Konu: 24.12.22 - Antonio Bendita - Retarted RP  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2022 00:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Bendita @Jully

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.22 - 23.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla seyir halindeyken telefonda bir görüşme yapmak için aracımı sağ tarafa yanaştırmıştım, tam telefon çağrısı için komut gireceğim esnada Antonio, Elegy ile bana arkadan çarptı ve kaza gerçekleştirdi. Daha sonra sergilediği rol tuhaf şekilde agresif ve sinir bozucuydu. Absürt buldum. Karakterinin yalnızca Elegy sürüp, yanlaması ve polisten kaçmak dışında hiçbir aktivitede bulunmaması da saçma. Geçmiş karakteri incelenebilir, 39 tane veya daha fazla sicili vardı. Birçoğu da polisten kaçtığı için, 1.26. Elbette bunu yargılamak bana düşmüyor fakat yalnızca bu tarz roller sergileyip sinir bozucu bir tavır sergilemesi de rolden soğutuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): cayması kâfi

#1 - 25.12.2022 09:14
Sana çarptıktan sonra düzgün bir biçimde kaza rolümü gerçekleştirdim,aracından bile inmiyorsun ve uzatmak için elinden geleni yapıyorsun.Acil bir yere yetişmem lazımdı ilk başta çok sakin bir şekilde konuşuyorum zaten fakat 15-20 saniye sonra cevap vermen ve uzatman haliyle sinir bozuyor.Senin benle yaptığın rolde soğumanın sebebi agresiflik değil,tamamen feminist düşünce yapından oluşuyor.

#2 - 25.12.2022 09:17
Ayrıca rol yapmayıp elegy sürdüğüme sen mi karar veriyorsun?Legal bir karakter illegal rol ortamlarında bulunamayacağı için zaten görmen imkansız.

#3 - 25.12.2022 12:22
Sana çarptıktan sonra düzgün bir biçimde kaza rolümü gerçekleştirdim,aracından bile inmiyorsun ve uzatmak için elinden geleni yapıyorsun.Acil bir yere yetişmem lazımdı ilk başta çok sakin bir şekilde konuşuyorum zaten fakat 15-20 saniye sonra cevap vermen ve uzatman haliyle sinir bozuyor.
İnip inmeyeceğin doğru ya da yanlış olduğunu düşünmen absürt, benlik bir durum. Her neyse, bunun açıklamasını yapmak bile tuhaf. Yaptığın role de hızlı şekilde karşılık veriyordum zaten, konuyu buraya çevirme. Saniyeler kontrol edilebilir.

Senin benle yaptığın rolde soğumanın sebebi agresiflik değil,tamamen feminist düşünce yapından oluşuyor.
saçmalamayı bırak, mantıklı bir argüman sun.

tarafımca başka ileti gelmeyecek, admin kararına sunulabilir

#4 - 25.12.2022 13:33
Hızlı şekilde karşılık vermek mi? Her tuşa dört saniyede basıyorsun büyük ihtimal,Savunmamın yeterli olduğunu düşünüyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 27.12.2022 18:42
Bu seferlik ceza verilmeyecek, uyarıyla kapatacağım fakat tekrarında ceza verilecek.