Konu: Jackie Galloffini - ESP şüphesi  (Okunma sayısı 446 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2022 20:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmo
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Jackie karakteri vuruluyor, vurulduktan sonra 5 dakikada bir oyuna giriş yapıyor. Biz kendisine ne zaman yaklaşsak /q çakıyor. Videoda her şeyi detaylıca anlattım, videodaki kanıtları görsellerle de destekleyerek ekleyeceğim. Kendisine ilk yaklaştığımda direk /q atıyor. İkinci defa tekrar oyuna giriş yapıyor, tam o sırada şansımıza hastane bölgesinde PD oyuncuları arabayla geçiyor, PD ve biz kendisini farketmeyelim diye 5 saniye içinde ışık hızında /q atıyor. Bilmiyorum, bu kadar denk gelmesi bana garip geldi.
Geçenlerde de aynı esp slienti ile 2 arkadaşını yakaladık, ESP kullandığı belli oluyor. Yoksa bu kadar bariz /q 'lar normal değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
>VİDEO:

Videoda her şeyi altta da açıklıyorum, saat saat şeklinde. Şahıs biz her yaklaştığımızda /q atıyor. Chatte İD yazdığımda çıkıyor, tam yaklaşıyoruz anında /q.
2. olayda da yine yaklaşıyoruz, bu kez bölgenin yakınında PD de mevcut. Kendisi yine 5 saniye geçmeden /q atıyor.

>Videoda olan kesitlerin net kanıtları:
•Saniye 00:01 > Jackie karakteri elinde AK-47 ile düşüyor.

•Saniye 00:03 > Jackie karakteri biz etrafa bakınırken /q atıyor.

•Saniye 00:07/01:20 > Jackie karakteri oyuna giriş yapıyor. O girdiği için düştüğü bölgeye hızlıca koşuyorum. Daha köprüyü dahi geçmeden yine /q.

•Saniye 01:28/02:02 > Jackie karakteri yine oyuna giriyor. Yine bölgeye hızlıca gidiyoruz. Bölgeye giderken de tam o esnada Hastaneden PD arabası çıkıyor. 5 saniye dahi geçmeden, Jackie tekrar /q atıyor.

Ek açıklamalar(varsa):Şikayeti muteli olduğu için @Kasimer adına açtım.

#1 - 24.12.2022 20:45
Şuan dışarıdayım, eve geçince savunma gelecek.

#2 - 25.12.2022 00:05
Sıra sıra gideceğim, ortada herhangi bir esp veya quit durumu yok;

Bilgisayarımın alanı dolduğu için samp kendini defalarca kapattı. Hatta sürekli videolu gezmeme rağmen bilgisayar alanım dolduğu için video da çekemedim. Olayın başında videom açıktı, son video yüzünden bilgisayarımdaki alan doldu. Hem video hem de samp kapandı. Bunu o an farkedemedim ve oyuna defalarca giriş yaptım, defalarca da çöktü. Video açıp tekrar oyuna girecektim video başlamayınca alan doldu uyarısı verdi ve o an farkettim. Sonrasında videoları silip biraz yer boşalttım ve giriş sağladım. Girdiğimde birlik üyelerimden birileri beni kurtardı, siz yoktunuz.

Bilgisayarımda alan kalmadıktan sonra video silerek biraz yer açıyorum.

17:01, oyundayım. Eğer esp kullanıyor olsaydım bu sste Royce karakterinin esp ile gözükmesi gerekirdi. Kendi videosundan izleyerek anlayabilirsiniz. Sonrasında tekrar çöküyor.

Burada yer açıp giriş sağlıyorum ve kalkıyorum, sonrasında birlik üyelerim beni alıyor.

Videonun 36. saniyesi, eğer esp olsam ve q atıyor olsam o kadar yaklaşmasını beklemezdim. 1.52'de ise aynı şekilde esp kullanıyor veya quit atıyor olsam o polisin o kadar yaklaşmasını, veya senin o kadar yaklaşmanı beklemezdim. Anlaşılacağı üzere crash sıkıntıları yaşıyorum.

Şuraya sizin kullandığınız bir esp örneği bırakıyorum, R20'yi elinizle koymuş gibi buluyorsunuz.

