Konu: Niko_Schwegler Callum_Lamont Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2023 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko_Schwegler @Jorleion  -  Callum_Lamont @Johnathan_James

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS de gözükenler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde teker teker gözüküyor, ayrı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP, Fear RP, Troll, Mix, Meta.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz sokaktayken onlar motoruyla gelip bizi trollemeye başladılar. İlk önce pek fazla umursamadık, ama bunu rutin haline getirdiler. Sokaktan geçip "Sokağınızı sikeyim" - "Tanrının amına koyayım" gibi sözlerde bulunuyorlar. Ben daha yeni NC atmama rağmen beni de düşürdüler. Kişiler ile gram rolümüz yok. Jorleion bana eskiden VDM den şikayet açmıştı, insanların rol zevklerini bozuyorlar diye. Şimdi kendisi yapıyor, gülünç bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1. Fear RP
Spoiler: GösterGizle

2. Retarted RP

3. Mix

4. Meta

5. Troll

Ek açıklamalar(varsa): Cidden bu kadar fazla ihlal ile hiç şikayet açmadım, şikayet açılacağını bile bile bunları yapıyorsanız banlanmaktanda/ceza yemektende korkmuyorsunuz, en ağır cezayı alsınlar.

#1 - 01.01.2023 16:51
4. Meta, yeni NC atmıştım, loglardan kontrol edilebilir profilde de gözüküyor.

#2 - 01.01.2023 17:03
Fear RP: Sana fear yapacak bir durumumuz yok, o sokaktan çıktığını gördük ve bu koskoca Vice şehrinde tek maskeli herifler sizsiniz :D. Seni sokaktan ayrılırken de gördük ve peşine takıldık, daha sonra sana küfür ettik. Brawl başladı, yediremeyip silahını çıkartıp sıktın xd.

Retarted RP: O ss'te hiçbir şey anlamadım. Bulduğun her ss'i neredeyse eklemişsin şikayete ki jail yiyelim, içiniz soğusun :D. Bize zaten ateş ettiğin zaman hastaneye yakındık. Tedavi olduk ve çıktık. Aktif bir doktor olmadığından dolayı yaralı rolünü yapmadık.

Mix: Orada Callum karakteri başka birisiyle brawl atarken sizin birlik tarafından vuruluyor. Kim sana sıktı dediğimde Ganton'dan olduğunu söyledi. Mix olayı bulunmuyor.

Meta: O ss'ten de bir şey anlamış değilim, tekrardan ne bulduysan koymuşsun. Benim bir emotem bile geçmiyor orada xd. Callum yapar kendi savunmasını, o da anlamışsa eğer :DDDD.

Troll: Korna basarak geçmek trollük durumuna giriyorsa, sunucunun %70'lik kısmı troll o halde.

Savunmam bu kadar, diyecek başka hiçbir şey bulunmuyor. Arkadaş topladığı her ss'i şikayete eklemiş, sırf içini soğutsun diye. Hepsine savunmamı gerçekleştirdim. İyi forumlar :3

#3 - 01.01.2023 17:05
Kişiler tamamen Troll, karakterleri sivil.
Zaten bu Ss'ten herşey bariz belli.

#4 - 01.01.2023 17:08

O:-)

#5 - 01.01.2023 17:09

O:-)

Savunmayı yeterli bulduğunuzdan dolayı eski olayları günyüzüne getirmeyin. Bu kadar kinci olmayın be kanksss XDDDDD  O:-) O:-) O:-) O:-)

#6 - 01.01.2023 17:10
Karakterler sivil + troll. Mix konusunda eğer ki gözünde problem yok ise PM mesajlarını görüyorsun demek. Gantondanmış yazmışsın nereden bildin knk Vahiy mi geldi IC de. Bizi her gördüğünde bile "Sokağını sikeyim, tanrını sikeyim" demen zaten bir troll + retarted ve fear rp. Rica ediyorum arkadaşına DC'dan söyle anlamlarını araştırıp gelsin. Öyle yapsın savunmasın. + Meta konusunda maske takan sizlersiniz diyorsun, özel bir skinim yok, binco skini. Yetkilileri kandırma.

