Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmo Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Jackie karakteri vuruluyor, vurulduktan sonra 5 dakikada bir oyuna giriş yapıyor. Biz kendisine ne zaman yaklaşsak /q çakıyor. Videoda her şeyi detaylıca anlattım, videodaki kanıtları görsellerle de destekleyerek ekleyeceğim. Kendisine ilk yaklaştığımda direk /q atıyor. İkinci defa tekrar oyuna giriş yapıyor, tam o sırada şansımıza hastane bölgesinde PD oyuncuları arabayla geçiyor, PD ve biz kendisini farketmeyelim diye 5 saniye içinde ışık hızında /q atıyor. Bilmiyorum, bu kadar denk gelmesi bana garip geldi.
Geçenlerde de aynı esp slienti ile 2 arkadaşını yakaladık, ESP kullandığı belli oluyor. Yoksa bu kadar bariz /q 'lar normal değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:>VİDEO:
Videoda her şeyi altta da açıklıyorum, saat saat şeklinde. Şahıs biz her yaklaştığımızda /q atıyor. Chatte İD yazdığımda çıkıyor, tam yaklaşıyoruz anında /q.
2. olayda da yine yaklaşıyoruz, bu kez bölgenin yakınında PD de mevcut. Kendisi yine 5 saniye geçmeden /q atıyor.
>Videoda olan kesitlerin net kanıtları:
•Saniye 00:01 > Jackie karakteri elinde AK-47 ile düşüyor.
•Saniye 00:03 > Jackie karakteri biz etrafa bakınırken /q atıyor.
•Saniye 00:07/01:20 > Jackie karakteri oyuna giriş yapıyor. O girdiği için düştüğü bölgeye hızlıca koşuyorum. Daha köprüyü dahi geçmeden yine /q.
•Saniye 01:28/02:02 > Jackie karakteri yine oyuna giriyor. Yine bölgeye hızlıca gidiyoruz. Bölgeye giderken de tam o esnada Hastaneden PD arabası çıkıyor. 5 saniye dahi geçmeden, Jackie tekrar /q atıyor.
Ek açıklamalar(varsa):Şikayeti muteli olduğu için
@Kasimer adına açtım.