Eğer esp kullanıyor olsaydım veya quit atıyor olsaydım sizin kalabalığı uzaktan görüp daha role girmeden quit atmam gerekirdi değil mi? Sonuçta tek başımayım. Ama kullanmıyorum. Quit de atmıyorum. Videoda birsürü kırpma oynama var zaten izlediğinizde anlayabilirsiniz. Sean Parello isimli yetkilinin pminden de görebilirsiniz herhangi bir bug, quit durumu yok. Olsa o an müdahale ederdi. Eğer oyun crash yemese ve quit atsam zaten chat logunuza düşerdi. Daha önce de hile şikayeti açtınız bir sonuç çıkmadı. Ben rolüme bakan birisiyim sizin gibi bir ton ihlal-hile ile dm atıp video çekmiyorum. Böyle şeyler için de hile açıp bir ton ceza ile rol zevkimi bozmam. Kendi videonuzda /id kullanarak defalarca meta yapıyorsunuz. Çöküşten 5 dakika sonra sorunları çözüp oyuna girebildiğimde ise başımda bekliyor olsaydınız role devam ederdik. Pd falan da görmedim. Pd ile role de girmedim.  Sadece şüphe üzerine toxiclik yaparak silahımın silinmesini isteme hakkınız da yok.

Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 25.12.2022 00:14 aliemmo »

#3 - 25.12.2022 00:36
Sıkarken sorun yok, düşünce diskimde yer yok crash yiyiyorum falan. Nedense hep bu durumlar da düşünce yaşanıyor, çatışmada hiç bir şey yok. 500 mblık oyunda nasıl bir crash yemektir bu? Kendi ekran görüntünle kendini ifşa ediyorsun.
ESP dediğin şey açıp kapanan bir şey, espyi kapatıp ss alman bir şeyi değiştirmiyor. Rolde /q atan sensin, bir de mixden söz ediyorsun. Biz seni kaçırmak istiyoruz. Oyuna geri giriyorsun ve rolü sürdürmeyi teklif etmeden kaçma peşindesin. Yakalanınca siz böylesiniz siz şöylesiniz, her şey ortada.
Yok ESP olsaydı yaklaşmadan q atardım falan diyorsun, zaten direk /q atıyorsun ki. Yaklaşamıyorum, görüntü bile çok küçük bir görüntü. SS alıp oyundan /q atıyorsun. Aklınca ben /q atmadım diye savunma yapabilmek adına.
•Saat 17:06>(Ekran görüntüsü ile aynı saat, arkasından /q atıyor. PD geçiyor, silahına el konsun.)

•Saat 17:07>Biz köşeyi dönüyoruz, hoop /q

#4 - 25.12.2022 00:49
Sıkarken sorun yok, düşünce diskimde yer yok crash yiyiyorum falan. Nedense hep bu durumlar da düşünce yaşanıyor, çatışmada hiç bir şey yok. 500 mblık oyunda nasıl bir crash yemektir bu? Kendi ekran görüntünle kendini ifşa ediyorsun.
ESP dediğin şey açıp kapanan bir şey, espyi kapatıp ss alman bir şeyi değiştirmiyor. Rolde /q atan sensin, bir de mixden söz ediyorsun. Biz seni kaçırmak istiyoruz. Oyuna geri giriyorsun ve rolü sürdürmeyi teklif etmeden kaçma peşindesin. Yakalanınca siz böylesiniz siz şöylesiniz, her şey ortada.
Yok ESP olsaydı yaklaşmadan q atardım falan diyorsun, zaten direk /q atıyorsun ki. Yaklaşamıyorum, görüntü bile çok küçük bir görüntü. SS alıp oyundan /q atıyorsun. Aklınca ben /q atmadım diye savunma yapabilmek adına.
•Saat 17:06>(Ekran görüntüsü ile aynı saat, arkasından /q atıyor. PD geçiyor, silahına el konsun.)

•Saat 17:07>Biz köşeyi dönüyoruz, hoop /q

Bak mesela espnin açılıp kapanabilen bir şey olduğunu bilmiyordum. Bildiğine göre kullanıyor olmalısın? Chatinizde herhangi bir "Kendi isteğiye çıkış yaptı" yazısı yok. Başımda beklemiyorsunuz. Videodan gördüm, pd yakınımdan bile geçmiyor.
"Sıkarken sorun yok, düşünce diskimde yer yok crash yiyiyorum falan. Nedense hep bu durumlar da düşünce yaşanıyor, çatışmada hiç bir şey yok." Diyorsun, dediğim gibi çatışma çıkacağını anlayıp video başlatıyorum. Bunun sebebi de çoğunuzun hile olması. Hileden ban yiyen 4-5 üyeniz var zaten bunu herkes biliyor. Video başlıyor, alanım doluyor ve crash yiyorum anladın?
Yok pdyi gördü q attı falan. Pd'nin rolle alakası bile yok. Toxiclik yapmayı bırakın da gerçek kanıtlarla şikayet açın.

