Konu: Jackie Galoffini - /q  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 24.12.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3 kez /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arkadaşa ESP şüphesi ile bir video editledim. Kendisine bu şikayeti de /q üstünden açıyorum.
Videoda her şey açık, tam olarak 1 değil, 2 değil, 3 defa /q atıyor.
3. sefer attığında da o esnada Hastane bölgesinden PD'ler çıkıyor. Yani kullandığı AK-47 ile bölgede araba üstünde olsaydı, yüksek ihtimalle farkedilip silahına el konulacaktı. Arkadaşımız ışık hızında /q attığı için sadece bizim değil polislerin de rolü engellendi. PD'ler kim bilmiyorum, sadece oradan geçtikleri gibi /q attı. Silahının da silinmesi gerek.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video:

Spoiler: GösterGizle

•Saniye 00:03 > Jackie 1. /q.

•Saniye 00:07/01:20 > Jackie 2. /q. (Gözüktüğüne dair görsel ekledim.)

•Saniye 01:28/02:02 > Jackie 3. /q. (PD bölgenin hemen yanında bulunan üst yolda. Aşağısı ayna gibi gözüken bölgeden geçiyor, yine /q atıyor. Burada q atmasaydı muhtemelen silahına el konulacaktı.)

Ek açıklamalar(varsa): @Kasimer adına açıldı.
 Tek rolde tam 15 dakikamız bu arkadaşın /q larını takip etmekle geçti. PD'nin oradan geçmesini de değerlendirerek silahına el konmasını rica ediyoruz.

#1 - 24.12.2022 20:47
Şuan dışarıdayım eve geçince savunma gelecek.

#2 - 24.12.2022 22:43
Silahını aktarıyor olabilir, kontrol edilsin.

#3 - 25.12.2022 00:09
Aynı şikayeti 2 yere de açtığınız için tek bir savunma yaptım.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140550.0

#4 - 26.12.2022 23:26
@KSZ artık uyarı geçmeyelim, bu şikayet q için geçerli. Karıştırılmasın, bu arkadaş yüzünden o gün 15 dakika boyunca biz uğraştık. Videomda her şey net zaten.

#5 - 27.12.2022 04:36
@KSZ artık uyarı geçmeyelim, bu şikayet q için geçerli. Karıştırılmasın, bu arkadaş yüzünden o gün 15 dakika boyunca biz uğraştık. Videomda her şey net zaten.

Dostum birliğin kapatıldı diye bu kadar kin yapmana gerek yok, dediğim gibi savunmamı diğer şikayete yaptım linki yukarıda. Aynı şikayeti 2 yere açmışsınız ama içeriği aynı.

#6 - 27.12.2022 11:20

Dostum birliğin kapatıldı diye bu kadar kin yapmana gerek yok, dediğim gibi savunmamı diğer şikayete yaptım linki yukarıda. Aynı şikayeti 2 yere açmışsınız ama içeriği aynı.
Ne anlatıyorsun, birlik benim bile değil. Sana kin falan yaptığım yok, oyundan soğutan hareketler sergiliyorsun. Şikayet açınca kin yapıyorsunuz diye yazılar yazıyorsun. Sen kimsin sana kin yapacağım? Nerede karşılaştık daha önce, sadece 1 defa karakterimle birliğinizle savaştım.
Oradaki şikayet esp adına değerlendirilecek. Burada bulunan şikayet /q için geçerli.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 27.12.2022 19:06
Karakter ceza alacak.