Fear RP: Sana fear yapacak bir durumumuz yok, o sokaktan çıktığını gördük ve bu koskoca Vice şehrinde tek maskeli herifler sizsiniz

. Seni sokaktan ayrılırken de gördük ve peşine takıldık, daha sonra sana küfür ettik. Brawl başladı, yediremeyip silahını çıkartıp sıktın xd.
Retarted RP: O ss'te hiçbir şey anlamadım. Bulduğun her ss'i neredeyse eklemişsin şikayete ki jail yiyelim, içiniz soğusun

. Bize zaten ateş ettiğin zaman hastaneye yakındık. Tedavi olduk ve çıktık. Aktif bir doktor olmadığından dolayı yaralı rolünü yapmadık.
Mix: Orada Callum karakteri başka birisiyle brawl atarken sizin birlik tarafından vuruluyor. Kim sana sıktı dediğimde Ganton'dan olduğunu söyledi. Mix olayı bulunmuyor.
Meta: O ss'ten de bir şey anlamış değilim, tekrardan ne bulduysan koymuşsun. Benim bir emotem bile geçmiyor orada xd. Callum yapar kendi savunmasını, o da anlamışsa eğer :DDDD.
Troll: Korna basarak geçmek trollük durumuna giriyorsa, sunucunun %70'lik kısmı troll o halde.
Savunmam bu kadar, diyecek başka hiçbir şey bulunmuyor. Arkadaş topladığı her ss'i şikayete eklemiş, sırf içini soğutsun diye. Hepsine savunmamı gerçekleştirdim. İyi forumlar :3