Konu: NON-RP DRİVİNG - Dean Switch  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 01.01.2023 12:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Operacija Dean_Switch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde meslek yapmaya başlamıştım.Bu arkadaş aracıma vurmaya başladı yetmezmiş gibi geri dönüp tekrardan vurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Trollemeye gelmiş o çok belli oluyor, üç seviye kendisinin cezalandırılmasını istiyorum zaten bu arkadaşın hileden dolayı ban yemişliği var neden banını kaldırıp oynanmasına izin veriliyor, bu tarz insanlara ip banı atılması gerektiğini düşünüyorum yinede kararı siz değerli yetkililer verir saygılarımla...

#1 - 01.01.2023 17:18
@Operacija Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 01.01.2023 20:37
Yöneticilerin verdiği kararı senin sorgulamaman gerekiyor. Üç seviye olmamla rolün ne alakası var anlayamadım.
Yolda giderken çarpıştık, rol bu kadar trolling ile ne alakası var, meslek aracından indiğin anda spawn oluyorsun bir de inip vurdu diyorsun, kendisinin yeptığı ihlalin kanıtları mevcut eve geçince atacağım.

#3 - 01.01.2023 20:57
Afk iken nasıl inip spawn olabilirim? Yaptığın savunman bile inandırıcı değil benim işim gücüm yok sizlerle mi uğraşacağım oldu istediğini yap sonra suçu karşı tarafa at gereken ceza neyse uygulansın o saatte attığım raporlar ve pm logları kontrol edilsin eymi yaman bey mi yaman görünür tarafımdan hiç bir türlü yanıt gelmeyecektir sonuçlanabilir.

#4 - 01.01.2023 22:37
Eve geçince kanıtları atacağım.

#5 - 02.01.2023 09:32
Olay farklı konular değil, aynı rol içerisinde ve aynı zamanda olduğu için savunmamı tek bir konu altına yazmak istedim, diğer şikayete savunmamı kanıtlar halinde yaptım.

#6 - 02.01.2023 10:57
Bu şikayeti kapatıp diğer şikayet üzerinden sonuçlandıracağım.