Yılmaz Güney

Yılmaz Güney ya da doğum adıyla Yılmaz Pütün (1 Nisan 1937, Adana[1] - 9 Eylül 1984, Paris), Türk oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı ve yazardır.[not 1] Özellikle Çirkin Kral dönemi sonrasında yazdığı ödüllü Yol, Sürü; yazıp yönettiği ve oynadığı Umutsuzlar, Baba, Ağıt, Endişe gibi filmleriyle tanınır.
Bu psikopat şahıs Wikipedia'nın yazdıklarının yanı sıra savcı, çocuk ve daha başka insanların katili olarak tanınır. Nasıl şimdi İbrahim Tatlıses'e yaptıkları sonrası en fazla keko diyebiliyorsak bu katilin hem zamanında hem de şimdi bir çok onu "Çirkin Grall" olarak adlandıran fanı var. Çocuk ezip hapse girmeyen, öldürdüğü çocuğun babası da "Yılmaz Güney'e feda olsun!" diyen bir isim siz düşünün gerisini. Vibio denen kanal "Acı dolu hayatı vay lelelyleyleyl" diye videosunu çekmiş, Can Dündar ise İbrahim Tatlıses'e sırf A* Parti'ye yanaştığı için sallamalarda bulunurken Güney'e "Karanlıklarla, travmalarla yok şunlarla bunlarla dolu bir hayat." diye bir video çekmiştir.
Kendisi İlhan Feyman'ı, kardeşi Alper Feyman'ı ve Bülent Evci'yi farklı yerlerinden bıçakladıktan sonra aşağıdaki ifadeyi verdi.
Olayın ardından ortalık durulduğunda gazetecilere konuşan Güney:”Biliyorsunuz o gece Krallar Kralı’nın setinde çalışıyordum. Siz ayrılıp gittikten sonra iş dönüşü Ege Bahçesi’ne uğradım. Tülin Elgin, Tuncel Kurtiz hep beraber oturup yemek yedik. Sonra da kalkıp Klüp 12’ye gittik. Gülsün Kamu mikrofona çıkıp şarkı söylediği sırada yanımızdaki masada gürültülü şakalar başladı. Tuncel bir iki defa susmalarını söyledi, oralı olmadılar. Tuncel’le sonradan adını öğrendiğim İlhan Feyman arasında bir çekişme başladı. Aralarını bulmak için yerimden kalktım. Fakat kalkmamla çevremizin sarılması bir oldu. Hepsi on beş kişi kadar vardı. Yumruklaşmaya başladık. Sonrası malum…” dedi.
Erlik gayet detaylı bir şekilde anlatmış bu katilin alçaklıklarını. Umarım vakit ayırıp izlersiniz.