Konu: Arturo Caprari - YKİ, BMX bunny  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2022 12:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @WulqueN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali, BMX bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Bertuzziye hood baskını gerçekleşiyor, Arturo Caprari karakteri tam olarak 8 Kalaşnikof mermisi ile yaralı konumuna düşürülüyor. Arturo karakteri ağır yara alıp hiç bir şekilde kendini bir tedavi rolüne sokmadan skin değiştirip hood içerisinde bisikletiyle takılmaya devam ediyor. Normal şartlarda kendisi yaralı konumunda olduğu için karakterini önce tedavi edip sonra çatışma çıkabilecek alanlardan uzak tutması gerekiyor. Kendisi nedense hiç bir şey olmamış gibi rolünü sürdürüyor.
Bisikleti sürerken de arabaların üzerinden atlaya atlaya sürüyor, yani bmx bunny ihlali de var. Uzun namlulu mermi yiyip, tedavi olmayı geçtim aradan sadece 10 dakika geçiyor. Bu arkadaş bisikletle oradan oraya zıplaya zıplaya takılıyor...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•(Saat>23:21)
AK-47 ile düşürüldüğünün kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

•(Saat>23:33)
Hiç bir şey olmamış gibi skin değiştirip hoodda bisikletiyle arabaların üzerinden atlayarak sürüşler sergiliyor.(BMX bunny video başında da mevcut, foto ekledim.)
Spoiler: GösterGizle

•Video: https://streamable.com/yktwil

•Bunny görsel:

Ek açıklamalar(varsa): AK-47 mermisi yiyen bir karakterin bunları yapması etik değil. Sürekli rolü unutuyoruz, cezalandırılsın lütfen.

#1 - 24.12.2022 15:18
Bunny yapmadım, bisikletlede bir yere gitmedim. Sadece mekanın önünde bisiklete bindim dostum. Sadece bisiklete f bastım bunny diyorsun o ne alaka. Kin gözünü bürümüş sadece bisiklete binmem sence şikayet sebebi mi?

#2 - 24.12.2022 16:30
Sürekli rp dost, 10 dakika önce AK-47 ile vurulmuşsun. Yaralı rolü yapacağına zıp zıp bisiklet sürüyorsun.

#3 - 24.12.2022 17:28
zıp zıp diyorsun.. Dostum sadece bisiklete bindim. Bisikleti sürmedim bile, veya bisikletle bir yere gitmedim bile sadece mekanın önüne park konumuna getirip gizledim çünkü arkadaş sanchezimi istedi bende bisikleti gizleyip sanchezi çıkartmak için bindim bisiklete. Savunmam bu kadar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 25.12.2022 18:55
Bu seferlik uyarıyla geçiştirebiliriz. Tekrarında ceza verilecek.