Konu: arşiv  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2022 23:57
arşiv
« Son Düzenleme: 22.12.2022 00:27 antipatico »

#1 - 22.12.2022 00:01
0:05 - 0:10 arasında dümdüz giderek hiç hit kaçırmadan vuruyor, herhangi bir sunucuda bunu deneyebilirsiniz dümdüz giderek ateş ederseniz hitler kaçar.

#2 - 22.12.2022 00:03
İyi geceler. Arkadaşının beş hit yiyip, ölmemesi bir sorun değil de beni spread hile suçlaman normal(?)

Spreadlık bir durum yok, boş bir şikayet. Her yere düştüğünüzde (goddan düşmeseniz bile) böyle lekeleyici şikayetlere başvurmayın. Aynı şekilde, benimle aynı pozisyondan bile deneyebilirsiniz, spread olsa bütün mermiler sabit gider. En az üç tane kaçırıyorum, hakkınızda bir ton şikayet açılacak.

God mu? Dayanıklılığım ve kas gücüm 20 olduğundan ötürü 156 canım var ve uyuşturucu çekip, savaşa dahil oldum. Toplam 192 canla savaştım, bir problem görünmüyor.

Savunma bitti. Uzatmanın bir maksadı yok. @Lia

#3 - 22.12.2022 00:04
İyi geceler. Arkadaşının beş hit yiyip, ölmemesi bir sorun değil de beni spread hile suçlaman normal(?)

Spreadlık bir durum yok, boş bir şikayet. Her yere düştüğünüzde (goddan düşmeseniz bile) böyle lekeleyici şikayetlere başvurmayın. Aynı şekilde, benimle aynı pozisyondan bile deneyebilirsiniz, spread olsa bütün mermiler sabit gider. En az üç tane kaçırıyorum, hakkınızda bir ton şikayet açılacak.

God mu? Dayanıklılığım ve kas gücüm 20 olduğundan ötürü 156 canım var ve uyuşturucu çekip, savaşa dahil oldum. Toplam 192 canla savaştım, bir problem görünmüyor.

Savunma bitti. Uzatmanın bir maksadı yok. @Lia

156 canın üstüne en iyi uyuşturucuyu çeksen bile o kadar hitten sonra can barında düşme olur kimi kandırıyorsun? Düştüğümüzü söylemişsin, ne zaman düşürdün bizi çok merak ettim atarsın düştüysek kanıt.

#4 - 22.12.2022 00:07
Kaç hit yemişim arkadaşım, benim mi anlatma bozukluğum var yoksa senin mi anlama bozukluğun var? Can barı 100 canın altına düşünce, azalma yaşanıyor. Sonuçta can sayısını gösteren bir hud modu kullanmadığım için canımın kaç olduğunu bilemiyorsun. Ek olarak da bir tane hit yemişim, canımın ne kadar gitmesini bekliyordun? Kendi doğruların yerine, yazdıklarımı okumayı dene.

#5 - 22.12.2022 00:09
1 hitten fazla yediğinin videosu yarın uploadlanacak, evet 100'ün altına düşünce can barında azalma oluyor deagle 46.6 vuruyor o kadar aldığın hasardan sonra hala can barında oynama olmuyor.

#6 - 22.12.2022 00:10
+ olarak 156 canın var bunun üstüne en iyi ihtimal ile meth içsen 50 can veriyor, 206 canın olur. Deagle 46.6 hasar veriyor, yediğin hitlerden sonra can barın düşer. Artı olarak silentten de şüphelendiğim için şikayete ekliyorum.
« Son Düzenleme: 22.12.2022 00:14 antipatico »

#7 - 22.12.2022 00:12
Ha, son eklediğin videoya ithafen. Sinir bozucu bir durum arkadaşlar, gerçekten birisine çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaşmayın.

Hitmarker var, en ufak sıyırmada bile orada çıkması doğal. Denemeli bir şekilde, Vice sunucusu içerisinden bir video atacağım.
« Son Düzenleme: 22.12.2022 00:19 satıroğlu the single pistol »

#8 - 22.12.2022 00:20
Ha, son eklediğin videoya ithafen. Sinir bozucu bir durum arkadaşlar, gerçekten birisine çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaşmayın.

Hitmarker var, en ufak sıyırmada bile orada çıkması doğal. Denemeli bir şekilde, Vice sunucusu içerisinden bir video atacağım.

Hitmarker sen adamı vurduktan sonra başka tarafa çekersin süresi geçene kadar kalır, fakat sen burda duvara sıkıyorsun adama geliyor ondan sonra adama çekiyorsun hitmarkeri.

#9 - 22.12.2022 00:27
Deagle hitlerini Vice'da denedik, vice daki silah hitleri farklı olduğu için arkadaşın dediği gibi işliyormuş şikayeti geri çekiyorum.