire bırakma gibi bir zorunluluğum bulunmuyor, MIX yaptığımızı iddia eden sensin. Eğer üstte de değidim gibi chatine "Öldüler mi ,çıkalım mı" tarzında ÇOK BARİZ bir PM düştüyse görmek isteriz. Daha fazla uğraşılmayacak kadar boş konular, yetersiz kanıtlarla sadece suçlama olarak nitelendiriyorum. Savunmalar yapıldı, yetkili ek savunma isterse ileti atılacak, yetkili kararı.