| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler Brand @vlone N/A Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2022 21.15 civarı. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3. Powergaming
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Killion karakteri ile Moodie ve yakın olduğu torbacılar (agb) birkaç sürtüşme yüzünden düşmanlar. Geçenlerde parti çıkışında topluca bana saldırdılar, arkadaşı tek yakalayınca saldırmak yerine onu eziklemek için rol yapmaya başladım.
Kişi Marina Bar'în önünde tekti, sanırım kendisini bırakması için araç arıyordu. Nasıl olsa binmez, "çekinir düşmanım adam tek yakalamış beni" diye düşünür sanıp dalgasına "gel bırakayım" ayağına yattım, oda olur diyince aldım aracıma uzak diyarlara doğru yola çıktık, yol boyunca yine ezikleme, aşağılama rollerine devam ettim. En son arkadaşın herhangi bir fear rp sergilemeyeceğini anlayınca onu araçtan indirip dövmek istedim. Arkadaş milli koşucu edasıyla canı pahasına koşmaya başladı, olabilir diyip arkasından arabayla gittim. Baktım kaçmaya devam ediyor, telefonla da bir güzel çekeyim diyerekten aynı rollere devam ettim. Arkadaş baktı benden kurtuluş yok, uçurumdan aşağı büyük bir denize akan suya cumburlop atladı, hiçbir şey yokmuş gibi yüzmeye de devam etti. O kadar yüksekten, akan bir suya atlayıp nasıl hayatta kalabiliyor çok merak ediyorum, bekliyorum savunmasını.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa):

"En son arkadaşın herhangi bir fear rp sergilemeyeceğini anlayınca onu araçtan indirip dövmek istedim." kanka sana niye fear rp yapayım, legal tarafta olan bir karaktersin ve illegal karaktere böyle roller sergiliyorsun. Asıl senin fear rp yapman gerekiyor.
https://www.hizliresim.com/lahs796 Bu SS'te legal olduğunu kabul edip illegal yaptığını da kabul ettin. Benim fear rp yapmak yerine senin fear rp yapman gerekiyor değil mi?
"Arkadaş milli koşucu edasıyla canı pahasına koşmaya başladı, olabilir diyip arkasından arabayla gittim." Gayet normal bir şekilde koşuyoruz ikimizde, zıplamak falanda yok. Normal insanlar gibi koşuyoruz. Beş on dakika falanda değil.
"uçurumdan aşağı büyük bir denize akan suya cumburlop atladı, hiçbir şey yokmuş gibi yüzmeye de devam etti." Birincisi orası bir uçurum değil. Sandığın kadar da yüksek değil. Her insan o yükseklikten atlayabildiği gibi ben de atladım. Bunun örneklerini Youtube videolarından verebilirim.
Bu tarz binlerce video atabilirim. Orası yüksek bile değil. Akan su olması da bir şeyi değiştirmiyor su sudur. Ne anlatmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama karşındaki insana nereden şikayet açabilirim düşüncesiyle açmışsın bence.
"O kadar yüksekten, akan bir suya atlayıp nasıl hayatta kalabiliyor çok merak ediyorum," Açıkladığım gibi gayet de kalınıyor.
Savunmam bu kadar, kişinin kinli olduğunu düşünüyorum. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.