Konu: Türkiye'de mülteci sorunu  (Okunma sayısı 525 defa)

#10 - 01.01.2023 14:56
Tek umudum bu adam, herhalde herkesin de öyledir

Akp'nin stepnesi çıkma ihtimali olan, her seçim dönemi parlayan popülist yüzlerden biri olarak görünen tipleri andıran biri olma ihtimali barındırmasına rağmen eğer dediklerinde gerçekten samimiyse şaşırtıcı bir biçimde İçişleri Bakanı olmasını istediğim adamdır.  :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 02.01.2023 21:36
ülkenin kucağındaki saatli bomba gibi, 2040'lı yıllarda özerklik isteme ve meclise girme güçleri olacak. hatta 20 yıl sonra arapçanın ülkede resmi dil olarak kabul edilmesine şaşırmam. şimdi yine bana karamsar düşünüyorsun diyeceksiniz ama ülkedeki tek sorun mülteci değil, ortadoğuda para kazanan herkes buraya geliyor. istanbul'un lüks bir semtinde, lüks bir sitede oturuyorum. karşı komşum iranlı, iranda zengin bir adam, parasının kaynağıda irandan geliyor. çaprazımdaki komşum da filistin'li ama suudi arabistan'da doğma büyümeler. onların da suudi arabistan'da işyerleri var.

civarımdaki sitelerde de çok fazla arap var. bunların hepsi zengin arap, evlerini görseniz sanki saray yavrusuna girdim dersiniz. evin içine öyle sistemler, mobilyalar, perdeler, süslemeler yapmışlar ki, evin içerisini yapmaya kalksan bir daire parası harcarsın. yok böyle bir gösteriş. paraları bizden daha değerli, çok kazanıyorlar ve şeriatla yönetilen ülkelerinde istedikleri gibi harcayamadıkları için türkiye'ye geliyorlar. burada ev alıyorlar, ikametgah(oturum kartı) alıyorlar, en lüks yerlere gidiyorlar.

kısacası; mülteciler, kaçaklar, zengin araplar ve araptapar islamcılar bu ülkenin kucağındaki saaatli bomba gibidir.
pwnt
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
Valkyrie,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 26.07.2023 04:43
profille konu cuk diye oturmuş
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 26.07.2023 21:56
İyi güzel biz bu konuları burada konuşuyoruz ancak, bu zamana kadar Muhalif kesim (Özdağ ve partisi hariç) bu konuda ne kadar ses çıkarttı? Özdağ bu sorunu gündeme getirene kadar hala herkes sessizliğini koruyordu.
Şuanda ülkemizin en büyük sorunu, bakın istisnasız söylüyorum EN BÜYÜK SORUNU. Sen savaş mağdurlarını evet ülkende tutabilirsin ancak belirli bir süre, SAVAŞ BİTENE KADAR, savaş bitmesine rağmen hala ülkende tutup üzerine onlara "vatandaşlık" verirsen bu artık din kardeşliği, humanistlikten çıkarak Asimilasyon projesine dönüşür. Türkiye zaten etnik bakımdan yeterince karışık bir ülke, 20 milyon kürt, 10 milyon laz, 5 milyon yörük vb. varken üzerine sen 10 milyon suriyeli alırsan, işleri çok karıştırırsın.(Burada kürte laza ayrımcılık yapmıyorum, hepsi türk ancak farklı etnik değerlere sahipler.) Bunlar da yetmez gibi, aldığın Suriyelileri hiç bir kontrolden geçirmez, sınırlarını açık tutarsan bu sefer ülkende terörün tekrar yapılanmasını, tekrar bombaların patlamasını sağlarsın.
Uzun lafın kısası, kendi vatanında başka bir milleti kendinden üstün tutarsan,  çok yaşamazsın.  Bu böyle devam ederse, ülkemizdeki sayıları 20-30 yıl sonra 40 50 milyonları bulur, bizden kat kat fazla doğurganlık seviyesindeler. Türklerin 2.asimile dönemi yakında başlar, önce müslümanlık sonrasında ise araplaşma.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 26.07.2023 22:09 Tal2Easy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 27.07.2023 23:56
2050 yılına kadar Türk milleti olarak yurtsuz kalacağız bu gidişle.
Görün bakın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 28.07.2023 02:41
profille konu cuk diye oturmuş
yahudi değil, suriyeli. kollarına bayrak yapıştırmak için elimden bir şey gelmesini isterdim bu konu siyasete değil iç savaşa gidebilecek kadar büyük
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 28.07.2023 02:43
bulunduğum yerde 2 kız çocuğuna taciz etmeye kalkmışlardı, mülteci demek isterdim fakat onlara adıyla seslenmek daha uygun. bu konuyu devlet memurlarına anlatmak yerine biz çözmek istedik ve sicil dosyamızın açılmasına ramak kalmıştı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 28.07.2023 23:38
2050 yılına kadar Türk milleti olarak yurtsuz kalacağız bu gidişle.
Görün bakın.
Türkler yurtsuz kalmaz ancak bir iç savaş çıkması çok olası geliyor bana. Bu gidişle Eyalet sistemine geçilmesi gerecek (Bunu desteklemiyorum ama öyle olması gerekecek) ve Türkiye'de buna karşı çıkacak 10 milyonlarca vatansever var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 28.07.2023 23:39
bulunduğum yerde 2 kız çocuğuna taciz etmeye kalkmışlardı, mülteci demek isterdim fakat onlara adıyla seslenmek daha uygun. bu konuyu devlet memurlarına anlatmak yerine biz çözmek istedik ve sicil dosyamızın açılmasına ramak kalmıştı.
Kanka bunu sana söylemesi gereken kişi tabii ki ben değilim ancak, bir Suriyeli (Mülteci ve ya kaçak) ile olası bir sürtüşmende, %100 haksız çıkarsın, başıma gelmiş bir olay, tecrübeyle sabit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 29.07.2023 15:52
7 milyon göçmen, 211 bin koruma altına alınmış mülteci, sayıları bilinmeyen ve sınırdan kaçak girenler.
Dolar ve Euro gibi mülteci sayısı da artmış, o zamanlar 7 milyonken şimdi 18e dayanmış.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok