Konu: Dustin Vesilyev - NON RP - REFUSE RP  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2023 00:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @paelona - Dustin Vesilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp Refuse-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla bir brawl rolüne girdik, kendisini kovaladım ve koşarken vuruşuyorduk. Arabaya bindi ve çilek yemeye başladı. Daha sonrasından arabadan indi ve bana saldırdı, arkadaşı düşürdüm. Arkadaş yere düştükten sonra bana tehditler savuruyor. :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.01.2023 02:26
Seninle brawla girmiyoruz sen gelip agresif rol sergiliyorsun ve katanayla zıplaya zıplaya koşarak kovalıyorsun olayda refuse rp de yok saçma saçma troll emoteler atıp kolumu vesaire kesiyorsun trollüyorsun oyunu. Non rp lik birşeyde yok ortada senin yaptığın bunny'in kanıtı olsaydı olayda sen yanacaktın ve o kadar nasıl hızlı koşuyorsun oda belli değil sende program olduğu kesin üstelik katana ile dövüşmeye çalışıyorsun ben seni kaç kere düşürüyorum o katana ile yumruk atarak damage bugg yapıyorsun.
https://cdn.discordapp.com/attachments/841015519716835348/1058888424284766301/image.png olayda burada başlıyor kaza yapıyoruz ve siz çıkıyorsunuz ortaya.
Burada refuse rp yaptığıma dair bir ss veya non rp yaptığıma dair ss kanıtı bulunmuyor şikayetin atılan kanıtlara yetersiz buluyorum.

Edit: OOC siciline baktım yediğin jailiin kural ihlaline hala devamda ediyorsun ben artık sana karşı seninle olacak diğer rollerimde video kayıtı açıcağım tekrar rol yapmak istersen gelirsin artık dikkat edersin rollerine.
« Son Düzenleme: 01.01.2023 02:32 paelona »

#2 - 01.01.2023 04:03
Seninle brawla girmiyoruz sen gelip agresif rol sergiliyorsun ve katanayla zıplaya zıplaya koşarak kovalıyorsun olayda refuse rp de yok saçma saçma troll emoteler atıp kolumu vesaire kesiyorsun trollüyorsun oyunu. Non rp lik birşeyde yok ortada senin yaptığın bunny'in kanıtı olsaydı olayda sen yanacaktın ve o kadar nasıl hızlı koşuyorsun oda belli değil sende program olduğu kesin üstelik katana ile dövüşmeye çalışıyorsun ben seni kaç kere düşürüyorum o katana ile yumruk atarak damage bugg yapıyorsun.
https://cdn.discordapp.com/attachments/841015519716835348/1058888424284766301/image.png olayda burada başlıyor kaza yapıyoruz ve siz çıkıyorsunuz ortaya.
Burada refuse rp yaptığıma dair bir ss veya non rp yaptığıma dair ss kanıtı bulunmuyor şikayetin atılan kanıtlara yetersiz buluyorum.

Edit: OOC siciline baktım yediğin jailiin kural ihlaline hala devamda ediyorsun ben artık sana karşı seninle olacak diğer rollerimde video kayıtı açıcağım tekrar rol yapmak istersen gelirsin artık dikkat edersin rollerine.

O kadar şey yazmışsın, bi savunma yapamamışsın. Non rp çilek yemen, refuse rp düştükten sonra bile sanki dayak yememiş gibi davranman  O:-)

#3 - 01.01.2023 15:21
cümleleri anlayamıyorsun bile sana daha fazla yazmıyorum adam akıllı ss buldugunda tekrar yazarsın diğer sözü forum adminine bırakıyorum. ortada refuse rp veya non rp lik durumda yok trolling yapan sensin katana ile omuz kesmek ne?

#4 - 01.01.2023 16:11
cümleleri anlayamıyorsun bile sana daha fazla yazmıyorum adam akıllı ss buldugunda tekrar yazarsın diğer sözü forum adminine bırakıyorum. ortada refuse rp veya non rp lik durumda yok trolling yapan sensin katana ile omuz kesmek ne?

Omzuna kesik attım, omzunu kesip kolunu alıp dolaşmadım. Ucube herif. Bir de cümleleri anlayamıyorsun diyor, gülünç  :-\

#5 - 01.01.2023 17:24
Merhabalar, Dustin karakteri araca binip çilek tükettiği için ceza alacak.

Ek olarak; @Jorleion üslubunuza dikkat etmediğiniz için uyarı alacaksınız.