Konu: İllegal Kural İhlali, Rk, Flavio Baccalieri  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Flavio Baccalieri @hobbsj the king

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş nc attıktan 10 dakika sonra savaşa giriyor, düşüyor. İki isimde de dm atıyor. Tekrar nc atıp bi daha savaşa gelip tekrar düşüyor. Böyle bir ihlalin cezası ne olur bilmiyorum, Vice'de böyle bir ihlal ilk defa görüyorum ne diyeceğimi bilemedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk olarak şu ekran görüntüsünü bırakıyor nc attığı tarihler ve saatler

Burada düşüyor

Burada nc atıp savaşa tekrar gelip tekrar düşüyor

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız sanırım freeroamda oynadığını falan zannediyor, hırs gözlerini bürümüş olmalıki böyle bir ihlal yapıyor. Artı olarak oluşum liderleri bu durumdan haberdar, pilot ve onaylı bir birliğin yaptığı ihlaller üzücü. En ağır cezayı almasını hatta yasaklanmasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 21.12.2022 22:50 antipatico »

#1 - 21.12.2022 20:08
Bu ne

#2 - 21.12.2022 20:13

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş nc attıktan 10 dakika sonra savaşa giriyor, düşüyor. Tekrar nc atıp bi daha savaşa gelip tekrar düşüyor. Böyle bir ihlalin cezası ne olur bilmiyorum, Vice'de böyle bir ihlal ilk defa görüyorum ne diyeceğimi bilemedim.

Burada düşüyor

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız sanırım freeroamda oynadığını falan zannediyor, hırs gözlerini bürümüş olmalıki böyle bir ihlal yapıyor. Artı olarak oluşum liderleri bu durumdan haberdar, pilot ve onaylı bir birliğin yaptığı ihlaller üzücü. En ağır cezayı almasını hatta yasaklanmasını istiyoruz.

SSleri çeken kişi hileden ban yediği için ssler kanıt niteliği taşımıyor diye biliyorum ama yine bi admine sormak lazım

#3 - 21.12.2022 20:15

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş nc attıktan 10 dakika sonra savaşa giriyor, düşüyor. Kalkıp aradan otuz dakika geçitkten sonra tekrar düşüyor, nc atıyor geri. Böyle bir ihlalin cezası ne olur bilmiyorum, Vice'de böyle bir ihlal ilk defa görüyorum ne diyeceğimi bilemedim.

Burada düşüyor

SSleri çeken kişi hileden ban yediği için ssler kanıt niteliği taşımıyor diye biliyorum ama yine bi admine sormak lazım

aliemmo bi kerede beni şaşırtıp alakan olmadığı şikayetlere yazı yazma be kardeşiiim vallaha yeter da neyi kanıt niteliği taşımıyo kanka photoshop mu bunlar  :D
inceleyen yetkili aliemmoya da ceza verirse sevinirim arkadaş başkasına açılan her şikayetin altında var
« Son Düzenleme: 21.12.2022 21:16 antipatico »

#4 - 21.12.2022 21:06
İyi akşamlar, Öncelikle iki kez nc atıp sıkma diye bir şey yok ana karakterim ile savaş rollerine girmiyorum robert karakteri ile katılmayı tercih ediyorum ardından sizinle çatışıyoruz sonrasında akşama doğru ana karakterime geçip illegal bir olaya dahil olmadan oyundan çıkış yapıyorum

#5 - 21.12.2022 21:09
İyi akşamlar, Öncelikle iki kez nc atıp sıkma diye bir şey yok ana karakterim ile savaş rollerine girmiyorum robert karakteri ile katılmayı tercih ediyorum ardından sizinle çatışıyoruz sonrasında akşama doğru ana karakterime geçip illegal bir olaya dahil olmadan oyundan çıkış yapıyorum

Sanada iyi akşamlar, nc atıp 48 saat geçmeden savaşa katılamazsın. Savaşta düşüp nc atıp tekrar katılıyorsun.

#6 - 21.12.2022 21:12
Dostum yanlışın var ben iki kez nc atmıyorum Robert karakteri ile katılıyorum ardından çatışma bitiyor akşamında ana karakterime dönüyorum atığın ssleri incelesen anlarsın zaten

#7 - 21.12.2022 21:14
Dostum yanlışın var ben iki kez nc atmıyorum Robert karakteri ile katılıyorum ardından çatışma bitiyor akşamında ana karakterime dönüyorum atığın ssleri incelesen anlarsın zaten

Güzel kardeşim 20/12/22 21:06 ' da Flavio karakteriyle nc atıyorsun 21:15'te savaşa gelip düşüyorsun arada 10 dakika var yok, direkt savaşa katılıyorsun. 21:15'te düşüp kalkıyorsun 21:37 ' de tekrar savaşa geliyorsun düşüyorsun ve 22:14'te nc atıyorsun. Hem RK yapmış oluyorsun ve 48 saat NC illegal kural ihlalini çiğniyorsun.

Dediğin noktayı anladım, yanlış görmüşüm süreleri şikayeti düzelttim. Şimdi savunma yapabilirsin.
« Son Düzenleme: 21.12.2022 21:17 antipatico »

#8 - 21.12.2022 21:18
Savunmamı tek iletide toplayıp bitiriyorum. Robert karakteri Bertuzzi birliğinde guestrp ve illegal/savaş rollerini canlandırdığım karakterim. Birlik tarafından ve dışarıdan bazı insanlar tarafından tanınmış bir karakter. 48 saat kuralı daha önce hiç olmayan bir karaktere nc atıp savaşa katıldığın zaman geçerli oluyor. Fakat daha önceki savaşlarda da hep Robert karakterimi kullanıyordum. Flavio karakteri ise düzenli kullandığım bir karakter. Hiç olmayan bir karaktere nc atsaydım ve savaş rolüne katılsaydım evet şikayet açabilirdin ama nc attığım karakter eski bir karakter. Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek. Rk için de kanıtınız varsa bekliyorum yetersiz kanıt atmışsınız. 2. ssde rk ihlali yok kendi hoodum kimseyi de düşürmedim.
« Son Düzenleme: 21.12.2022 21:51 hobbsj the king »

#9 - 21.12.2022 21:21
Savunmamı tek iletide toplayıp bitiriyorum. Robert karakteri Bertuzzi birliğinde guestrp ve illegal/savaş rollerini canlandırdığım karakterim. Birlik tarafından ve dışarıdan bazı insanlar tarafından tanınmış bir karakter. 48 saat kuralı daha önce hiç olmayan bir karaktere nc atıp savaşa katıldığın zaman geçerli oluyor. Fakat daha önceki savaşlarda da hep Robert karakterimi kullanıyordum. Flavio karakteri ise düzenli kullandığım bir karakter. Hiç olmayan bir karaktere nc atsaydım ve savaş rolüne katılsaydım evet şikayet açabilirdin ama nc attığım karakter eski bir karakter. Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek.

Savunma için teşekkürler, RK ihlali için bir savunman yok sanırım. Sonuçlanabilir.