Konu: (23.12.2022) Chia Quaroulli - Ramirez Quaroulli - Bug Abuse  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2022 02:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chia - @Hasquik  Ramirez - @LosTRa213

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsü - Video Kayıtları

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2022 - 01.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Palomino üzerinde peş peşe 2 hırsızlık ihbarı alıyorum ve LIMA ekibi olarak oraya yöneliyorum. (?) Ne tesadüf ki soyulan evin kapısı kilitli olarak görünüyor.

Daha sonra içeriye ihtar veriyorum, bir süre kapı önünde bekliyorum ve yine ne kadar tesadüf ki evin sahibi olaylardan habersiz, burada ne oluyor? diye konuya giriyor.

Hırsızlık vb. hiç bir şeyden bahsetmiyorum ve ağzımı asla açmıyorum, bir süre onu ve yanında gelen Ramirez karakterini gözlemliyorum, hırsızlık olduğuna dair bir bilgi vermiyorum, Ramirez karakteri de geldiğinde "Chia burada ne oldu?" diye bir cüme kullanıyor, yine hırsızlığı söylemiyorum.

Nasıl bir ileri görüşlük ise 1 dakika geçmeden, her ikiside evin soyulduğunu söylüyor, onlara böyle bir bilgi vermedim, çünkü evi arkadaşlarına soyduruyor ve polise bildiri gidince kapıyı kilitliyorlar.

Baştan sona her şeyi video kayıtlı ve ekran görüntülü eke sunuyorum, insanların meslek yapıp saatlerce uğraştığı şeyleri ufak - sunucunun açığı ile para kasıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Hırsızlık ihbarının 2 kere geldiğine dair kanıt : 
Spoiler: GösterGizle

Evin soyulduğundan habersiz davranıyorlar, polis gelmiş ayağına yatılıyor kanıt :

Evin soyulduğuna dair bir bilgi vermedim, 1 dakika geçmeden ikisi birde ev soyulmuş ayağına yatıyor (?) :

En kritik kanıt, evi başkalarına soydurduğunu kabul ediyor ve bunu maskeli olarak yaptıklarını itiraf ediyor :

Ek açıklamalar(varsa): İnsanların saatlerce uğraşıp para kastığı ortamda bu tarz ucuz buglar ile para kasmaya çalışıyorlar, dünde aynısını yaşadım ancak hiç dikkat etmedim, dünde aynı evdi. Video kaydını bulup ekleyeceğim, belki de 1 haftadır yapılıyor, detaylı incelemelerin yapılmasını ve paraların silinmesini, en ağır cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 23.12.2022 02:43
İkimizin adına da ben savunma yapacağım. Öncelikle evi geliştirdikten sonra eviniz soyulurken bildirim gelme olayını bilmiyorsunuz sanırsam. Chia karakterinin evinin durumu Çok iyi olduğu için ev soyulduğunda kişiye bildirim gidiyor ve kişi evinin soyulduğunu sizden öğrenmek zorunda değil. Gelelim benimle ilgili kısıma, hemen arka tarafında kendi evim olduğu için arkadaşımla birlikte ortamı gözlemlemek için tekrar geliyoruz. Şu şekilde bir kanıt sunayım, devamına ait kanıtım yok ancak sanırsam bu tarz durumlarda log incelemesi yapılıyor, emin değilim. Loglarımda incelenme yapılırsa zaten maymuncuk ile benim o kilidi kırdığım gözüküyor. Ben yinede ilk maymuncuk atmak için geldiğime dair kanıt koyayım.

Yukarıdaki sste maymuncuk atmayı deniyorum ancak maymuncuğum olmadığı için üretmeye gidiyoruz. Gelelim arkadaşın ithamlarına. Bir evden hırsızlık seviyemden dolayı 3 çuval çıkarabiliyorum polis gelene kadar. 3 çuvaldan 2 tanesi 450 1 tanesi 250 dolar verdi. Yani kısa bir hesapla 1150 dolar para ediyor. Hırsızlık seviyemden dolayı 12 saatte bir soygun yapabiliyorum. Bir günde 2 soygun eder. 2300 dolar para eder. Ben bu maymuncuğa 300 dolar para veriyorum zaten tanesine, 2 soygun için 600 dolar masraf eder. 1700 dolar para kalır cebime, ben zaten birlik mesleğimi yaptığımda 10 dakikada 1200 dolar para alıyorum, sence bug yapmaya değecek bir miktar mı? Döneyim tekrar şikayet konusuna, bahsettiğin şeyin bug abuse olabilmesi için Chia karakterinin biz geldiğimizde kilidi açması lazım ki maymuncuğa para vermemiş olalım. Tekrar yukarda belirttiğim şeyi söyleyeyim, loglarımda ve ssimde maymuncuk attığımı anlayabilirsin. Kısacası herhangi bir bug abuse durumu yok, ic olarak da kardeşimin evi olduğunu bilmiyorum. Üstünde yazıyor Chia'nın eviymiş demiyorum, palominoda bulduğum herhangi bir evi soyuyorum. Bu kadar basit. Ayrıca bu çirkin ithamlar gerçekten yakışmamış, kesin bir yargı ile bug yapıyorlar insanların emeğini hiç ediyorlar falan kırıldım doğrusu. Gerisi yetkili kararına kalmış, iyi forumlar iyi roller dilerim.

Ek olarak unutmuşum yazmayı şimdi değiştir atıp yazıyorum. Kişi evinin soyulduğu bildirimini alıyor ve evine geliyor sonra suçlular kaçınca tekrar gelip evini kilitliyor, evin kilitlenmiş olmasını neden bu kadar garipsediniz?
« Son Düzenleme: 23.12.2022 02:48 LosTRa213 »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 23.12.2022 11:15
Savunma yeterli.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 23.12.2022 23:18
Tekrar incelendi.

Sunucuda sürekli olarak yapılan bir şey ve her halde abuse edilecek bir durum.

Bug abuse sebebiyle ilgili karakterlere ceza verilecek.

@Hasquik @LosTRa213 @Sylass