Konu: [03.01.2023] Troy Poole, Yönetim kandırmak ve aynı ıvır zıvırlar.  (Okunma sayısı 244 defa)

#10 - 03.01.2023 21:02
Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu   biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden  şahidimdir!

aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.
iyi ileti kastırdım size de  :-\
Afferim oglus iyi yaptın!!!!! ??? ???
Arkadaşım  eğer bisikletle gelip seni vurduğumun kanıtı varsa atınız eğer yoksa ebediyen susunuz!

boş ileti atacağına şu şikayete düzgün bir savunma yaz. bisikletle gelmediğini sen nasıl kanıtlayacaksın?

#11 - 03.01.2023 21:12
Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu   biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden  şahidimdir!

aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.
iyi ileti kastırdım size de  :-\
Afferim oglus iyi yaptın!!!!! ??? ???
Arkadaşım  eğer bisikletle gelip seni vurduğumun kanıtı varsa atınız eğer yoksa ebediyen susunuz!

boş ileti atacağına şu şikayete düzgün bir savunma yaz. bisikletle gelmediğini sen nasıl kanıtlayacaksın?
Şİkayeti sen açmışsın birader yetersiz kanıtın yoksa ne diye açıyon değişik adam allah allaah

#12 - 03.01.2023 21:27
 Kendi bisikletime bindiğim zaman sana sıkmamışım etrafta öylece dolaşıyordum eğer bisikletle cidden sana gelip sıkıtıysam at buraya kanıtını boşuna yoruyorsun bizi.

#13 - 05.01.2023 10:28
Kişi bana ulaşıp şikayeti açtırdı ve iki kere ss değişti.
Madem ikinci SS'n yarım olduğunun farkındasınız neden atıyorsunuz? Ki iki SS'te aynı sadece chatlog kesilmiş. Yönetimi kandırmaya teşebbüsten ceza alacaksınız.