Konu: [03.01.2023] Troy Poole, Yönetim kandırmak ve aynı ıvır zıvırlar.  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2023 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Troy Poole @Crex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @themz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.01.2023, Şikayetin sonuçlandığı vakitlerden.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yönetim kandırmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açılan şikayette sırf ceza almamak için bir post atıp 15 kere silmen veya düzenlemen maalesef seni benim radarımdan kurtaramadı. Önceki şikayetle aynı zırvaları yazmayacağım, sadece SS'leri aşağıya koyuyorum. Tam SS'i atıp sonra silip onu kırpman, öyle atman falan, cidden tuhafsınız ben çözemedim sizi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Düzenlenmiş, kırpılmış hali. Arkadaşımız o kadar uyanık ki bi'anda silip bunu attı. Üstteki chat nerde?

Tam olarak buradaymış.

Evet, bisikletle gelmedin, o bisikletten inip bizi vurup kaçmadın. Mükemmelsin kanka, tebrik ederim seni. Oyunu kurallarına göre oynuyorsanız oynayın, oynamıyorsanız kuralsız tonlarca DM, Gangwar sunucusu var girip takılabilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Bir şikayetten sıyrılmak bu kadar kolay mı? Sabır taşını bile çatlatırsınız siz, harbiden. Bu zamana kadar susmamam lazımdı.

#1 - 03.01.2023 20:41
Anlıyorum. biliyorum zaten şikayet şonuçlandı ilk başta non rp için savunma yapmayacaktım sonra yapmak istedim benim attığım ss bende yüklenmedi adminin geri açmasını söyledim açtı attım ama attığım mesaj yüklenmiyordu sonra arkadaşımın bu mesajı bana atmasını söyledim o kırparak atmış bu benim suçum değil. Yönetimin neyini kandırıcam birader o esnada Bisiklete bindiğimin kanıtı varsa at Allah Allah bi yazı görmüş hemen açmış şikayet ayıp ediyon

#2 - 03.01.2023 20:43
Anlıyorum. biliyorum zaten şikayet şonuçlandı ilk başta non rp için savunma yapmayacaktım sonra yapmak istedim benim attığım ss bende yüklenmedi adminin geri açmasını söyledim açtı attım ama attığım mesaj yüklenmiyordu sonra arkadaşımın bu mesajı bana atmasını söyledim o kırparak atmış bu benim suçum değil. Yönetimin neyini kandırıcam birader o esnada Bisiklete bindiğimin kanıtı varsa at Allah Allah bi yazı görmüş hemen açmış şikayet ayıp ediyon

tek uyanık sensin kanka, evet. arkadaşın kırpıp atmış. benimde kuzenim tam halini attı.

#3 - 03.01.2023 20:44
Ayrıca sen niye her şikayet açtığında dert yanıyon ki ben anlamadım yani  yok böyleydim yok şöyleydim æ
Ek açıklamalar(varsa): Bir şikayetten sıyrılmak bu kadar kolay mı? Sabır taşını bile çatlatırsınız siz, harbiden. Bu zamana kadar susmamam lazımdı.

#4 - 03.01.2023 20:44
Kanka adminin incelemesinden geçip ona göre karar veriliyor biliyorsun değil mi? Burada kişiye değil de yöneticiye açman gerekiyor. Karşımdaki kişiye nasıl ceza aldırabilirim isimli çalışman güzelmiş. Yanlış şikayet.

#5 - 03.01.2023 20:45

tek uyanık sensin kanka, evet. arkadaşın kırpıp atmış. benimde kuzenim tam halini attı.
Sen niye öyle dedin ki ben anlamadım şimdi?
« Son Düzenleme: 03.01.2023 20:59 Crex »

#6 - 03.01.2023 20:52
Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu   biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden  şahidimdir!

#7 - 03.01.2023 20:53
Ssimde kendi bisikletime bindiğim yazıyor konu şu   biz seni takip ettik ama benim oyun Departman önüne gelince 4-5 kez crash yedi bende hooda dönüp bisikletimi aldım sen departmandan çıkıncada yakındın zaten bisiklete binmeye üşendim koşarak gelip vurdum @Harden  şahidimdir!

aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.
iyi ileti kastırdım size de  :-\

#8 - 03.01.2023 20:54

aynen kankam, aynen. devam et böyle. tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.
iyi ileti kastırdım size de  :-\
iyi yaptın!!!!! ??? ???
Arkadaşım  eğer bisikletle gelip seni vurduğumun kanıtı varsa atınız eğer yoksa ebediyen susunuz!
« Son Düzenleme: 03.01.2023 21:06 Crex »

#9 - 03.01.2023 21:01
Şahitliği onaylıyorum. Benlik bir olay varsa bildirirsiniz.
« Son Düzenleme: 03.01.2023 21:06 Harden »