Konu: NON RP - CAR DM Tevoris Love  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2023 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tevoris_Love @call a shot for land

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyo

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, Car dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş motora shotgunlu binip ateş açıyor, remingtonun ne olduğunu zaten biliyoruz. Ve bana sıkan sultan vuramayınca önüme motor kırıyor. Giderken arkamdan shotgunla sıkıyor sesi geliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 07.01.2023 18:43
Ek olarak;

Sağ altta ve chatte bulunan silah emotelerini karşılaştırınca kişinin GOOA yaptığı açık açık belli oluyor

#2 - 07.01.2023 18:56
En komigi db sarkıp motorunu bozacakken bana slap atan sobetici arkadasınız  :-\

#3 - 07.01.2023 18:57
En komigi db sarkıp motorunu bozacakken bana slap atan sobetici arkadasınız  :-\
öyle bisi mi varmıs ya Allah Allah üreticek bir bahane bulamadın mı
« Son Düzenleme: 07.01.2023 19:37 Rawzedna »

#4 - 08.01.2023 11:48
@call a shot for land 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#5 - 08.01.2023 13:15
@call a shot for land susturmaya sahip, kendisinin savunmasını ben iletiyorum.

Tüfek elimizdeyken araca binmenin, tüfeğin elimizden gitmemesi ve görünmemesi durumu fixlenmeye müsait fakat bu konuda herhangi bir fix gelmemesi ile beraber bir kural ihlali düzenlemesi de göremedim. Attığın ek ekran kaydında yalnızca araca bırakmışım, Remington'ın kesik dipçikli modelleri olduğunu söyleyebilirim, 870 modelinin TAC-13 V3'ü ve TAC-14'ü buna da örnektir. Car-ramming ithamına karşın yaptığım şey önüne kırmak ve seni durdurmak istemek, el frenini çektiğimden bariz fakat esasen senin hız kesmeden çarpıp devam etmen bir o kadar Non-RP kalıyor, nötrleniyoruz. Burada benim düşmanımı durdurmaya dair yaptığım hareketimin de bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 08.01.2023 13:39
Karakter ceza alacak.