Konu: Cardm/illegal kural ihalali Moreno_Baldassario  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2023 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moreno_Baldassario @Jaguar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cardm/illegal kural ihlali

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 01/01/2023 20:01'de arkadaş(legal birliksiz) sebepsiz yere bize ateş açtıktan sonra yaralıya düşüyor arkdaşı ile, ardından bugün sokaktan defalarca geçiyor. İki defa uyarıyorum çok göze batıyorsun diye bize sokakta mekanının olduğunu söyleyip bizi tersliyor zaten iki gün önce birbirimize sıkmıştık, üçüncüde bir daha gelirse sıkacağımı belirttim ve geldi. Ateş açtıktan sonra Moreno_Baldassario karakteri aracına binip kaçtı, gittiği yeri takip edip onun önüne çıktım. Hiç durmadan dümdüz emotesiz çarptı çarptıktan hemen sonra aracından inip silahını çekti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Legal olduğunun kanıtı;

Uyardığımın kanıtı;

01/01/2023'te düşürdüğümüz ve esir aldığımızın kanıtı;

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması yeterli olacaktır.

« Son Düzenleme: 03.01.2023 00:58 cikolataligofret »

#1 - 03.01.2023 14:46
Merhabalar, adamların hood bölgesinde ortağı olduğumuz iş yeri mevcut, rol yapmaya gittiğimizde agrasif tavırlar sergileyerek sürekli kışkırtma yaptılar, ilk ateşi bize açtılar ve biz onlara birşey yapmadan sürekli bizi takip edip vurmaya çalıştılar, araç ile kaçarken ise sürekli CR yapıp aracımızı hasar verdiler, hood onayları olmamasına rağmen kendilerinin zannedip rol yaptırmıyorlar ortaklığına para verdiğimiz iş yerini kullanamıyoruz zarar ettik, dün ki olayda ise onlara o kadar yardım etmemize rağmen kişilerin canı Deathmatch çektiği için gelip gidip küfür ettiler, bölgemiz olarak orayı kullandığımız için sürekli oraya gidiyoruz fakat sürekli terslenip ateş altına tutuluyoruz, Madem LEGAL olarak görüyor bizi neden haraç almaya geliyorlar, neden sürekli ateş ediyorlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 03.01.2023 18:48
Karakter ceza alacak.