Konu: Dean Switch- DM , NON-RP VE GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 01.01.2023 12:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Operacija Dean_Switch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:55 1.1.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

NON-RP

11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir. Meslek ile gelen sistem, araba vb. hiçbir araç amacı dışında kullanılamaz. Duraktan alınan taksi veya limandan alınan kamyon ile polisten kaçılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yaparken bu arkadaş inatla bana saldırıyor ve afk atarken beni gelip bayıltıyor.Araçtan indirip meslek yerine kadar gelip meslek alanının içinde ben afkyken bayıltıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Ağır bir ceza almasını talep ediyorum bu ne saçma bir olaydır cidden ooc kin yapmış resmen şuna bakın

« Son Düzenleme: 01.01.2023 13:03 lordraven »

#1 - 01.01.2023 17:35
@Operacija Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 01.01.2023 20:33
Savunma yapılacak, ilk kendisinin vurduğuna dair kanıt mevcut.

#3 - 01.01.2023 20:41
OOC kin ile ne alakası var, Seni tanımıyorum ilk senin başlattığın agresif rolün kanıtını atacağımda yapacağın savunmayı merak ediyorum

#4 - 01.01.2023 20:55
Kral vurmadım demiyorum zaten sürekli sürekli gelip aracınla vuruyosun geldin vurdun üst tarafa çıktım peşimden geldin ve tam vuracakken ben vurdum yeterli kanıtlarım burada mevcut zaten yalana dolana gerek yok :) tarafımdan hiç bir yanıt gelmeyecektir herşey bu ve diğer şikayette mevcuttur iyi forumlar.

#5 - 01.01.2023 21:00
Bu arada bir şikayetin varsa benim şikayetimde değil kendi şikayetini açabilirsin kral paşalar gibi savunmamı yaparım.Şİkayet sonuçlanabilir.

#6 - 01.01.2023 22:37
Kanıtları atacağım.

#7 - 02.01.2023 09:33
Diğer açtığı şikayet ile bu olay aynı, savunmama geçiyorum.
Diğer şikayete attığı ekran görüntüsündeki gibi araçlar çarpıyor, bunda bir sorun yok bir ihlalde yok role dökülebilir veya fast rp olarak geçilebilir.
Daha sonra küfür ediyor, karakterimin ailevi değerlerine küfür ettiği için oda doğal olarak küfür ederek karşılık veriyor.

Sonrasında meslek bölgesine gidince direkt olarak saldırıp emote bile vermeden karakterimi yere düşürüp kahkaha atıyor.  (Çarpışma rolünden bir dakika bile geçmiyor, kendi attığı ekran görüntülerinde mevcut)

Spoiler: GösterGizle

Burada gözüktüğü gibi saat 12:42'de bana saldırıp yere düşürmüş. Kendi atığı ss'te ben ona 12:51'de vurmuşum, bana on dakika önce saldırıp zaten ihlalleri işlemiş.

(Kendi attığı ss)
Spoiler: GösterGizle

Ortada emote yok, illegal rol izni yok. Yaptığı ihlaller yetmiyormuş gibi elimde kanıt olmadığını düşünerek yöneticiyi kandırma, beni haksız yere suçlama, karakterimin 3 level olduğunu, trollediğimi söylemesi toxic ve trollingden başka bir şey değildir, kişinin OOC yalan söylediği için ceza alamsını istiyorum. Bu tarz oyuncular heves bozuyor.

Savunmamı yaptım, beklediğiniz için teşekkürler. @breackner
« Son Düzenleme: 02.01.2023 09:38 Operacija »

#8 - 02.01.2023 11:06
Öncelikle diğer şikayete gelelim, o şikayette Non RP Driving için yeterli kanıt yok, o yüzden o şikayetten dolayı bir işlem yapılmayacak.

Bu şikayete geçecek olursak ilk olarak Valentin Chopin karakteri GBİ kapsamında ceza alacak, ilk olarak siz saldırmışsınız ve kişinin saldırdığını iddia ederek yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. Bunlar göz ardı edilmeyecek. @lordraven
Sonrasında ihlale ihlal ile karşılık verdiğiniz için sizde GBİ kapsamında ceza alacaksınız. @Operacija