Alıntı yapılan: meta - 03.01.2023 20:53Alıntı yapılan: Crex - 03.01.2023 20:52Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden şahidimdir!aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.iyi ileti kastırdım size de Afferim oglus iyi yaptın!!!!! Arkadaşım eğer bisikletle gelip seni vurduğumun kanıtı varsa atınız eğer yoksa ebediyen susunuz!
Alıntı yapılan: Crex - 03.01.2023 20:52Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden şahidimdir!aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.iyi ileti kastırdım size de
Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden şahidimdir!
Alıntı yapılan: Crex - 03.01.2023 20:54Alıntı yapılan: meta - 03.01.2023 20:53Alıntı yapılan: Crex - 03.01.2023 20:52Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden şahidimdir!aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.iyi ileti kastırdım size de Afferim oglus iyi yaptın!!!!! Arkadaşım eğer bisikletle gelip seni vurduğumun kanıtı varsa atınız eğer yoksa ebediyen susunuz!boş ileti atacağına şu şikayete düzgün bir savunma yaz. bisikletle gelmediğini sen nasıl kanıtlayacaksın?