Konu: Barid Kupirani (GOD)  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2022 00:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Barid Kupirani @egobackinbusiness
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @van der godefroy @'Thief
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/12/2022, 22:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barid_Kupirani karakterine yaklaşık, ben dört, arkadaşım iki hit atmasına rağmen düşmedi. Lag.cs veya god üzerine bu şikayeti oluşturdum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet ile ilgili kişi tek bir iletide savunmasını yaparsa müteşekkir kalırım.
« Son Düzenleme: 22.12.2022 00:16 satıroğlu the single pistol »

#1 - 22.12.2022 11:34
Savunma gelicek.
« Son Düzenleme: 22.12.2022 13:38 egobackinbusiness »

#2 - 22.12.2022 12:33
 :D insan inkar eder bu bir an önce yasaklayın diyor. buda iyiymiş

#3 - 22.12.2022 13:39
Selamlar öncelikle, uzun bir savunma olmayacak.

Satır'ın son kısımdaki bana sıktığı yerde aslında oyunum çöküyor, bunu zaten can barımın gelmemesinden anlayabiliriz.

O ana dair örnek şikayetler:
1. Örnek konu:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=134973.msg855601#msg855601

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136570.0
2. örnek konu

Gelelim orda ölmememe aslında olay basit, uyuşturuc çekiyorum ve canım 150 kalıyor.
4 Deagle hiti yiyorum, hesapladığımızda 3 canım kalması gerekiyor. Ama zaten satırın videosunda da gözüküyor. Motor tarafından cr yiyorum ama anime girmiyorum nedeni ise orada c bastığım ana denk geliyor. ve canım gidiyor. Oyun çökmeden önce aldığım bir ss i bırakıyorum. Canıma bakarsanız görürsünüz. İyi forumlar.

SS:
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 22.12.2022 14:08 egobackinbusiness »

#4 - 22.12.2022 14:41
@egobackinbusiness  zaten kabul etmişti, bu arkadaşın mal varlık aktarımı banlanmadan önce kontrol edilsin.

#5 - 22.12.2022 14:47
@egobackinbusiness  zaten kabul etmişti, bu arkadaşın mal varlık aktarımı banlanmadan önce kontrol edilsin.
ne diyon lan mta oglan sabah uykulu yazdim savunma varmis attim savunmayi

#6 - 22.12.2022 14:48
hesapta ozel skinler disinda da bi sey yok ayrica neyi aktaricam git rolunu yap bi daha yazdığını görmiyim

#7 - 22.12.2022 16:12
Canın gitmesi normal, god olmasan bile üçüncü parti bir yazılım (lag.cs) kullandığını düşünüyorum. On hit yediysen, üçü sana hasar veriyor.

Ek olaraktan:

tek bir iletide savunma yapman benim ve yetkililer için kafi olabilirdi, her seferinde böyle atışmak yerine birer iletide derdinizi anlatabilirsiniz.

kabul etmişsin zaten sevgili dostum, birilerini soğutmak veyahut sizin dediğiniz gibi "kin" ile açılan bir şikayet değil, dört benim tarafımdan iki de arkadaşım sıktı ona rağmen bir canda gerileme görmedim.

onun ekstrasında zaten bağlantını koparıyorsun, sadece oyun oynuyoruz.

#8 - 22.12.2022 16:20
Canın gitmesi normal, god olmasan bile üçüncü parti bir yazılım (lag.cs) kullandığını düşünüyorum. On hit yediysen, üçü sana hasar veriyor.

Ek olaraktan:

tek bir iletide savunma yapman benim ve yetkililer için kafi olabilirdi, her seferinde böyle atışmak yerine birer iletide derdinizi anlatabilirsiniz.

kabul etmişsin zaten sevgili dostum, birilerini soğutmak veyahut sizin dediğiniz gibi "kin" ile açılan bir şikayet değil, dört benim tarafımdan iki de arkadaşım sıktı ona rağmen bir canda gerileme görmedim.

onun ekstrasında zaten bağlantını koparıyorsun, sadece oyun oynuyoruz.
yok kardo sana kinli değilim ama bunu sen yazabilirken neden halilgls yaziyor. Sohbet etmeye gerek yok kirletmeyelim.

#9 - 22.12.2022 17:44
Yasaklandı.