Konu: Vdekjen_Dervishi - Aktif rolde q  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 12.01.2023 02:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Batman31    Vdekjen_Dervishi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jacob_Godzhell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/01/2023 SS'te mevcut saati.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İhlal edilen kuralı spesifik olarak bulamadım, direkt rolde q atıyor görebilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Vdekjen Dervishi relog diyip quit atıyor, geri giriyor, polisleri görünce tekrar quit atıyor. Gerek loglara bakılabilir gerekse de oradaki arkadaşlara sorulabilir, quit atıp kurtuluyor bu şekilde polisten.

Silahını da bu amaçla kurtuluyor normalde role devam edilse silahına polis el koyacak, bizim arkadaşlarımız orada quit atmadılar, kural ihlali yapmadılar ve 3 silah kaybettik, kurallara uyduğumuz için kayıp yaşamak istemiyoruz şikayetin sebebi budur. Onunda silahının silinmesini istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.01.2023 12:55
Şahitliğimi onaylıyorum, Artyom zaten her şeyi açıklamış. Ekleyeceğim tek şey; "Ekranım siyah beyaz oldu" "O oldu şu oldu bu oldu" bize ne kardeşim? Bizimki niye olmadı? Biz 500mblık bir oyunu zevk almak için oynuyoruz sizin gibi kin besleyip kendimizi yırtmıyoruz, yırtsaydık zaten biz de bağlantı koparırdık polis gelmeden önce ve üç silahımız gitmemiş olurdu. Şu oyunu zevk almak için oynayın, discordtan size "DM VAR KANKA KOŞ GEL" diyen insanların yanına tıpış tıpış gidip birliğe girer girmez dm atmak için oynamayı biliyorsunuz ama ekranınızın siyah beyaz olma sorununu çözemiyorsunuz belliki. Yazık ülkemin güzel vatandaşına.
Not: "Ekranım siyah beyaz oldu" bahanesini yetersiz gören kural ihlalci arkadaşımız yorumunu sildi.

#2 - 12.01.2023 12:56
Oyuna girdim, /id olarak yanlış isim yazmışsın maskeliydim ek olarak tam adımı yazmadığınız sürece Maske_XXXX diye çıkmaz, yetersiz kanıt.
Adım Vdekj değil; Vdekjen ayrıyeten

#3 - 12.01.2023 12:56
Şahitliğimi onaylıyorum, Artyom zaten her şeyi açıklamış. Ekleyeceğim tek şey; "Ekranım siyah beyaz oldu" "O oldu şu oldu bu oldu" bize ne kardeşim? Bizimki niye olmadı? Biz 500mblık bir oyunu zevk almak için oynuyoruz sizin gibi kin besleyip kendimizi yırtmıyoruz, yırtsaydık zaten biz de bağlantı koparırdık polis gelmeden önce ve üç silahımız gitmemiş olurdu. Şu oyunu zevk almak için oynayın, discordtan size "DM VAR KANKA KOŞ GEL" diyen insanların yanına tıpış tıpış gidip birliğe girer girmez dm atmak için oynamayı biliyorsunuz ama ekranınızın siyah beyaz olma sorununu çözemiyorsunuz belliki. Yazık ülkemin güzel vatandaşına.
Tamam kanka sensin.

#4 - 12.01.2023 14:01
Selamlar, şahit olarak yazılmasam da olayda bende varım. Eklemek istediğim şey şu cidden bu "ekranım gitti, ekranım da SKYGFX'ten dolayı sprey var vs" bahaneleri sıkıcı olmadımı? Bizde /q atalım o zaman düştüm buga girdim diye hatta yetmesin meta yapıp diğerlerinden gittiler mi diye haber bekliyelim bende adına baktım /id üzerinden polisler gidene kadar oyuna girmedin, relog atabilirsin bunda bir sorun yok ama oyuna girer girmez polisleri görünce /q çakıp uzaman silahını korumaya çalıştığını gösterir. Ekstra olarak şöyle bir durum var PD gelmeden önce relog attığın yerde direkt gelip bir sonraki relog atışında yani PD varken direkt gelmemen ayrı bir gülünç.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 12.01.2023 18:52
Karakter ceza alacak.