Konu: Jahseh Perry  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2023 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Oliver_Hale  Jahseh Perry

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @jigolomert34  Aziel Hermosa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız bu arkadaşı vuruyor, ardından ayağa kalkarak motoruyla tedavi olmaya gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların kaçıncı ihlali, her düşürdüğümüze şikayet açmak zorunda kalıyoruz. Oyun zevkimiz kalmadı.

#1 - 07.01.2023 18:25
Merhaba, bu arkadaşlar beni sabah bir kere evin önünde bugdayken düşürüyorlar. Loglar incelenebilir, şimdi ise sokaktan motorumu almaya gelince tekrar düşürüyorlar eğer video kaydı varsa arkadaşın benim orada bir haraket yapmadığım sadece beklediğim görülebilir karşılık vermiyorum, ayrıca motorsiklette shotgun taşımak ne dostum?  Esp ile gezip evden çıktığım gibi iki saniye içinde beni gelip vurmandan bahsetmiyorum bile.
+ olarak motorsikletle uzaklaşmamın sebebi benim yanıma gelince eline silahını alıyor tekrar vurmasın diye gazlıyorum.

Oyun zevki kalmamış, iyi forumlar.   :D

#2 - 07.01.2023 18:33
Esp kısmını anlamadım. Zaten mahallenizde dolaşıyordum tek başıma karşıma çıktınız vurdum knk

#3 - 07.01.2023 18:34
Arkadaşın seni tekrar vurma gibi bir amacı yok, vursa 50 kere vururdu. Sadece senin orda RK yapıp yapmayacağına bakmış. ESP konusuna gelirsek eğer, orada sokağında duruyorsun. Nasıl bir esp olabilir? Zaten sizin sokağınızı kolluyoruz.

#4 - 08.01.2023 11:38
Yaralı durumdayken motor kullanılabilir, düşük süratte olması kaydıyla. Ekran görüntülerinde görüldüğü kadarıyla 63 km/h ile önünüzdeki motora yetişebilmişsiniz. Sorun bulunmuyor.