#5 - 25.12.2022 00:57
Alıntı
Bak mesela espnin açılıp kapanabilen bir şey olduğunu bilmiyordum. Bildiğine göre kullanıyor olmalısın? Chatinizde herhangi bir "Kendi isteğiye çıkış yaptı" yazısı yok. Başımda beklemiyorsunuz. Videodan gördüm, pd yakınımdan bile geçmiyor.
@Kasimer HP sunucularında adminlik yapmış bir adam, hilenin ne olduğunu çok iyi biliyor. ESP dediğin şeyi sen ve birlik üyelerin çok iyi biliyorsunuz, malum onun slientini kullanıyorsunuz. Yıl olmuş 2022 köylü kurnazlığı peşindesiniz. Yok ben hile nedir bilmem falan. Aynen...
Alıntı
Yok pdyi gördü q attı falan. Pd'nin rolle alakası bile yok. Toxiclik yapmayı bırakın da gerçek kanıtlarla şikayet açın.
Bizim geçerli kanıtlarımız zaten var, kendin de tam o saniyede oyuna girip aynı saniyede çıktığını bize kanıtladın, teşekkürler.
Tam PD geçerken /q atıyorsun. /id ile aratıyoruz ki yine yok olmuşsun. PD'nin geldiğini gördün demekki /q atıyorsun.

#6 - 25.12.2022 01:00
Alıntı
@Kasimer HP sunucularında adminlik yapmış bir adam, hilenin ne olduğunu çok iyi biliyor. ESP dediğin şeyi sen ve birlik üyelerin çok iyi biliyorsunuz, malum onun slientini kullanıyorsunuz. Yıl olmuş 2022 köylü kurnazlığı peşindesiniz. Yok ben hile nedir bilmem falan. Aynen...
Alıntı
Bizim geçerli kanıtlarımız zaten var, kendin de tam o saniyede oyuna girip aynı saniyede çıktığını bize kanıtladın, teşekkürler.
Tam PD geçerken /q atıyorsun. /id ile aratıyoruz ki yine yok olmuşsun. PD'nin geldiğini gördün demekki /q atıyorsun.

Sade şüpheler üzerine /id den aratarak birini karalayamazsın. Elinde somut, net bir kanıt varsa bekliyorum. Win hırsın yüzünden olmayan şeyleri oldu gibi göstermeye çalışıyorsun. + Manifesto bugün oyun içinde kendi duyuru atmıştı, anti hile kapsamında çalışmalar yapıldığı için oyunda çökmeler olduğunun farkındayız diye.
« Son Düzenleme: 25.12.2022 01:01 aliemmo »

#7 - 25.12.2022 01:01
Alıntı
Sade şüpheler üzerine /id den aratarak birini karalayamazsın. Elinde somut, net bir kanıt varsa bekliyorum. Win hırsın yüzünden olmayan şeyleri oldu gibi göstermeye çalışıyorsun.
Biz zaten gerekli kanıtlarımızı sunduk, savunma yapmak varken karşı tarafa laf atmayı tercih eden sensin. Yap ve geç, yetkili kişi bakabilir de olsun bitsin. Olayı uzatmaya gerek yok. Başka bir şey yoksa ileti atmayalım ve admin şikayeti değerlendirsin.

#8 - 25.12.2022 01:09
Alıntı
Sade şüpheler üzerine /id den aratarak birini karalayamazsın. Elinde somut, net bir kanıt varsa bekliyorum. Win hırsın yüzünden olmayan şeyleri oldu gibi göstermeye çalışıyorsun.
Biz zaten gerekli kanıtlarımızı sunduk, savunma yapmak varken karşı tarafa laf atmayı tercih eden sensin. Yap ve geç, yetkili kişi bakabilir de olsun bitsin. Olayı uzatmaya gerek yok. Başka bir şey yoksa ileti atmayalım ve admin şikayeti değerlendirsin.

Sonuç olarak 5 dakika içinde oyuna giriş sağladım, başımda beklemediğiniz için beni kaçıramadınız. Bekleseydiniz o 5 dakika içinde beni kaçırıp rolünüzü yapabilirdiniz. Sonuçlanabilir.

#9 - 25.12.2022 01:20
Ben anlatmaktan yoruldum, sen anlamamakta ısrar ediyorsun.
Beş dakika içinde oyuna girmiyorsun, oyuna 3 defa girip 3 sefer de /q atıyorsun. Videoda her şey net olarak var.
Videoda dakika (01:29) ve sonrası her şeyin özeti, yeter artık boş ileti ile sayfayı doldurduğun. Savunma yapmıyorsun sadece konuşuyorsun.