#7 - 01.01.2023 17:10
Fear RP: Sana fear yapacak bir durumumuz yok, o sokaktan çıktığını gördük ve bu koskoca Vice şehrinde tek maskeli herifler sizsiniz :D. Seni sokaktan ayrılırken de gördük ve peşine takıldık, daha sonra sana küfür ettik. Brawl başladı, yediremeyip silahını çıkartıp sıktın xd.

Retarted RP: O ss'te hiçbir şey anlamadım. Bulduğun her ss'i neredeyse eklemişsin şikayete ki jail yiyelim, içiniz soğusun :D. Bize zaten ateş ettiğin zaman hastaneye yakındık. Tedavi olduk ve çıktık. Aktif bir doktor olmadığından dolayı yaralı rolünü yapmadık.

Mix: Orada Callum karakteri başka birisiyle brawl atarken sizin birlik tarafından vuruluyor. Kim sana sıktı dediğimde Ganton'dan olduğunu söyledi. Mix olayı bulunmuyor.

Meta: O ss'ten de bir şey anlamış değilim, tekrardan ne bulduysan koymuşsun. Benim bir emotem bile geçmiyor orada xd. Callum yapar kendi savunmasını, o da anlamışsa eğer :DDDD.

Troll: Korna basarak geçmek trollük durumuna giriyorsa, sunucunun %70'lik kısmı troll o halde.

Savunmam bu kadar, diyecek başka hiçbir şey bulunmuyor. Arkadaş topladığı her ss'i şikayete eklemiş, sırf içini soğutsun diye. Hepsine savunmamı gerçekleştirdim. İyi forumlar :3
Kanıtın varsa yolluyabilirsin, yok öyle olmuş yok böyle olmuşla ilerlersek sizin nedenleriniz bitmez.  ::)

#8 - 01.01.2023 17:11
:DDDD

Fear RP: Orada sana neden fear yapacağımızı anlamadım, tek kişisin ve biz 2 kişiyiz. Sokaktan çıktığını gördük ve peşine takıldık. Onaylı birlik değilsiniz bir şey değilsiniz, ne diye fear yapayım ben sana?

Mix: Orada mixlik bir durum yok, başka biriyle brawl atarken sizin birlik tarafından vuruluyorum. Arkadaşım kim sıktı dediğinde cevabını veriyorum, mix kaankss :DDD

Meta: O ss anlamadım bile, ne metası kanka? Aklına gelen tüm kural ihlallerini sıralamışsın :DDDD.

Troll: Kornaya basmak troll mü? Arkadaşımın dediği gibi eğer troll olsaydı sunucu da her gün en az 30-40 kişi trollden jail yerdi.

Hadi kankam, brawlda silah çekmeye devam et :DDD:d:

#9 - 01.01.2023 17:13
:DDDD

Fear RP: Orada sana neden fear yapacağımızı anlamadım, tek kişisin ve biz 2 kişiyiz. Sokaktan çıktığını gördük ve peşine takıldık. Onaylı birlik değilsiniz bir şey değilsiniz, ne diye fear yapayım ben sana?

Mix: Orada mixlik bir durum yok, başka biriyle brawl atarken sizin birlik tarafından vuruluyorum. Arkadaşım kim sıktı dediğinde cevabını veriyorum, mix kaankss :DDD

Meta: O ss anlamadım bile, ne metası kanka? Aklına gelen tüm kural ihlallerini sıralamışsın :DDDD.

Troll: Kornaya basmak troll mü? Arkadaşımın dediği gibi eğer troll olsaydı sunucu da her gün en az 30-40 kişi trollden jail yerdi.

Hadi kankam, brawlda silah çekmeye devam et :DDD:d:
Dostum beynindeki sıkıntıdan dolayı ben sana anlatamıyorum herhalde, neden brawl'a giriyorsun, bir sebebi olmalı değil mi :D busted